Skip directly to content

Kalendarium

Här hittar du yogakurser, yogaresor, yogaworkshops, yogaretreater med mera:

Fri publicering i kalendariet här på sajten! Se instruktioner längst ned på sidan!

Se till att få största möjliga genomslag genom att även synas i tidningen, vilket kostar 800 kr/införande. För införande i tidningen, kontakta Mikael Nyberg.

December

7-19 december

Yogaretreat i Indien med Lou Åberg

Välkommen med på en magisk retreat i yogans hemland Indien. För tredje året i rad håller jag en Yogini Bliss retreat i fridfulla Agonda/Goa. Temat i år är "Wild Goddess in The Jungle & Ocean".  Vi befinner oss på en helt magisk plats, Agonda Beach i Södra Goa som är känt för sitt lugn och överväldigande skönhet, sin otroligt goda mat och vänliga människor.
Under retreaten yogar vi och fördjupar oss i Shaktis energi. Varje dag tillägnas en av de yogiska gudinnorna som sedan guidar oss djupare in i vår upplevelse . Vi bor på toppen av en kulle där yogashalan och boendet överblickar Agonda beach och hela Oceanen som brer ut sig framför oss . En av de vackraste och mest fridfulla platserna i Goa…
Mer information:
www.yogabliss.se
louaberg@yahoo.se

 

9 dec

Yoga i skolan - utbildningsdag i Sollentina

Denna utbildning riktar sig till lärare och pedagoger inom skola och förskola som vill använda yoga i sin verksamhet. Vi kommer gå igenom mängder av enkla och smidiga övningar som kan användas av läraren i sin vardag.Trots yogans mycket positiva roll i skolan dyker det ibland upp frågeställningar kring religion något som vi också kommer att reda ut under kursdagen. Begränsat antal platser. I priset ingår fika samt material med övningar som läraren får med sig hem.
För anmälan och mer information: www.kidsyogafoundation.se/verktygslaringda-foumlr-skolan---1-dag.html

 

9-11 december

Satsang Weekend with spiritual teacher and author Swami Dhyan Giten (Stockholm)

Healing from Within: Ayurvedic healing, Ayurvedic psychology and Ayurvedic spirituality and self-realization.
"Healing basically comes from the silence within." - Swami Dhyan Giten
During this satsang weekend, we will explore the following topics:
- MEDITATION: How meditation is the most important treatment to regain balance and health. The basic cause of physical imbalance and disease are to lose contact with your soul, with your spiritual purpose in life. Meditation is to come in contact with your soul, with the inner silence, which is the inner source of healing and wholeness.
- HEALING: Reconecting with our inner silence,  the inner source of healing, which activates the natural healing power of the body, mind and consciouseness.
- AYURVEDIC HEALING offers the wisdom of this ancient system of mind-body medicine.  Ayurveda is one of the world's oldest and most comprehensive systems of natural medicine. During these satsang evenings Giten will describe the foundations and principles of Ayurveda.
AYURVEDIC PSYCHOLOGY: Exploring the psychological aspect of Ayurveda. Exploring how to heal the mind, body and consciousness on all levels from the conscious, the subconscious to the superconscious through diet, and many spiritual methods to create wholeness.
AYURVEDIC SPIRITUALITY, SELF-REALIZATION AND ENLIGHTENMENT: Ayurveda includes not only physical health, but also spirituality, self-realization and enlightenment. Ayurvedic spirituality and self-realization addresses our entire nature, our greater life as a spiritual being.
Read more on The Giten Blog: www.swamidhyangiten.wordpress.com

 

9-11 december

Yoga-retrEat i herrgårdsmiljö på Frötuna Gård

"Finn ditt inre lugn i adventstid på vårt yoga-retrEat i vacker herrgårdsmiljö och med lyxigt hamam!”
Efter noga research har vi äntligen hittat ett ställe som vi tycker passar för vårt nästa Yoga-retrEat. Underbart vackra Frötuna Gård & Retreat, denna pärla ligger norr om Uppsala inbäddat av natur och lugn atmosfär. Här fann vi det lugn vi eftersökte.
Frötuna är smakfullt renoverat med moderna inslag utan att ha tummat på den ursprungliga herrgårdsmiljön och historien. RetrEatet kommer äga rum i december mitt i adventstid. En tid vars datum ofta är uppbokade på olika håll i form av glöggmingel, julklappsinköp och andra bestyr. En tid som vi ofta har höga förväntningar på att ha det mysigt men som för många också ofta är förknippade med stress. En tid då det är lätt att glömma bort att ta hand om sig själv
Vi vill ge dig möjlighet att pausa från stressen och hitta ditt inre lugn. Vår ambition är att du ska ta med dig ditt lugn hem och vi vill ge dig enkla verktyg som hjälper dig att hitta tillbaka till det igen om du tappar bort det. Det blir härligt mys inför jul där du får chans att varva ned och bara fokusera på dig själv. Vi varvar olika mindfulnessövningar med olika yogaformer, både dynamiska och fysiska med lugnare och restorative yoga. Vi bjuder också på en härlig Hamam-vistelse med en Hamam-ritual och du blir serverad välsmakande och hälsosam vegetarisk mat under hela helgen. Helt enkelt en skön paus för kropp och sinne i adventstider.
Med både stillhet och rörelse vill vi hjälpa dig att hämta ny energi, hitta ditt inre lugn och skapa en behaglig balans inför julen och det nya året.
Läs mer på www.yogatrea.se/aktuellt och www.yogimel.se

 

10 december

Kundaliniyoga och GONG, Norrköping

Vi inleder med ett yogapass för att förbereda din kropp och ditt sinne för upplevelsen av gongen. Efter yogapasset lägger du dig ner, slappnar av och låter gongens ljud och vibrationer skölja genom dig och ditt energisystem. Gongen medverkar till att du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne.
Vi spelar på minst 3 stora (38 tum) gongar - Symfonisk, sound creation och jord. De kommer att ge dig en helt fantastisk upplevelse.
250 kr per tillfälle
Bokning: Boka via telefon ring/sms 0704-104922 - Jan / 0709-58 96 45 - Kathleen, eller mail info@nkpgkundaliniyoga.se
Du hittar oss på Norrköpings KundaliniYogaCenter, Luntgatan 29 med entré Smedjegatan 50.
Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar!
Mer information på www.nkpgkundaliniyoga.se

 

10-11 december

2 dagars retreat i lugnets tecken

Advent retreat i Sverige 10-11 december 2016. I december 2016 arrangerar vi yinyoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, fascia release, god mat, lugn, spa behandlingar, spa vistelse.
Nyhet för i år är att vi har live musik på våra klasser och en egen massör med som erbjuder Ayurvedisk Yoga Massage.
Det som inkluderas i priset är:
• 1 natt med del i dubbelrum (enkelrum går att ordna mot tillägg)
• Frukost (söndag), lunch, middag (lördag)
• Alla yogaklasser
• Fri tillgång till SPA avdelningen lördag och söndag
• Fri tillgång till aktivitetsrummet med mer yoga (rekommenderar Yoga-Avspänning på lördagen & de 5 tibetanerna på söndagen)
• Fri tillgång till te, frukt och nötter i Spa avdelningen
Du får två yoga sessioner av Petra om dagen och har dessutom tillgång till ytterligare yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yoga sessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.
Tvagning på Japanskt vis
Du får fri tillgång till japanska Spa där du renar både kroppen och själen. Du börjar med att skrubba och skjölja dig ren i tvagningsrummet. Därefter är det fritt fram att sjunka ned i de varma källorna för att koppla av och njuta. Det första steget renar kroppen, det andra själen. Du får också tillgång till Vitality pool, bastu oas, avslappnings rum, varma källor, soltrerrass.
Det är mycket begränsat antal platser så det är förs till kvarn att boka!
Yoga lärare: Petra Tillgren
Arrangör: preBALANS AB
Plats: Asia Spa i Varberg
Datum: 10-11 december (3:e advent)
Läs mer och boka dig på www.prebalans.se

