Ellen Engvall

Ellen Engvall

  • Yogalärare, sjuksköterska, barnmorska och entreprenör
  • Webbplats
Ellen Engvall är legitimerad sjuksköterska sedan 1986 och legitimerad barnmorska sedan 1996, Reflexolog sedan 1996, mediayogalärare och mediyogaterapeut sedan 2009 och utbildad av Dinah Rodrigues i hormonyoga 2009. Hon är också en mor till två döttrar och en passionerad tangodansare.

Ellen:
Jag har arbetat och studerat alla områden som rör kvinnors hälsa i många år. Att arbeta med kvinnor har alltid varit och är fortfarande en inspiration. Under åren har det också lärt mig att människor måste ta hand om sin egen hälsa och vara ansvariga för sitt eget välbefinnande. När jag jobbade inom vården träffade jag så många människor som inte själva tar hand om sin hälsa och hellre vill ha ett piller för att bli bra. I längden behöver vi alla se över hur vi lever, äter och tar hand om oss på olika sätt för att hålla må bra och känna oss tillfreds med tillvaron och oss själva. Det är det som skapar livsglädje och vitalitet.

Jag har undervisat mediyoga sedan 2009 och utbildat instruktörer i mediyoga för gravida och hormonbalans sedan 2012. Konceptet kring gravida och hormonbalans har jag skapat själv. Jag har haft möjlighet att arbeta med många kvinnor med bra resultat inom stresshantering, graviditet, hormonbalans och specifikt infertilitet, PMS och menopaussymtom. Jag har undervisat och undervisat om hormoner och stress för hälsopedagoger på Sveriges hälsa skolan och på många andra ställen.

Idag bor Ellen växelvis i Stockholm och Amsterdam.
1 RESULTAT
Sortera efter: Äldst Senast