Upptäck yogaevents

Yogayama

Yogayama

Här hittar du yogakurser, yogaresor, kursstarter och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu

Mindfulness & Stress Clearing Coach 80 timmar grundutbildning

Datum: 16 Nov 2018 Instruktör: Lisa och Magda

Vill du fördjupa din yoga?

Med Mindfulness och Psykosyntes får du två ytterligare kraftfulla pelare som breddar din praktik och ökar din personliga utveckling. En exklusiv ledarskapsutbildning med guldkornen från det bästa av mindfulness, psykosyntes och yoga. Utbildningen kan göras likaväl för egen personlig utveckling som för att använda som yrke. Utbildningen är i 4 moduler, förlagd till helger.

Kontakt: magda@yogabymagda.com, 0708487872.

Välkommen Lisa & Magda

Läs mer

Infoträff för instruktörsutbildning i Göteborg

Datum: 17 Nov 2018 - 17 Nov 2018

Välkommen på infoträff och yogafika för instruktörsutbildning – kundaliniyoga och medicinsk yoga.

För dig som är nyfiken på att lära dig mer om Kundaliniyoga och Medicinsk yoga och är intresserad av att hålla enkla pass för andra. Kanske funderar du på att gå en yogalärarutbildning men är inte redo att ta steget.

Vi gör ett skönt yogapass, fikar och berättar mer om utbildningen.

Yogayama; Linnéstaden, Skanstorget 6 i Göteborg

Kostnadsfritt vid förbokning på: www.kundaliniyogaakademin.se

Läs mer

2 dagars gongutbildning med diplomering

Datum: 17 Nov 2018 - 18 Nov 2018 Instruktör: Håkan Lagesson

Denna diplomerande 2 dagars gongutbildning är enligt Methab Bentons lära och den obligatoriska grundutbildning för fördjupade studier med Methab inom bla gongterapi. Det är en utbildning där du lär dig allt du behöver veta för att börja kunna spela gong för avslappning och healing – till exempel i samband med yogaklass eller terapisession eller under gongbad, gongavslappningar och gongnätter.

Datum och tid : 181117, kl 13-18 samt 181118, kl 10-15
Pris: 3 850 kr inkl fika båda dagarna.

Läs mer

Återhämtning, balans och ny energi

Datum: 17 Nov 2018 - 18 Nov 2018 Instruktör: Anita Davén-Söder och Lotten Lönnerstam

En helg för dig som vill hitta vägen ur stress, utmattning eller låg energi.

Utifrån Yogaffekts metoder arbetar vi med fokus på återhämtning, förståelse och självmedkänsla. Kursen innehåller Mediyoga, mindfulness och varsamma psykoterapeutiska interventioner med fokus på egna känslor och behov. Kursen hålls av MediYoga instruktör Anita Davén-Söder och leg. psykoterapeut Lotten Lönnerstam. Erfarna ledare i trygg miljö.

Läs mer

Yoga of hope

Datum: 17 Nov 2018

Den 17 november går Yoga of Hope av stapeln. Då går yogastudios över hela världen samman och håller yogapass för att stötta Barncancerfondens arbete att finansiera barncancerforskning och stöd till drabbade familjer. Yoga of Hope riktar sig både till den som är nyfiken på yoga och den som är en rutinerad yogi. Målet är att samla in en halv miljon kronor.

I Sverige deltar yogastudios från Ystad i söder till Kiruna i norr. För den som inte har möjlighet att ta sig till en yogastudio går det även att göra ett yogapass online och ändå vara med i kampen mot barncancer.

Läs mer

Meditationsretreat – Vem är jag

Datum: 18 Nov 2018 - 18 Nov 2018 Instruktör: Tina Ikonomidou

Ett tystnadsretreat för dig som har mediterat tidigare och vill gå djupare in i din meditation och utforskandet i vem du är när skalen faller. Du kommer få verktyg för att gå djupare in i dig själv genom olika former av meditation.

Vi kommer inte använda det verbala språket för kommunikation, utan ägnar dagen till att lyssna till den eventuella inre dialogen genom tankar och känslor. Genom vår meditation låter vi även den dialog mjukna så vi kan lyssna in vad som finns under det.

Läs mer

Yogaresa till Thailand

Datum: 19 Nov 2018 - 30 Nov 2018

Äntligen – nu finns en svensk arrangör av yogaresor till Thailand!

Vi på svenska Yoga Resort Thailand finns här i Thailand för dig. Låt din dröm bli verklighet och boka en yogaresa till förstklassiga Anantasila i Hua Hin.

Vi erbjuder även andra möjligheter att bo för dig som yogautövare eller yogalärare. Exempelvis bungalows på närmast orörd strand.

Hör av dig så tar vi det därifrån!

Kontakta oss via mejl!

Läs mer här

KUNDALINIYOGA MED CAMILLA I VASASTAN

Datum: 20 Nov 2018 - 20 Nov 2018 Instruktör: Camilla Lund Elander

VILA! Yoga mot stress och för återhämtning.  Ett långt skönt kundaliniyoga-pass, lång avslappning och meditation för bättre sömn och rytm i livet. Bra för dig som behöver komma ner i varv, komma till ro och vila.  Max 15 deltagare.

250 kr.

Plats: Vikingagatan 29 på det vackra yogacentret Mamita. Närmaste T-banestation: St Eriksplan. Närmaste pendeltågsstation: Odenplan

Kursen passar både dig som yogat tidigare och för dig som är ny. Inga förkunskaper krävs.

Läs mer

Mediyogaretreat i Bohuslän

Datum: 23 Nov 2018

Testa på Mediyoga i Väjern, nära havet i Bohuslän
MediYoga är en lugn och djupverkande yogaform där andningen är central. MediYoga är en modern, terapeutisk och svenskutvecklad yogaform och har sitt ursprung i klassisk Kundaliniyoga.

Mediyoga har i olika svenska forskningsstudier visat sig ha positiva effekter på bl.a. stress, högt blodtryck, hjärtproblem och ryggsmärta.
På över 150 sjukhus och vårdcentraler erbjuder man idag Mediyoga till sina patienter.

* vi gör enkla, mjuka och inkännande kroppsövningar/positioner
* använder oss av effektiva andnings-och koncentrationstekniker
* ger oss god tid för vila och avslappning
* avslutar varje yogapass med meditation

Vi kommer även ha stunder med rena andningsövningar och fokus på mindfulness. Egen tid för promenader och chans att välja till en massage.

Tillgång finns till utomhusspa eller inomhus jacuzzi och bastu. Mysiga stunder vid brasan och tid för samtal och reflektion. En helg för avkoppling och återhämtning!

Datum: 23-25 november

Läs mer här

Höstretreat med helande skrivande i Stockholms skärgård

Datum: 23 Nov 2018 - 25 Nov 2018

I en underbart färgsprakande höstskärgård på ön Svartsö kommer vi att göra skön yoga, meditera samt göra enkla terapeutiska skrivövningar. Vi lär oss att vara i nuet genom mindfulness med promenader i skogen och längs klipporna. I individuella, coachande samtal och gemensamma sharingsessioner kommer vi nära oss själva och varandra. Tillsammans lagar vi kulinariska vegetariska måltider för att kroppen ska må bra. Retreatet är också en digital detox som innebär att vi tar en välbehövlig paus från våra mobiltelefoner och datorer.

Läs mer