 

10-16 december

Meditation & Yoga vid havet på vackra Bali – en retreat i tystnad

Njut av lugna, sköna dagar vid havet. Yoga i soluppgången, meditera till havets kluckande och låt dig själv slappna av fullständigt. Allt är inkluderat – undervisning, god mat, boende precis vid havet, en balanserad daglig rutin, privat vägledning, tid för dig själv och mycket mer. Du blir guidad av erfarna lärare som lever som de lär och har hängivit sina liv till yoga & meditation sedan många år. Denna retreat passar både nybörjare och mer erfarna utövare, om du är ny får du en förståelse för grunderna och om du redan har erfarenhet får du möjlighet att ta din resa djupare och anpassa den till dina individuella behov. En stor del av retreaten kommer vara i tystnad. Lärarna är Sky – grundare av Sama Yoga och som med sin intuitiva förmåga att ge klasser som precis passar vad deltagarna behöver har lett retreater och kurser på heltid de senaste 16 åren, och Sanna – som med sitt varma och välkomnande sätt samt sin passion för yogisk livsstil, vedisk kunskap samt coaching ger support i din personliga resa. Unna dig en vecka att på riktigt ladda batterierna och landa i dig själv!
Earlybirdpris före sista Sep: 900 USD
Mer info: www.samayoga.info/event/meditation-yoga-silence-seaside-retreat-in-bali
Anmälan: yogadeepening@gmail.com

 

11 december

Urban yoga - ​Yogaeventet som kombinerar yoga och handarbete i en urban miljö

Varmt välkommen till en förmiddag med både kraftfull och mjuk yoga, broderimeditation och inspirerande föreläsning om kopplingen mellan meditation och hantverk, med yogalärare Nellie Rolf och textildesigner Marie Ledendal.
Vi tränar allt från muskler och andning till tålamod och tacksamhet, en klart bra förberedelse inför stundande julrush. Alla kan vara med, både du som är nyfiken på att testa yoga och du som redan yogat ett tag. Och det bjuds på matig fika så energin räcker hela vägen.
Söndagen den 11/12 kl 09-13
Stenkrossen i Lund, Kastanjegatan 13-15
Early bird 695 kr t.o.m. 13/11
795 kr inkl. mat och material
Anmäl dig till info@mittyogaliv.se
Sista anmälningsdag den 9/12
http://mittyogaliv.se/urban-yoga/

 

17-18 december

Rocket yoga workshop i Åre

Ge dig själv en hälsosam och energigivande julklapp! Utmana dig själv och ta din yoga till nästa nivå. Under två dagar får du lära dig Rocket I & II sekvenserna. Förbättra din teknik i de stående positionerna inom Ashtanga yoga, lär dig grunder och fortsättningstekniker inom armbalans, inversioner och bakåtböjningar.
För vem? Rocket yoga workshop i Åre är för dig som vill ta din yogapraktik till en ny nivå. Det finns inga krav på positioner som du måste göra. Det är helt ok att hoppa över någon övning. Kom ihåg att det är din och ingen annans yogapraktik.
Pris: 850kr
Mer info: www.loveyoga.info eller johanna@loveyoga.info

 

18 december

Helande Klangmeditation i Advent med Annika Lynton

Välkommen att följa med på din egen magiska resa tillsammans med fantastiska klanger. Med hjälp av kristallskålar och tibetanska skålar vaggas du djupare in i din egen kärna av visdom och kärlek. Ljud är vibrationer & frekvenser och dessa skålar är fyllda av unika frekvenser som korresponderar med vår kropps inre organ, celler och vår egen själ.
Sön 18:e dec kl 14-16
Mer info: www.yogamana.se

 

27-31 december

Göteborg: Julkurs i Iyengaryoga

Yogakurserna i samband storhelgerna är några av Göteborgs Yoga Centrums mest uppskattade. Här undervisar Yvonne Forsberg Sporre i Iyengaryoga varje dag kl 09.30-12.00. Du får ny energi och balans i kropp och själ. I kursen ingår både kraftfulla stående ställningar och ställningar för vila och återhämtning. Även för nybörjare.

Anmälan och information: https://www.yogacentrum.com/scheman_aug_dec.htm

 

27-31 december

Nyårsretreat i tyst meditation, Färjås Yogaretreats

Välkommen till fem dagar i tyst meditation, och möt det nya året med nya sidor av dig själv!
Ett meditationsretreat i tystnad låter oss gå i djupet av hjärta och själ, i ett gradvist avtäckande av vår inre essentiella sanning - atman.
Retreatet följer ett enkelt program där meditation varvas med yoga, vegetariska måltider och egen tid i natursköna omgivningar. Meditationerna inriktas på att öppna hjärtat som väg till vårt sanna varande - atman. Meditationsformen kräver inte förkunskaper, och utmanar var och en att fördjupa sig på sin egen nivå.
Nyårsretreatet på Färjås följer International Federation of Yoga and Meditation - ATMAN, som håller samma nyårsretreat över hela världen, bla i Berlin, Köpenhamn, Bukarest och Rishikesh. Även om vi på Färjås begränsar oss till max tolv deltagare, så genomför vi nyårsretreatet tillsammans med tusentals yogier i ett globalt nätverk:)
Vi börjar tisdag 27 december kl 16.00, med att bekanta oss med Färjås, varandra och retreatetprogrammet. På kvällen går vi in i gemensam tystnad, som vi sedan håller till söndag 1 januari, på eftermiddagen.
Tystnaden innebär att man även avhåller sig från telefon, internet etc, för att istället ge plats åt naturens inre tystnad att tala till oss. Själva nyårsafton firas med ett speciellt meditationsprogram.
Varje dag bjuder på två yogapass, tre längre meditationer och egen tid mitt på dagen, för promenader i naturen eller vila.
Hela programmet och mer information finns här.
 

 

28 december - 8 januari

Indien: Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

För 7:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö. Det är yoga morgon och kväll och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter…
Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten. Du kan sola ostört vid resortens pool eller nere på stranden. Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedisk läkare. På Bloggen och Facebook kan du läsa dagboken, se foton och deltagarnas kommentarer från våra tidigare yogaresor till Indien.
Yoga morgon & kväll
Det är två yogaklasser per dag – morgon och kväll som avslutas på stranden med meditation i solnedgången. Stort fokus under kursen kommer att vara på andetaget. Utan ett medvetet andetag är det inte yoga. Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare.  
Klassisk indisk yoga
Vi undervisar klassisk indisk yoga i tradition av Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.
Föreläsning om Ayurveda
Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedaläkaren kommer att hålla en föreläsning om ayurveda speciellt för vår grupp i början av kursen.
Ayurvediska behandlingar
Efter en konsultation med den ayurvediska läkaren på ayurvedakliniken, kan du boka ayurvediska behandlingar anpassade efter dina behov och önskemål.
Backwaterutflykt
Keralas backwaters är sagolikt vackert! Vi kommer att åka på en halvdagstur på de sk backwaters; en tur längs de gamla vattenvägarna som förr i tiden användes för transporter av t ex kryddor, ris, gummi och kokosnötter. Många bor längs kanalerna så vi kan se det dagliga livet och även det rika utbudet av växter och fåglar. Utflykten med taxi och båtfärd ingår i kursen.
Boende
Vi har reserverat rum och bungalows på Akhil Beach Resort, som alla har enkel standard och det är rent och fräscht. Samtliga har wc/dusch och balkong eller uteplats. Det är lugn och fridfullt, och personalen är mycket gästvänlig.
Resa
Du bokar själv din resa till Indien där Trivandrum är närmaste flygplatsen. Från Trivandrum är det sedan ca 1,5 timmes bilfärd till hotellet. Vi ordnar så att du blir hämtad i Trivandrum.  
Resesällskap
Vi kan hjälpa till med tips om resesällskap.  
Att resa själv
Det är inga problem att resa själv – det är snarare en möjlighet! Men du bör vara van att resa. På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. Gruppen är liten och vi kommer att ha några gemensamma måltider i början och slutet av kursen. Resten av tiden brukar de som vill äta tillsammans antingen på resorten eller på någon av restaurangerna längs klippan. Någon kan också tycka att det är skönt att äta i lugn och ro på sin egen balkong/uteplats.
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

