Upptäck yogaevents

helhetsakademin yogautbildning

helhetsakademin yogautbildning

Här hittar du yogakurser, yogaresor, yogaretreats och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu.

Underlätta för oss genom att skicka in ditt material enligt följande:

Datum
Rubrik
Beskrivande text, max 400 tkn
Länk
Bifoga gärna bild, 700 p bred

Yogaretreat på Öland med Livia

Datum: 04 jun 2020 - 07 jun 2020

Ta hand om dig med hälsosam yoga, meditation, rörelseträning, öländska naturen, havet och god mat! Njut av lugnet, vackert boende, utespa och härlig samvaro! Den goda, hemlagade maten är vegetarisk, närodlad och vegetarisk.

Hit kan du resa klimatsmart! Bussförbindelse finns från Kalmar tågstation till hållplats vid gården. Kommer du med Silverlinjen (från Stockholm)  möter vi dig vid bussen.

Denna långhelg finns…

Läs mer

Yogaresa till Kroatien

Datum: 05 jun 2020 - 12 jun 2020 Instruktör: Susanne Collgård

Välkommen att följa med Yogakällan till vackra Kroatien för en vecka fylld med yoga, avslappning och rekreation. Vi bor i Lovran, en liten stad i norra Kroatien, i ett stort hus med en fantastisk havsutsikt. Till havet är det cirka 10 minuters promenad och badar gör vi från klapperstensstränder eller klipphällar. Fina promenadstråk går längs kusten där man kan stanna och bada i vikar och besöka små byar.

Pris 7.400 kr för del i lägenhet med sovrum, kök och badrum samt balkong/terrass. Medföljande i samma lägenhet 5.400 kr.

Anmälan och mer information: collgard@gmail.com

Läs mer

Lär känna dig själv – Swadhyaya

Datum: 07 jun 2020 Instruktör: Lena JayAtma Setterwall, Lavandula Yogaskola, Katrineholm

En kurs för dig som vill att yoga blir ett sätt att leva. Att leva yoga handlar till största del om ett förhållningssätt till livet. En förändring av livsstilen är inte nödvändig även om det ofta händer i och med utövandet av yoga. Genom acceptans och förståelse sker förändringar spontant utan kamp. Yoga blir ett sätt att leva där du upplever det glädjefyllda, positiva och vackra i livet.

Läs mer

Ashtanga Yogalärarutbildning, RYT 200, Stockholm, sommaren 2020

Datum: 07 jun 2020 - 12 jul 2020 Instruktör: Anders Asker, Rebecka Walter & Magdalena Potipa

Vi har skapat en utbildning där fokus flyttas från prestation tillbaka till yogans rötter och dess sanna essens, Oneness. Nyskapande, glädje och kärleksfull individuell vägledning är våra ledord.

Utbildningen består av tre moduler med sex dagars återhämtningspaus mellan dem. På detta sätt får du som elev möjlighet att smälta intryck och fysiskt återhämta dig mellan modulerna vilket underlättar för inlärning.

Datum: 7 juni – 14 juni
21 juni – 28 juni
5 juli –12 juli

Varmt välkomna!

Läs mer

Yoga- och livsnjutarresa

Datum: 13 jun 2020 - 20 jun 2020

Vill du njuta av härlig yoga, underbart vacker miljö, fantastiska stränder, god grekisk mat och vinprovning, på en av Greklands vackraste öar Kephallonia, till mänskliga priser?

Veckans fokus kommer vara att rensa bort det som stör oss från att leva Här och Nu.

Vi yogar ett pass på morgonen i trädgården och ställer in kropp och själ på härlig närvaro, mjuk Hathayoga som anpassas efter den egna kroppen. På kvällen Har vi Yoga/Pranayama/Meditation antingen på stranden el i Edens trädgård.

För mer info; snabelkossa72@hotmail.com el gå med/pm till Fb-gruppen Härlig Yoga/Maria Andersson Bahri

Yoga Retreat – tema Prana & Pranayama – Satyananda Kursgård i Hälsingland

Datum: 22 jun 2020 - 28 jun 2020 Instruktör: Lena JayAtma Setterwall, Lavandula Yogaskola

Prana är en kraftfull och finkänslig energi som styr allt från fysiska rörelser och processer till tankar och känslor. Tyvärr blockeras ofta prana på grund av fysisk, mental eller emotionell stress. Med hjälp av pranayama kan vi lösa upp dessa blockeringar. Pranayama vilket betyder kontroll & expansion av prana, används i yoga för att lära känna, förstå och frigöra prana.

Läs mer

Fördjupningsutbildning för yogalärare

Datum: 22 jun 2020 - 26 jun 2020

Under den här utbildningen kommer du få utrymme och guidning i att landa i vad du vill förmedla och vem du vill vara som yogalärare. Det är lätt att svepas med i ”vad alla andra gör” utan att stanna upp och reflektera över sin egen väg och längs vilken stig en vill guida andra. Här kommer du få de resurser som behövs för att förankra din egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa din pedagogiska skicklighet.

Med anledning av Covid-19 erbjuds denna utbildning online 2020 med två olika alternativ – mer info när du klickar på länken.

Läs mer

MediYoga & Mindfulness i Apulien

Datum: 23 jun 2020 - 30 jun 2020 Instruktör: Felicia Thorell och Micaela Hettemark di Cagno

Den här yogiska veckan i mindfulness blir en upplevelse för dig som reser med oss för första gången och en djupare integrering för dig som återkommer. Du tränar dig i mindful närvaro, är med om transformerande yogiska meditationer och bor på gångavstånd från ett indiskt tempel. Vila i skuggan av paradisträdet, vid poolen, eller i ditt svala rum och njut av det genuint syditalienska vegetariska köket på den exklusiva gården där vi bor!

Läs mer

Yoga Mela – International Yoga and Sacred Music Festival

Datum: 27 jun 2020 - 04 jul 2020

We welcome you to rejoice in the spirit of yoga, sacred music, singing and the magic of togetherness @ Yoga Mela!

Yoga Mela is a unique and profound festival experience offering more than 200 programs filled with wisdom-teachings, authentic yoga classes, heartwarming kirtan and mantra music. The festival is co-created with world-renowned artists, teachers, volunteers, yoga enthusiasts and fellow seekers from all over the world.

Hosted in DIVINYA – Center for Evolutionary Consciousness near Malmö.

Läs mer

Yogapaddling – Göta kanal

Datum: 28 jun 2020

Härlig paddling på vackra Göta kanal!
Vi startar med yogapass vid kanoterna på vårt naturnära center vid kanalen.
Och sedan paddling med lätt yogafika.
Tillbaka till naturnära center och ytterligare ett yogapass.
Därefter tillagas mat i murikka mitt i naturen vid kanalen som avslutning.
Tid; 10-15.
700kr – boka dig 2 dagar före tillfälle!

Frågor information och bokning:
0709-589645 Kathleen
0704-104922 Jan
info@nkyc.se www.nkyc.se

Läs mer