Linus Johansson

  • Sjukgymnast som kallar sig friskgymnast
  • Webbplats
Linus är sjukgymnasten som istället väljer att kalla sig för friskgymnast. Linus har arbetat med människor i rörelse i mer än 15 år och har skrivit flertalet böcker och utbildat många inom rörelsekunskap. Linus bor i Hälsingland med två barn, fru, katter och häst.

Linus driver Soma Center i Hudiksvall, ett centrum för rörelseutveckling. Där tar han emot patienter, sänder live och skapar onlinematerial för movdoo.com. Linus har även ett lärlingsprogram för att utbilda fler inom rörelseintegrering.
Just nu är han aktuell med boken "Movement Integration" som kommer ges ut både i Europa och USA våren 2020. Tillsammans med sina kollegor där driver han utbildningsverksamheten aspera education och med sin goda vän och kollega Cecilia Gustafsson driver han somamove.
Linus ledord är att varje person enbart har en kropp full med möjligheter och potential till utveckling. Linus vill att varje person han möter ska få den mest positiva upplevelsen av sin egen kropp, känna sig lyckosamma i de rörelser de gör och bli genuint intresserade av sina egna möjligheter.
1 RESULTS
Sort by: Oldest Newest