30 december - 2 januari (2017)

Ignite the roots

Välkommen att fira in Nya Året i Cambodia tillsammans med Anna Brus.
Låt oss ta en paus från den yttre världen och göra entré till den inre världen. I dessa vackra slöjor av omgivning kommer vi att undersöka hur yoga och meditation gör det möjligt att ge näring till vår egen natur mot inre frid. Genom olika mjuka Yogamoves, Paranayama (andning), Mantra och Mindfullness guidning vi kommer att bjuda in till att fira nyår tillsammans.
The Vine Retreat är ett ECO vänligt yoga retreat center med ekologisk gård inbäddat i den idylliska landsbygden mellan Phnom Vour Mountain och södra Kambodjas kust. The Vine Retreat erbjuder landsbygdens lugn, grönskande utsikt, gröna landskapet och en hemtrevlig atmosfär. Det perfekta stället för att antända dina rötfe och finna ny balans och återhämtning.
Anna är en inspirerande och generös mentor till yogautövare på alla nivåer. Hon använder yogans viktigaste verktygen som andning och rörelse, men också chanting och mudras i ett modernt sätt att uppmuntra alla att anamma deras unika flöde i livet – på och utanför yogamattan.
Hennes passionerade och autentiska undervisningsstil är influerad av sin praktisering i Anusara, Virya, Sivananda, Iyengar, Vipassanameditation och Reiki, men också livet självt. Hennes yogastil är döpt till Samasthitiyoga och är en trevlig blandning av Hatha, Yang och Yin.
Anna färdas internationellt och undervisar yoga retreater, yoga klasser och offentliga workshops. Hennes mål för idag och i framtiden är att praktisera yoga, dela hälsosam och säker praktisering och att sprida vänlighet och kärlek.
– Välkommen att njuta av kvalitativa yogasessions med erfarna yogalärare Anna Brus.
Ingår i retreatet:
– Fullt yoga- & meditationsprogram
– Läcker hälsosam vegetarisk frukost, lunch och middag.
– Vårdande tid vid saltvatten poolen och / eller bara vara.
Välkommen med din anmälan!
www.yogabrus.com
anna@yogabrus.com

 

2017

Januari

2-11 januari

Yoga i Karibien

- Underskön miljö i subtropiskt klimat
- individanpassad yoga 2 pass/dag (barnpassning finns)
- guidade utflykter och upplevelser
Kom ner i varv, hitta stillhet och ro. Ta in kraft från naturen och från havet. Följ vår guide på en vandring genom djungeln. Bada i naturligt varma källor. Gå barfota ner till stranden och se solnedgången över Karibiska havet.
Traditionell undervisning där vi utöver kroppsövningar praktiserar andningsövningar, meditation och djupavslappning. Erfarna lärare från Uppsala yogaskola (etb. 1981) Satyananda yoga Sverige.
10 dgr yogakurs på ön Dominica 4500:- inkl moms.
Mejla för info: info@uppsalayogaskola.se

2-17 januari

Ayurveda och yogatretreat i Kerala, Indien

Vi börjar morgonen med yoga och meditation på taket eller stranden, äter lite lätt och går sedan till Agastya center där vi får 2,5 timme ayurvedisk massage och behandling specifikt utformad för dig. De ayurvediska läkarna ger dig näring och ayurvedisk medicin som ska hjälpa din kropp att släppa toxiner och slagg produkter som ger oss sjukdom, trötthet, allergier och för tidig ålderdom och stärker samtidigt tarmen med näringsämnen så att du får rätt balans. Därefter är det fri tid att spendera på stranden, äta gott på strandpromenaden eller i byn. Här finns underbar vegetarisk mat, men också färsk fisk om man vill ha det. Kl. 17-18.30 är det yoga igen med lite delning i gruppen, kanske någon övning. Jag tar er med på en inre resa och använder alla tekniker jag tillskanskat mig genom livet och som jag sett för människor in i sin kärna och sitt inre ledarskap.
Under vistelsen får vi också en föreläsning om ayurveda och jag arrangerar två utflykter. Vi bor på Leelas homestay och Orion hotell precis på stranden i Kovalam, lighthouse beach, sydspetsen där vi kan se sri lanka vid klart väder. Det är nästan 30 grader i vattnet och en skön bris från havet där vi bor. Jag som haft retreats runt om i europa är lycklig över att få kombinera ayurvedan och yogan på en sådan läkande plats som denna. Dr Unni är genuin och en mycket varm person som åker till Europa varje år för att massera. Vill man träffa honom innan resan är det möjligt nu i höst. Det här är en av de bästa sjukförsäkringarna du kan unna dig.
Både hantera stressen i ditt liv, de mentala och emotionella blockeringarna, kroppens vintertrötthet och toxinerna som byggs på i kroppen. Varmt varmt välkommen! /Malin Rydesjö
Några platser kvar. Maila malin@yogacentralen.nu för mer info.

 

4-12 januari

Yogayama i Costa Rica

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!
RETREATDATUM 2017
RETREAT 1, 4 - 12 JANUARI
RETREAT 2, 12 - 20 JANUARI
RETREAT 3, 20 - 28, JANUARI (YOGA FOR GUYS med ASHKAN SAFAEE)
Kontakt: retreat@yogayama.se, www.yogayama.se

 

4-13 januari

Yogaresa till Bali 2017

Du är välkommen att följa med på en fantastisk yogaresa till magiska Bali. Det perfekta stället för yoga, meditation, lugn och utrensning. Vi dyker ner i oss själva för att rensa ut på djupet i både kropp & själ. En välplanerad yogaresa för dig som vill ge själv det där lilla extra, att hitta din enorma kraft, energin och glädje vilken ibland blockerats av saker vi varit med om i livet. Öppna upp för livet i harmoni med dig själv och andra!
I resan ingår:
- Långa härliga yogapass med avslutande meditation
- Boende på underbara hotell med god mat & härligt utrensande smoothies.
- Yogalärare/ vägledande samtalspartner
- Utflykt till Ubud - Pura Tirta Empul, Monkey Forest
- Ayuryogamassage
- Behandling av healer
- Fördjupning i meditation, Yogisk kost
Dagarna fylls av yogapass, meditation, föreläsningar, utflykter, några gruppaktiviteter och egen tid för avkoppling och återhämtning.
En lugn utrensade yoga som ger närvaro, energi och djup avslappning. Vi har två yogapass varje dag och varje pass avslutas med meditation. Du får även en privat yogaklass, med fokus på din kropp och välmående.
För mer information:
www.yogan.se
Namaste
Monica Krook
Yogastudion i Ängelholm
monica@yogan.se
0739/715426
Yogastudion Ängelholm

 

4-13 januari

Yoga, ACT och Ayurveda i Indien (även 11-20 januari)

