Upptäck yogaevents

Här hittar du yogakurser, yogaresor, yogaretreats och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu.

Underlätta för oss genom att skicka in ditt material enligt följande:

Datum
Rubrik
Beskrivande text, max 400 tkn
Länk
Bifoga gärna bild, 700 p bred

preBALANS Helsingborg – Advent Retreat i Lugnets tecken

Datum: 14 Dec 2019 - 15 Dec 2019

14-15 december 2019 arrangerar vi vårt årliga adventretreat med yinyoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, fascia release, god mat, lugn, spa behandlingar, spa vistelse.

Du får totalt fyra yoga sessioner av Petra och har dessutom tillgång till ytterligare yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yoga sessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.

Läs mer

YOGADAS YINYOGALÄRARUTBILDNING ONLINE

Datum: 15 Dec 2019

Den här utbildningen är för redan certifierade Yogalärare som vill erbjuda Yinyoga under sina klasser eller leda Yinyogaklasser enligt Yogadas yinyogaprinciper.

För yogalärare som vill ha en praktik som är djupt förankrad i anatomi och som minimerar risken att överbelasta av leder och ligament.

Lärare som önskar ett nytt perspektiv hur man guidar sina elver i Yinyoga förenat med guidade meditationer.

Varmt välkommen att kontakta oss på sofia.hillbom@yogada.se

Läs mer

Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

Datum: 28 Dec 2019 - 08 jan 2020

För 10:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö vid Varkala klippa. Här kommer du ner i varv med yoga, ayurvediska behandlingar, meditation i solnedgången, sol och bad i havet/poolen, god mat och dryck, utflykter, eller bara vara…

Läs mer

BLI DIPLOMERAD YOGAINSTRUKTÖR i MEDICINSK- & KUNDALINI-YOGA

Datum: 03 jan 2020 - 14 jan 2020 Instruktör: Tomas Sandehorn och Mikael Reuterberg

Tomas Sandehorn på Yogaland och Mikael Reuterberg på Ashram Villa Sunshine i Sitges Barcelona gör tillsammans en INTENSIVUTBILDNING mellan den 3-14/1-20 på Ashram Villa Sunshine.

Hela utbildningen med gediget studiematerial till ett kanonpris, dessutom om man så önskar tillsammans med lyxigt boende och halvpension vegan/veggie på Ashram Villa Sunshine Sitges Barcelona för endast 19 995 SEK (ord.pris 24 995 SEK, endast utbildning 14 920 SEK ord.pris 19 920 SEK)

*Flyg&tågresa till BCN ingår ej.

Läs mer

SUP Yoga/ Board Yogautbildning

Datum: 04 jan 2020 - 05 jan 2020

BOARD YOGA SWEDEN / SUP-YOGA-SKOLAN
Vill du ta steget fullt ut på brädan, och kanske hålla dina egna klasser och event inom SUP-Yoga? Då hjälper vi till. Förutom en av de mest gedigna och breda utbildningarna inom SUP-Yoga så kommer du automatiskt att hamna i ett sammanhang med spännande kontakter, nya vänner och möjligheter att själv utvecklas vidare inom denna fantastiska form av yoga.
Oavsett vilken bakgrund du har vad det gäller ståpaddling (SUP) eller yoga, så bygger våra SUP-Yoga-utbildningar på att lära sig ståpaddling på riktigt.

Läs mer

Yoga för detox och livsglädje

Datum: 10 jan 2020

​Plats: YogaNu, Finntorpsvägen 5A, Nacka

​Pris: 950 kr

För dig som vill börja det nya året på bästa sätt och att styra riktningen mot ett renare, lättare och mer glädjefyllt liv. Vi lär oss yoga och meditationstekniker för att balansera kropp, hormoner, sinne och känslor. Vi har teori och diskussioner om mat, livsstil och hur man kan leva ett bättre och mer tillfredsställande liv.
På den här 1-dagskursen blandar vi yoga och teori. Du får yogaklasserna på en videoinspelning för att enkelt kunna fortsätta öva hemma.

Läs mer

Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

Datum: 13 jan 2020 - 24 jan 2020

För 10:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö vid Varkala klippa.

Här kommer du ner i varv med yoga, ayurvediska behandlingar, meditation i solnedgången, sol och bad i havet/poolen, god mat och dryck, utflykter, eller bara vara…

Läs mer

Utbildning till Yinyogalärare i Stockholm

Datum: 16 jan 2020 - 19 jan 2020

Datum: Även 13-16 feb, 19-22 mars, 23-26 april 2020

På Axelsons Institute, Nordens största och äldsta skola för friskvård, kan du utbilda dig till Yin Yogalärare. Yin Yoga är en yogaform som är baserad på femelementsläran från den kinesiska medicinen. Bindväven och meridianerna anses i yin yogateorin vara förbundna. Meridianerna i sin tur är förbundna med de olika inre organen. Ett Yin Yogapass är ofta uppbyggt för att ha effekt på ett par specifika organ samt en lugnande effekt på nervsystemet. Yin Yogalärare med Restorative & Yoga Nidra är en YA-godkänd vidareutbildning.

 

Läs mer här

Yoga Games i Stockholm

Datum: 07 feb 2020 - 09 feb 2020

the Nordic Yoga Conference

Tema: Benefits of stillness

Tillsammans uppmärksammas alla de fördelar som ges av att landa, sänka tempo, och hitta tekniker för detta. Behovet har aldrig varit större som en motpol till vardagens ökande tempo.

Yoga Game är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga! Vi är stolta att 2020 arrangera Yoga Games i Stockholm för sjätte året i rad. Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du går (välj själv1-3 dagar) samt när du bokar din biljett. Se till att boka med våra boka tidigt rabatter.

Vi på Yoga för dig är på plats. Boka med 15 % rabatt med koden Yogafordig.

Läs mer här

Yogagalan 2020

Datum: 07 feb 2020

Med denna galakväll med flera av Skandinaviens mest uppskattade yogalärare och andra nyckelpersoner inom yoga lyfter vi under festliga och högtidliga former fram goda exempel inom yogan. En afton med god mat i bästa sällskap, underhållning av högsta klass och ett mingel som du inte vill missa.

Arrangör: Yoga för dig

Plats: Lavalhallen

Läs mer här!