Johanna Hector

Johanna beskriver sig själv som en ”soul worker” och entreprenör inom träning, hälsa, personlig utveckling och ledarskap. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 15 år.

Så här skriver hon: ”Tidigt fann jag min väg inom rörelse metoder med själ, så som yogan. Tack vare den fick jag redskap att balansera min väg i livet som tonåring, ung vuxen med depression och ätstörning, till nyfiken, grundad och trygg ung kvinna. Jag har studerat med flera välrenommerade yoga- och meditationslärare parallellt med utbildningar inom coachning och funktionell styrketräning.”
Rörelse beskriver hon som ett viktigt inslag i vardagen och ett perfekt redskap för att uppnå balans. Rörelse gör henne till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt.
”Rörelse gör mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att daglig rörelse håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt."

Johanna har världen som arbetsfält
Idag jobbar Johanna som företagare, tränare och coach över hela världen med Göteborg som bas. I veckan håller hon öppna klasser på Hiyoga, varvat med onlinecoachning och personlig träning. Hon driver utbildningsföretaget Global Yoga, som specialiserar sig på yogautbildningar, workshops och gemenskap samt SoulWorkClub, en holistisk wellnessklubb online med personlig träning, mat och coaching.
Johanna är involverad i projekt som Mojo tillsammans med Monika Björn, Yoga Games och Pranafestivalen tillsammans med Exlabs och gör intima samarbeten med företag som ligger i linje med hennes värderingar och intressen.

Har start Soulwork Club
Johanna har senaste åren jobbat på att ta fram Soulwork Club, online träning och live-event för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

En del av Johannas bakgrund:
Management inriktning hälsopromotion, Högskolan Väst
Projektledning inom NGO's, Globalverkstan, KU, Göteborg
Mänskliga kommunikationer, Göteborgs universitet
200h yogalärarutbildning, iyengaryoga med Cyndi Lee, Om Yoga, NYC
500h yogalärarutbildning, vinyasa flow med Shiva Rea, Exhale Spa, Venice, CA
150h avancerad yogalärarutbildning, forrestyoga med Ana Forrest, Boston, London, Berlin
70h avancerad yogalärarutbildning, Maty Ezraty, Exhale Spa, Venice, CA
50h ashtangayogautbildning, Josef Abadi, Göteborg
Weekend Immersions med bland andra Annie Carpenter, Chad Hamrin, David Regelin, Cat Alip Douglas, Yogiswari, David Life och Kathryn Budig.
Vipassana, meditationsretreat av S.N. Goenka i Dharamsala och Ödeshög
200h OSHO Center, meditation, coaching och hypnoskurser, Pune
Holistic Lifestyle Coach level 1+2, Paul Chek, Eleiko, Halmstad
Weekend Immersions inom kettlebell, olympisk tyngdlyftning, trx, core, redcord, barefoot running med mera.
Cold Theraphy - Wim Hof
Yoga nidra TT - Uma Dinsmore-Tulli
Feminine Leadership - Lovisa Alsén
3 RESULTS
Sort by: Oldest Newest