I januari 2017 erbjuder Jade Travel tillsammans Nordiska Yogainstitutet en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala. Välj den ena veckan eller båda!
Unikt för i år är att Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT är med för att andra veckan ge oss ytterligare perspektiv på våra mentala mönster via ACT.
Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.
Pris från 19 485 kr (pris gäller på flyg, transfer, del i dubbelrum, frukost samt yogaarrangemang). Observera att detta låga pris gäller vid snar bokning.
·       Avresa 1:
4/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 5/1 Trivandrum       
·       Avresa 2:
11/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 12/1 Trivandrum
Hemresa 1:
13/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 13/1
Hemresa 2:
20/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 20/1       
Lärare är yogalärare Josephine Selander och Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT. Helen arbetar i privat regi med KBT för par och enskilda sedan många år och är inspirerad av ACT som metod. Möjlighet finns också att boka in sig för en privat samtalsterapi utifrån ACT med Helen under denna vecka.
Vecka ett:
Första veckan utgår vi från ayurvedans tankar kring yoga, vanor och livsstil. På morgonen jobbar vi med olika typer av Viryayogaflöden, varav tre från virya-ayurvedan och under tre eftermiddagar jobbar vi med workshops med teknik, tips och fördjupning med asanor från alla möjliga nivåer. Josephine (som skrivit Yoga för dig – yoga och ayurveda med medförfattaren Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om ayurveda. Sammanlagt 12 yogaklasser.
Vecka två:
Under andra veckan jobbar vi med att se hur kombinationen yoga och den kognitiva terapiformen Acceptance Commitment Therapy; ACT kan vara hjälpsam för oss i livet. Vi växlar mellan kul viryayogaklasser och workshops där vi dels jobbar med yogatricks, dels hittar mentala verktyg för att kunna leva ett flexibelt liv.
För mer info och bokning kontakta vår researrangör Lena på Jade: lena@jade.se tel: 08-441 76 25
www.nordiskyoga.se

 

5-15 januari

Yogaresa & Ayurveda i Goa

Välkommen att följa med på yoga- och ayurvedaresa till den lugna paradisstranden Agonda beach – utsedd av Tripadvisor till Indiens bästa strand 2016.
Vi njuter av yoga, meditation, sol och bad, ayurvedisk massage, god (vegetarisk) mat, promenader längs stranden och fri tid att bara vara och vila.
Flygresan till Goa bokar och betalar du själv. 
I kurspriset, 8 000 kr ingår:
Boende med del i dubbelrum, 5-15 jan
Daglig yoga, andningsövningar, meditation och djupavslappning
Frukost/Brunch och middag, 5 dgr
Föreläsning om ayurveda
Anmälan och frågor till Lisa Förander, tel: 0735-22 85 89 eller mail: lisa.forander@misa.se
Mer information finns att läsa på Satyanandayogas hemsida www.sys.se

 

6-8 januari 2017

Göteborg: Trettondagskurs i Iyengaryoga

Välkomna det nya året med att utöka och fördjupa dina kunskaper i yoga! Vi börjar varje dag med pranayama (andningsövningar). Därefter blir det en kopp te tillsammans med inspirerande föreläsning och samtal om yogateori och -filosofi. Varje dag avslutas med ett långt och givande yogapass. Du får stöd till din egen yoga hemma, så du kan fortsätta året med den goda vanan som regelbunden yogaträning är. Passar dig som redan håller på med Iyengaryoga. Din lärare är Leela G. Hansen, som grundade Göteborgs Yoga Centrum 1987.

Anmälan och information: https://www.yogacentrum.com/scheman_aug_dec.htm

 

10-19 januari

Yogayama i Costa Rica

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!

10 – 19 januari: Blissfully Balanced - 10 Days of Sun, Surf & Sadhana with Kelly Lawson and Whit Hornsberger 

20 – 28 januari: Yoga for Guys i Costa Rica med Ashkan Safaee 

Kontakt: retreat@yogayama.sewww.yogayama.se

 

11-20 januari

Yoga, ACT och Ayurveda i Indien (även 4-13 janurai)

I januari 2017 erbjuder Jade Travel tillsammans Nordiska Yogainstitutet en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala. Välj den ena veckan eller båda!
Unikt för i år är att Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT är med för att andra veckan ge oss ytterligare perspektiv på våra mentala mönster via ACT.
Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.
Pris från 19 485 kr (pris gäller på flyg, transfer, del i dubbelrum, frukost samt yogaarrangemang). Observera att detta låga pris gäller vid snar bokning.
·       Avresa 1:
4/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 5/1 Trivandrum       
·       Avresa 2:
11/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 12/1 Trivandrum
Hemresa 1:
13/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 13/1
Hemresa 2:
20/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 20/1       
Lärare är yogalärare Josephine Selander och Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT. Helen arbetar i privat regi med KBT för par och enskilda sedan många år och är inspirerad av ACT som metod. Möjlighet finns också att boka in sig för en privat samtalsterapi utifrån ACT med Helen under denna vecka.
Vecka ett:
Första veckan utgår vi från ayurvedans tankar kring yoga, vanor och livsstil. På morgonen jobbar vi med olika typer av Viryayogaflöden, varav tre från virya-ayurvedan och under tre eftermiddagar jobbar vi med workshops med teknik, tips och fördjupning med asanor från alla möjliga nivåer. Josephine (som skrivit Yoga för dig – yoga och ayurveda med medförfattaren Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om ayurveda. Sammanlagt 12 yogaklasser.
Vecka två:
Under andra veckan jobbar vi med att se hur kombinationen yoga och den kognitiva terapiformen Acceptance Commitment Therapy; ACT kan vara hjälpsam för oss i livet. Vi växlar mellan kul viryayogaklasser och workshops där vi dels jobbar med yogatricks, dels hittar mentala verktyg för att kunna leva ett flexibelt liv.
För mer info och bokning kontakta vår researrangör Lena på Jade: lena@jade.se tel: 08-441 76 25

 

 

13 - 24 januari

Indien: Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

För 7:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö. Det är yoga morgon och kväll och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter…
Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten. Du kan sola ostört vid resortens pool eller nere på stranden. Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedisk läkare. På Bloggen och Facebook kan du läsa dagboken, se foton och deltagarnas kommentarer från våra tidigare yogaresor till Indien.
Yoga morgon & kväll
Det är två yogaklasser per dag – morgon och kväll som avslutas på stranden med meditation i solnedgången. Stort fokus under kursen kommer att vara på andetaget. Utan ett medvetet andetag är det inte yoga. Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare.  
Klassisk indisk yoga
Vi undervisar klassisk indisk yoga i tradition av Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.
Föreläsning om Ayurveda
Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedaläkaren kommer att hålla en föreläsning om ayurveda speciellt för vår grupp i början av kursen.
Ayurvediska behandlingar
Efter en konsultation med den ayurvediska läkaren på ayurvedakliniken, kan du boka ayurvediska behandlingar anpassade efter dina behov och önskemål.
Backwaterutflykt
Keralas backwaters är sagolikt vackert! Vi kommer att åka på en halvdagstur på de sk backwaters; en tur längs de gamla vattenvägarna som förr i tiden användes för transporter av t ex kryddor, ris, gummi och kokosnötter. Många bor längs kanalerna så vi kan se det dagliga livet och även det rika utbudet av växter och fåglar. Utflykten med taxi och båtfärd ingår i kursen.
Boende
Vi har reserverat rum och bungalows på Akhil Beach Resort, som alla har enkel standard och det är rent och fräscht. Samtliga har wc/dusch och balkong eller uteplats. Det är lugn och fridfullt, och personalen är mycket gästvänlig.
Resa
Du bokar själv din resa till Indien där Trivandrum är närmaste flygplatsen. Från Trivandrum är det sedan ca 1,5 timmes bilfärd till hotellet. Vi ordnar så att du blir hämtad i Trivandrum.  
Resesällskap
Vi kan hjälpa till med tips om resesällskap.  
Att resa själv
Det är inga problem att resa själv – det är snarare en möjlighet! Men du bör vara van att resa. På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. Gruppen är liten och vi kommer att ha några gemensamma måltider i början och slutet av kursen. Resten av tiden brukar de som vill äta tillsammans antingen på resorten eller på någon av restaurangerna längs klippan. Någon kan också tycka att det är skönt att äta i lugn och ro på sin egen balkong/uteplats.
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

14 januari

Ettårig fördjupningskurs enligt Iyengaryoga traditionen med Leela Grethe Hansen

Denna kurs är för dig som önskar fördjupa dig i grunderna i Iyengaryoga och komma in i en stabil och tillfredsställande egen yogapraktik.  
För åttonde gången erbjuder Leela sin  Ettårskurs i Iyengaryoga. Kursen består av sju lördagssammankomster kl. 09.00 - 17.00 under ett år. Du får yogaprogram att utöva mellan varje gång och studerar texter av B.K.S. Iyengar. Du blir del av en trevlig gemenskap av andra yogaintresserade. Kursen passar även dig, som håller på med yoga efter andra yogatraditioner. För dig som önskar gå Göteborgs Yoga Centrums lärarutbildning är kursen obligatorisk.
Läs mer: http://yogacentrum.com/1arskurs.htm
För info: leela@yogacentrum.com

 

16-25 januari

Yogaresa till magiska Bali

Välkommen på en 10-dagars resa till tropiska Bali! Vi möts i dagliga yogaklasser, serveras hälsosam mat, njuter på spa, upplever Balis rika kultur, vandrar till vattenfall. Du är omhändertagen frånta du landar med flyget tills du åker hem. Allt utom flyg ingår i priset. Slappna av - vi tar hand om dig!
Mer info:
saprema.se/yogaresor
yogaresorbali@gmail.com

 

20 januari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning -  start Linköping

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-01-20
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Linköping
Adress: Storgatan 70 582 47 Linköping
Lärare: Marie Lundberg
Kursbeskrivning: Klicka här
Varmt välkomna till vårens kurs till Mediyogainstruktör. Vi börjar Fredagen 20/1 2017 kl. 09:00. Datum som gäller är: 20/1, 10/2, 3/3, 24/3, 7/4, 28/4 2017
Lokalen ligger mitt i centrala Linköping med närhet till många restauranger. Du som har lång väg hit är välkommen att sova över utan kostnad.
Med vänlig hälsning, Marie
utbildare i Linköping
Läs mer på www.mediyoga.se

 

20-28 januari

Yogayama i Costa Rica

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!

20 – 28 januari: Yoga for Guys i Costa Rica med Ashkan Safaee 

Kontakt: retreat@yogayama.sewww.yogayama.se

 

 

27 januari

Unik yogaresa till Indien

Inled 2017 med en fantastisk yogaretreat där yogalärare och Indienresenär Christel Bjerkendahl guidar dig under två eller tre veckor i Kerala i södra Indien. Nybörjare eller van yogi: alla kan delta! Du kommer att yoga, meditera, äta god och hälsosam mat, få ayurvedisk massage och trevligt resesällskap med andra yogaintresserade. Första veckan bor du vid Malabarkusten där du kan njuta av sol och bad. Andra veckan flyttar vi upp i bergen till ett yogaashram i djungeln, där vi följer den dagliga rutinen vid ashramet. Tredje veckan reser vi med tåg norrut för att besöka te- och kryddodlingar samt Alleppey med stränder och husbåtar. Båda resealternativen avslutas med ett par dagar i huvudstaden Trivandrum.
Beställ detaljerad information från info@cristalclear.se

 

29 januari - 7 februari

Costa Rica med Malin Berghagen, Camilla Neuendorf & Linda Ergérus

Vi kommer att vara i Santa Teresa på Costa Ricas Stillhavskust. Unikt med denna kurs är att vi för första gången på Costa Rica kan erbjuda en kurs med de tre yogaformerna hathayoga, medicinsk yoga och kundaliniyoga.
Mer info: toftaretreat.se

 

31 januari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning -  start Malmö

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 6 dagar
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-01-31
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Malmö
Adress: Yoga Kendra, Frissgatan 6C, Malmö
Lärare: Pär Krutzén
Kursbeskrivning: Klicka här
Utbildningsdatum: 31/1, 14/2, 28/2, 28/3, 18/4 och 16/5 (VT 2017)
Tider: Tisdagar 09:00-16:00 (lunch ca.12:00-13:00)
För mer info och frågor v.v kontakta ansvarig lärare Pär Krutzén
på tel: 0768-954258 eller e-post: Klicka här för att skicka e-post
25 platser totalt. Välkommen!
Läs mer på www.mediyoga.se

 

Februari

3 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning -  start Falun

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-02-03
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Falun
Adress: Yogahuset, Garvaregatan 7, Falun
Lärare: Ulrika Hellsén
Kursbeskrivning: Klicka här
Datum: Fredagar 3/2, 17/2, 17/3, 31/3, 28/4, 12/5
Tider: 09:00-16:00 med lunchpaus ca 12.00-13.15
Välkommen att höra av dig vid frågor till kursansvarig lärare: Ulrika Hellsén på 073-720 74 91 eller: Klicka här för att skicka e-post
Varmt Välkommen!
Läs mer på www.mediyoga.se

 

3-5 februari

Återhämtande yogaretreat i Västerbotten – Granö Beckasin

Varmt välkommen till vår underbara yogaoas i Norrland, en naturnära plats med omgivningar som bjuder in till närvaro och lugn. Helgen är anpassad för dig som vill komma ned i varv genom återhämtande yoga. Yogaklasserna varierar mellan Mjuk fysisk yoga och en mer vilsam yoga, där växlingen skapar förutsättningar för att du ska kunna njuta av att få arbeta igenom kroppen och samtidigt kunna landa och ge kroppen utrymme för återhämtning.
Mer info: yogastudionumea.se/helgkurser

 

4-12 februari

Livets yoga på Bali

Mitt bland Ubuds risfält får vi möjlighet till stillhet och avkoppling.
Det centrala med denna resa är yogan, klasserna blandas av Ayur Yoga (en form utav Hatha Yoga) och Yin Yoga. De olika klasserna hjälper dig att leta dig djupt in i kroppen, lösa upp spänningar och hitta in i välbefinnande både för den fysiska kroppen och energikroppen. Utöver dessa huvudsakliga yogaklasser ges även möjlighet till Acro Yoga, meditation, samtal och andra givande workshops och övningar.
Info och bokning: http://www.helhetsakademin.se/project/livetsyogapabali/
Tel: 042 – 761 61
E-post: kontakt@helhetsakademin.se

 

6 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Göteborg

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-02-06
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Göteborg
Adress: MediYoga Institutet Göteborg, Föreningsgatan 33 (Vasastaden)
Lärare: Jenny Krutzén
Kursbeskrivning: Klicka här
Kursdatum (måndagar): 6/2, 20/2, 13/3, 3/4, 24/4 och 22/5
Tider: 09:00-16:00 med lunch ca. 12:00-13:00
För mer info och frågor v.v kontakta ansvarig utbildare Jenny Krutzén på tel: 0709-644837 eller epost: Klicka här för att skicka e-post
25 platser totalt. Välkommen!
Läs mer på www.mediyoga.se

 

6-11 februari (och/eller 14-19 februari)

Yogaretreat med Anna Brus till genuina Thailand

Mötet med det enkla men genuina Thailand hittar du här, längs den vackra Rayongkusten, bara några timmar med buss söderut från Bangkok. Detta är semesterparadiset med långa vackra stränder och en skön avkopplande atmosfär. Under sex dagar möts vi i huset av Samasthiti. Detta är en fantastisk investering i dig själv. Vi kombinerar yoga, meditation, massage och hälsosam mat med sol, strand, vila, vänskap, stillhet och glädje. Vi låter jorden, vatten, eld och luft och rymd elementen guida oss till jämvikt av kropp och själ. På enkelt vis sätter vi ihop en blandning av rörelser (asanas), andning (pranayama) och meditation (tyst stillhet).
Detta underbara område som är beläget på Mae Rampung Beach mellan Rayong och Banphe, har vacker utsikt över Stilla Havet och nära till paradisön Koh Samet. Kanske du också väljer att kombinera denna resa med extra dagar i Asiens vackra kontinent.
Anna Brus… är en certifierad yogalärare med stor kärlek till djupet av yoga och livets magiska värld. Anna är även utbildad Holy Fire Reiki healer och det kommer finnas utrymme för behandlingar om så önskas. Med stor glöd och inre styrka, och utifrån dina behov, guidar hon dig fram till ditt hjärta och själ. Du kommer att möta en skön blandning av balanserande Samasthitiyoga, restorative yin, hälsosam terapeutisk Thaimassage, stimulerande och öppnande meditationer, och mycket mera.
Känn dig varmt Välkommen! Oavsett tidigare yogakunskaper kan du medverka.
- Jag tycker om att tänka att du är perfekt precis som du är.
Rabatt om du bokar båda retreat 6x2 dagar, Grupprabatt erbjudas alltid!Retreatkostnad 500 €/person eller 4700 Skr
– Rabatt 100 € (900 Skr) om du bokar dubbel retreat 6-11+14-19 inkl 2 dagar ‘ledigt’
– Anmälningsavgift 200 €/person eller 2000 Skr
– Logi; delat ”FAN”rum med delad toa/dusch 30 €/person/natt (300 Skr), delat ”AIRCON”rum 40 €/person/natt (400 Skr) Ensam-i-rum-tillägg 15 € /person/natt (150 Skr)
– Grupprabatt 10 % om du bokar 4 st eller fler
Mer information www.yogabrus.com

 

9 februari

Yogagalan - en galakväll för alla som tycker om yoga!

Värm upp inför Yoga Games 2017 i Stockholm med Yogagalan torsdag 9 februari, kl 19 - en galamiddag för alla som älskar yoga! 
Mingel med andra yogisar, god mat, underhållning med bland andra Zinat - och överraskningar.
Vi lyfter fram betydelsefulla insatser under året.
Vi utser årets yogalärare 2016.
Mm.
Missa inte denna yogafest - anmäl senast 1 december för bästa pris! Pris från 499 kr (då ingår rabatt 100 kr för dig som är prenumerant på Yoga för dig.
yogagalan.se

 

10 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Luleå

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13 850 SEK
Datum: 2017-02-10
Tid: 9:00 - 16:00
Plats: Luleå
Adress: LimonWellness, Småbåtsgatan 1, Södra Hamn, Luleå
Lärare: Riitta Mantovaara
Kursbeskrivning: Klicka här
Datum: 10/2, 10/3, 31/3, 21/4, 12/5, 2/6
Tider: Fredagar 09.00-16.00 med lunchpaus 12.15-13.15
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor till ansvarig lärare Riitta Mantovaara
tel +46 70 9415968 eller skicka e-mail Klicka här för att skicka e-post
25 platser totalt
Varmt välkommen
Läs mer på www.mediyoga.se

 

10-12 februari

Yoga Games med Hälsomässa

Den 10-12 februari arrangeras Yoga Games -the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En stor del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna. 
Totalt ställer ca 50 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. Som besökare får du ta del av nyheter och kända varumärken inom hälsa och välmående. Du har även chans att köpa produkter i de flesta montrar.
Utställarplatser för hälsomässan 2017 släpps i maj.
Rabatt med koden "yogafordig"!
www.yogagames.org

 

13 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Gävle

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-02-13
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Gävle
Adress: Söders Källa, Södra Kansligatan 22, Gävle
Lärare: Ulrika Hellsén
Kursbeskrivning: Klicka här
Datum: Måndagar 13/2, 6/3, 20/3, 3/4, 24/4, 8/5.
Tider: 09:00-16:00 med lunchpaus ca 12:00-13:15
Välkommen att höra av dig vid frågor till kursansvarig lärare Ulrika Hellsén på tel: 073- 720 74 91 eller mail: Klicka här för att skicka e-post
Varmt Välkommen!
Läs mer på www.mediyoga.se

 

13 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Halmstad

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-02-13
Tid: 09:00 - 16:00
Plats: Halmstad
Adress: Idrottscentrum, Högskolan, Spetsvinkelgatan 23
Lärare: Jenny Krutzén
Kursbeskrivning: Klicka här
Kursdatum (måndagar): 13/2, 27/2, 20/3, 10/4, 8/5 och 29/5
Tider: 09:00-16:00 med lunch ca. 12:00-13:00
För mer info och frågor v.v kontakta ansvarig utbildare Jenny Krutzén på tel: 0709-644837 eller epost: Klicka här för att skicka e-post
20 platser totalt. Välkommen!
Läs mer på www.mediyoga.se

 

22 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Stockholm

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13 850 SEK
Datum: 2017-02-22
Tid: 09:00 - 16:30
Plats: Stockholm
Adress: MediYoga Institutet Värtavägen 35 nb, ingång från gården
Lärare: Anders Engqvist
Kursbeskrivning: Klicka här
Onsdagar: 22/2, 15/3, 29/3, 19/4, 3/5 och 31/5
För mer info och frågor kontakta Anders Engqvist
Mail: Klicka här för att skicka e-post
Tfn: 08-540 882 80
Läs mer på www.mediyoga.se

 

23 februari

Mediyogainstruktör – Mediyogainstitutets populäraste utbildning - start Stockholm

Behörighet:
Medicinsk Kompetens
Utbildningens längd: 1 termin
Pris: 13850 SEK
Datum: 2017-02-23
Tid: 09:00 - 16:30
Plats: Stockholm
Adress: MediYoga Institutet, Värtavägen 35 nb, ingång från gården
Lärare: Anders Engqvist
Kursbeskrivning: Klicka här
Torsdagar: 23/2, 16/3, 30/3, 20/4, 4/5 och 1/6.
För mer info och frågor kontakta Anders Engqvist
Mail: Klicka här för att skicka e-post
Tfn: 08 540 882 80
Läs mer på www.mediyoga.se

 

23-26 februari

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12


Mars

3-5 mars

Tantra Touch - Master Lover - med Lin Holmquist på Örebro Yoga

En workshop för par som vill fördjupa sin njutning genom tantrisk massage och healing. Lär dig knepen som gör dig till Master Lover.
Mer info: www.theartoflove.nu

 

9-12 mars

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

 

16-19 mars

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

17-19 mars

Återhämtande yogaweekend

* För alla
* 9 timmar balanserande yoga
* Rogivande meditation
 * Inspirerande föreläsning
* Vegetarisk mat, helpension
* Promenader i vacker miljö
* Egentid för reflektion
Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas lustgård. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med fantastisk utsikt.
Hela helgen ligger vår uppmärksamhet på att bara vara, utan prestation och måsten. Med yinyogam återhämtande yoga, meditation och tekniker från Ishta-traditionen lär vi oss att landa här och nu.
Lärare är Sara som är utbildad RYT 500 inom Ishta.
För info och anmälan kontakta Sara.
Liv i balans Dalarna
070-173 56 32
www.livibalansdalarna.se

 

31 mars

Kursstart: 200h Yogalärarutbildning i Traditionell Hatha Yoga

En 200h kurs inom traditionell Hatha Yoga enligt internationell standard och godkänd av Yoga Alliance.
Är du intresserad av att undervisa yogaklasser men mer än bara utifrån träning/fysisk aspekt, där även avslappning, andning, inre närvaro, ödmjukhet, meditation har sin tydliga plats.
Vill du inspirera andra till en mer medveten livsstil och kanske ett högre medvetande?
Då tror vi att det här är en utbildning för dig.
* 200h Yogalärarutbildning i Traditionell Hatha Yoga
* Startdatum: 31/3 (4 helger + 8 dagar i Juni)
* www.namaste.se // utbildning@namaste.se

 

April

 

28 april - 1 maj

Lev Livet Levande, Retreat på Idöborg

Om kursen: Den här långhelgen, med början torsdag kväll, bjuds du in till närvaro, njutning, vila, kraft och expansion i dig och ditt liv. Hälsa och välbefinnande byggs av flera komponenter. Dessa har vi samlat denna helg för att du mjukt kan landa in i djup återhämtning, påfyllning och balans. Vi hittar vårt friläge i härvaro varifrån vi omfamnar oss själva och våra motstånd så att de kan släppa taget.
Genom Medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness, fakta om livsstil och stresshantering, ayurveda och mjuk guidning lär du känna mer av dig själv och låter motstånd bli till flöde, kreativitet, glädje och djup stillhet. Vackra Idöborg härbärgerar vår process och ger oss fantastisk näringsrik vegetarisk mat så att vår tarmflora, som ju påverkar hela vår hälsa, våra känslor och vårt välbefinnande i stort, blir mer i balans. Under dessa dagar ges du tillräckligt med input för att hinna reflektera, släppa taget och bara vara i enskildhet och tillsammans med likasinnade. En kick-off med dig själv helt enkelt.
Här finns vedeldad bastu, möjlighet att paddla kajak, vi mediterar gående i naturen, dansar med slutna ögon, ger varandra lätt massage och rör oss in i vårt center där fred och frid, kärlek och kraft bor. På båten ut till ön släpper vi den stress som smugit sig på under terminen och kapat en del band till vår inre potential och källa. Därefter är det bara att följa med och uppleva hur kraft, lust och liv växer inifrån. Du får tekniker för en hållbar livsstil och övningar mot några av våra största folksjukdomar som du också kan dela med dig till andra när du kommer hem. Malin Rydesjö: Yogaterapeut, lärare i kundalini- och medicinsk yoga och förmedlar den djupa yogiska filosofin fri från begränsningar och normer. Även statsvetare, stresshanterare, ayurvedisk massör, föreläsare och livs-guide. Driver Yogacentralen som leder utbildningar och föreläsningar i stresshantering och yoga, yoga på företag, retreats, kurser, workshops och individuella sessioner för ett levande liv.
Mer info: www.livelifealive.se

 

Maj

1-6 maj

Yoga i Andalusien

Brännö Yogas första yoga-expedition går till flamencons förlovade land, till Gaucin, en bergsby i Andalusien. Möt våren i vitkalkade gränder under tornfalkens vingar
Vi bor i en by i bergen sydväst om Malaga som är den närmsta flygplatsen. Vi tränar Iyengaryoga, gör pranayama, äter lokalt odlad vegetarisk mat och tar del av allt en andalusisk by har att erbjuda som tapas, spanska gitarrer, doften av apelsinträd, vandringar i de vackra bergsområdena med utsikt över Gibraltar och den afrikanska kontinenten.
Syftet med en yogaresa är att införa yogapraktiken som en daglig aktivitet. Detta innebär att vi kommer att kunna tränga djupare in i kroppens muskulatur, både stärka och stretcha, få djupare insikt om vilken effekt olika ställningar har på oss och hur en regelbunden praktik påverkar oss både mentalt och emotionellt.
Allt detta till en kostnad av 6000 kr. I priset ingår: 16 tim yoga, 5 nätter i delat boende, 4 lunch + 4 middag samt samlad transfer t.o.r flygplatsen/Malaga.
Välkommen önskar Andrea Hedenskog, certifierad Iyengaryogalärare, Brännö YogaStudio.             
Maila brannoyoga@gmail.com för bokning och info

 

7-14 maj

Leva yoga, retreat på Mallorca

Investera i din hälsa genom att leva yoga under en vecka –  vila och återhämtning genom yoga, meditation och vegetarisk kost. Vi ger dig verktygen till ett friskare och sundare liv. Vi bor i Persiljepalatset beläget på Carrer de Juavert i den lilla staden Felanitx på Mallorcas sydostkust. Inspireras vi av den makalösa naturen genom att vandra på klipporna längs med havet och utöva Yoga under bar himmel.
Kontakt: Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
www.wellnesshouseyoga.se

 

9-16 maj

Yogaresa till soliga Nerja, Spanien

Tjuvstarta sommaren redan 9-16 maj 2017 med en härlig yogavecka i Nerja, Malaga, Spanien. Sol, värme, bad, god mat, utflykter och yoga. Just i maj sammanfaller våran resa med San Isidro Fiesta. Musik, flamencodans, trummor och glädje. Vi har fått ett mycket bra pris på majresan: 830 Euro inkluderar flyg Stockholm-Malaga t.o.r, transfer Malaga-Nerja t.o.r, del i dubbelrum, frukost samt 10 yogapass. Läs mer på www.yogaresor.nu.

 

10-14 maj

Yogaretreat för ett större liv!

Välkommen till Greenstones och natursköna Flatön.  
​Längtar du efter ett större liv med mer närvaro? Är du redo för ett kliv in i ökad medvetenhet, mening och frihet?
​I så fall är det här retreatet för dig!  Genom yoga, meditation, guidade övningar, naturupplevelser och mycket mer utforskar vi livets alla skrymslen och vrår.
Intentionen är att skapa utrymme för insikt, klarhet och självkännedom. Målet är kontakt med vårt inre på ett sätt som ger oss möjlighet att leva ut vår sanning.
Passar alla oavsett tidigare erfarenheter och upplevelser av personlig utveckling, yoga och meditation.
Vi möter dig där du är, precis så som du är!
Under retreatet bor du bekvämt på Greenstones, ett modernt och miljömedvetet ekocenter på Flatön i Bohusläns innerskärgård.  
Med buss eller bil tar det ca 1,5 timme att ta sig från Göteborg.
www.ettstorreliv.se
www.ettstorreliv.se/retreat

 

26-28 maj

Yoga Games med hälsomässa i Göteborg

Den 26-28 arrangeras Yoga Games -the Nordic Yoga Conference för sjunde året på Svenska Mässan i Göteborg. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.
Totalt kan ca 50 st företag få monterplats på Yoga Games Hälsomässa. Som utställare i Hälsomässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar. På Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien. Som utställare får du även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver.
Rabatt med koden "yogafordig"!
Läs mer på www.yogagames.org

 

 

31 maj - 4 juni

Yogaretreat för ett större liv!

Välkommen till Greenstones och natursköna Flatön.  
​Längtar du efter ett större liv med mer närvaro? Är du redo för ett kliv in i ökad medvetenhet, mening och frihet?
​ I så fall är det här retreatet för dig!  Genom yoga, meditation, guidade övningar, naturupplevelser och mycket mer utforskar vi livets alla skrymslen och vrår.
Intentionen är att skapa utrymme för insikt, klarhet och självkännedom. Målet är kontakt med vårt inre på ett sätt som ger oss möjlighet att leva ut vår sanning.
Passar alla oavsett tidigare erfarenheter och upplevelser av personlig utveckling, yoga och meditation.
Vi möter dig där du är, precis så som du är!
Under retreatet bor du bekvämt på Greenstones, ett modernt och miljömedvetet ekocenter på Flatön i Bohusläns innerskärgård.  
Med buss eller bil tar det ca 1,5 timme att ta sig från Göteborg.
www.ettstorreliv.se
www.ettstorreliv.se/retreat

 

31 maj - 7 juni

Yogaresa till Kroatien

May 31 – June 7, 2017 – Seven nights
Total Pris 7900 Skr (850€)
I priset ingår:
Meditativa ledda morgonpromenader
6 Morning Yoga och Pranayama klasser inkl meditation
5 Eftermiddags Workshops/Restorative Yinyoga
En halvdag vandring till The Monastery
Inkvartering i dubbelrum 7 nätter (enkelrum tillägg 500 Skr/pers)
Frukost & Middag och Mellanmål
Lån av yogamattor
Ingår ej:
Flyg ingår ej i priset.
Transfer till och från flygplatsen (200 Kuna)
Aromaterapi massage, bokas i förväg, pris 200 Kuna/45 min (ca 250 Skr)
Kombi Treatment (reiki) av Anna Brus, bokas i förväg eller på plats, 55 € /45 min (500 Skr)
Mer information: www.yogabrus.com

Juni

2-7 juni

Yoga- och träningsresa till Island med Sabina Dufberg och Yogasoulmate

Vi tar er på en fantastisk resa till Island för träna och yoga på denna vackra ö. Vi badar i varma källor,  upplever vilda forsar och besöker den kända blue lagoon. Alla träningspass med Sabina och yogakursen med Karin, utflykter, inträde till blue logoon, transfer, boende på förstklassiga Grand hotel, frukost, föreläsningar och flygresa tor från Arlanda ingår.
Resans pris är 14495 kr
Anmälan sker här: www.yogasoulmate.se/shop/traningsresor/tranings-och-yogaresa-till-island-med-sabina-dufberg-och-karin-rosell-yogafroken
Frågor: info@skalkariket.se

 

9-11 juni

Yogaretreat i Västerbotten för nybörjare/ringrostiga – Granö Beckasin

Varmt välkommen till vår underbara yogaoas i Norrland, en naturnära plats med omgivningar som bjuder in till närvaro och lugn. Helgen är anpassad för dig som är ny eller ringrostig inför yoga.
Under helgen vill vi så ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt, då du under helgen kommer att pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Med Ashtanga yoga, yinyoga och meditation kommer du får verktyg för att stanna upp och blicka inåt, verktyg som på lång sikt leder till harmoni och närvaro.
Arrangör: Yogastudion Umeå
Mer info: yogastudionumea.se/helgkurser

 

15-18 juni

Yogaretreat för fortsättare i Västerbotten – Globalyoga – Vinyasa

Varmt välkommen till vår underbara yogaoas i Norrland, en naturnära plats med omgivningar som bjuder in till närvaro och lugn. Helgen är anpassad för dig som är fortsättare och gillar fysiska utmaningar i yoga.
Yogalärare: Moa Westman
Arrangör: Yogastudion Umeå
Mer info: yogastudionumea.se/helgkurser

 

 

Juli

2 juli

Kursstart: Lärarutbildning Ashtanga 200 h, 3 unika moduler i Stockholm

2-9 juli, 16-23 juli, 30 juli - 6 augusti
Nyskapande, glädje och kärleksfull individuell vägledning
Pris: 33 500 SEK. Early Bird: 29 500 SEK (30/4).
It’s Yogas lärarutbildning på Yogansa består av 200 timmar och är, till skillnad från andra intensivyogalärarutbildningar, indelad i tre moduler med sex dagars återhämtningspaus mellan dem.
Med detta upplägg får du som elev möjlighet att smälta intryck och fysiskt återhämta dig mellan modulerna vilket underlättar din inlärning.
Vi har skapat en plattform för en inspirerande och​ ​transformerande yogalärarutbildning där fokus flyttas från prestation tillbaka till yogans rötter och dess sanna essens, Oneness.
Utbildningen innefattar allt från asanapraktik till anatomi, pranayama (andning), ayurveda och livsfilosofi. Utöver den fysiska aspekten har även avslappning och meditation en given plats, för att du som elev ska få tid till att utveckla din inre närvaro, höra hjärtats röst och följa din sanna väg.
Delar av utbildningen är öppen för dem som vill fördjupa sina kunskaper i daglig praktik eller i filosofiska frågor. Det är alltså möjligt att delta i enstaka klasser och workshops utan att behöva bli yogalärare. Läs mer på: http://yogansa.se/schema-modulerna/
Efter avslutad och godkänd utbildning, har du all nödvändig kunskap och praktisk erfarenhet som du behöver för att kunna undervisa Ashtanga yoga var som helst i världen.
– För att säkerställa en hög nivå på utbildningen har vi valt att begränsa gruppens storlek till 14 deltagare.
– Under utbildningens gång finns minst två lärare på plats för optimal inlärning och personlig feedback.
– Utbildningen är certifierad av It’s Yoga International och uppfyller de krav som Yoga Alliance ställer för en RYT 200-certifiering.
Varmt välkomna till spännande och utvecklande möten i Sann Anda och i kravlös kärlek.
Namasté
Anders, Rebecka & Magdalena
Mer info: yogansa.se/lararutbildning och itsyoga.com
Kontakt: yoga@anders-asker.se

 

11-15 juli

Yoga och personlig utveckling i Italien

Resa till alperna i Italien med yoga bland bergen och trestegskurs i personlig utveckling.
Vi startar varje morgon med yoga kl 08 med en magisk vy. Vi låter solen värma våra kroppar och vi väcker kroppen och sinnet till liv varsamt innan frukost.Vi kommer fylla våra dagar med guidade vandringar i bergen, Hathayoga med Karin och yin yoga med Åsa. Enskilda coachsamtal ingår också i resan.
Vi har bara 12 platser.
Anmälan och information : www.yogasoulmate.se/shop/traningsresor/yogaresa-italien

 

14-16 juli

Yoga på vackra Hållö utanför Smögen

Passa på och finn ö lugnet ihop med oss samt:
Härliga yogapass
Klassisk massage
Promenader i naturreservatet
Bastubad i Radiohamnen, 1 meter från havet
God vegetarisk mat och härligt umgänge
Även i år har vi hyrt hela vandrarhemmet för att kunna erbjuda en härligt rofylld helg och vi tar emot 21 st deltagare. Ps. vi har varit fullbokade varje år så vi rekommenderar tidig bokning.  Ds
Endast 15 min båtfärd från Smögen ligger oasen i västerhavet - Det lilla vandrarhemmet med de stora möjligheterna. Mitt i naturreservatet njuter man av fantastiska solnedgångar och om man har tur - ett vresigt stormande hav. Salta bad avnjuts i en stressfri miljö.
Varmt välkomna önskar Ingela, Sanna & Hrönn
Boka på vår hemsida www.naturoyogaresor.se

 

September

6-10 september

Aktiv yogaresa till Italien

Följ med oss och möt, eller förläng, sommaren på underbara Amalfikusten i Italien.
Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en fem dagar lång natur- och yogaresa till fantastiska La Selva gården som är belägen på en bergsluttning. Glöm vardagens stress till jobbet och oljudet av trafik, till La Selva kan vi endast ta oss genom en vandring mellan orterna Positano och Montepertuso, där havet och bergssluttningarna blir våra närmsta grannar. Till solens första värmande strålar inleder vi varje dag med ett yogapass, där omgivningen är lika avslappnande som den första solhälsningen.
Vi kommer starta dagarna med en uppvärmande hatha yoga och härliga enklare pranayama övningar som väcker oss på ett behaglig sätt. På eftermiddagen/kvällen håller vi ett lite lugnare yin yoga pass kombinerat med mindfullness och en stunds meditation. Vi rekommenderar att man har en viss yogaerfarenhet för att få ut det allra mesta och bästa av yogan.
Läs mer om resan här!

 

6-13 september

Yogaresa till Kroatien

Fall: Sep 6 – Sep 13, 2017 – Seven nights
Total Pris 7900 Skr (850€)
I priset ingår:
Meditativa ledda morgonpromenader
6 Morning Yoga och Pranayama klasser inkl meditation
5 Eftermiddags Workshops/Restorative Yinyoga
En halvdag vandring till The Monastery
Inkvartering i dubbelrum 7 nätter (enkelrum tillägg 500 Skr/pers)
Frukost & Middag och Mellanmål
Lån av yogamattor
Ingår ej:
Flyg ingår ej i priset.
Transfer till och från flygplatsen (200 Kuna)
Aromaterapi massage, bokas i förväg, pris 200 Kuna/45 min (ca 250 Skr)
Kombi Treatment (reiki) av Anna Brus, bokas i förväg eller på plats, 55 € /45 min (500 Skr)
Mer information: www.yogabrus.com

Oktober

21-23 oktober

Yoga & Meditationshelg  med helpension i skärgårdens famn, Nynäshamn

En weekend med yoga, meditation och trevligt samvaro på mysiga Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Läs mer på www.yogaresor.nu eller www.thaiyogamassage.se

--------------------

Fri publicering i kalendariet här på sajten!

Skriv kort och koncist enligt följande:

Datum

Rubrik

Kort förklarande text

Webbadress och eller annan kontaktuppgift

Mejla din information till info@yogafordig.nu så lägger vi in dina uppgifter.

Du får gärna även skicka med bild, men utan logotyp och företagsinformation.

Vill du att ditt event kommer med i tidningen är priset 800 kr för ett event, textlängd max 400 tkn. För bild tillkommer 500 kr. Meddela detta i samband med att du mejlar dina uppgifter till oss, så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

Återkommande event läggs i slutet av varje månad.