Skip directly to content

Kalendarium

Här hittar du yogakurser, yogaresor, yogaworkshops, yogaretreater med mera:

Fri publicering i kalendariet här på sajten! Se instruktioner längst ned på sidan!

Se till att få största möjliga genomslag genom att även synas i tidningen, vilket kostar 800 kr/införande. För införande i tidningen, kontakta Mikael Nyberg.

Oktober

27 oktober - 3 november

Amorgos Yoga & rekreationsresa

Yogaretreat till underbara Amorgos – nu åker vi igen. Det är för underbart för att låta bli!
Yogaretreat med en fantastisk möjlighet att uppleva tre yogaformer, andningstekniker, meditationer, ayurvedisk föreläsning och gongavslappning.
Info och bokning: http://www.helhetsakademin.se/project/amorgosyogaochrekreationsresa2016/
Tel: 042-761 61
E-post: kontakt@helhetsakademin.se

 

 

November

4-6 november

Stockholm Yoga & Dansfestival

För femte gången återkommer Nordens största yoga & dansfestival.
Ett blixtrande fyrverkeri av yoga, dans, musik och oanade möten mellan dem som får november att bli årets ljusaste månad.
Hit kommer några av dans- och yogavärldens mest inspirerande lärare med närmre 60 fantastiska workshops och livsbejakande, tankeväckande föreläsningar inom hälsa, kost och meditation.
Mellan klasserna kan du botanisera bland utställarna i Wellness Bazaar, äta gott och ekologiskt på Raw Food Cafeet,  uppträda på vår öppna scen eller bara hänga, njuta och vara.
Fredagskvällens invigningsfest och lördagskvällen bjuder på musik och artister i världsklass.
Mer info: www.yodafestival.se

 

4-6 november

Yogaretreat på Idöborg med MediYoga!

Tema: Självkärlek och Nya Dimensioner" lett av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson (i Stockholms Skärgård).
Njut av tre stärkande och rogivande dagar på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med medicinsk yoga, MediYoga, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande. Vi gör mjuka, sköna yogapass utan prestation som fördjupar vår tillit och kärlek till oss själva, stärker självkänslan, självförtroendet och får oss att nyfiket uppleva och acceptera alla dimensioner/sidor av oss själva liksom olika skikt av medvetenhet i vår omvärld. Under retreatet lyssnar vi även till föredrag med den uppskattade coachen och kärleksinspiratören Jeanette Carleson som som med sprudlande värme delar med sig av sina bästa tips inom området ”empowerment och självkärlek”. Yogalärare är yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson.
Mer info: www.yogamana.se

 

5-15 november

Hathaflowyoga på Zanzibar

Veckan innehåller två dagliga klasser med Hathaflow (Anusara- och Vinyasayoga, fysiskt utmanande och lustfylld yoga), meditation och pranayama. Du kan tillbringa resten av dagen med avkoppling, massage, barfota-strosande på stranden, simning, dykning, snorkling eller ta en båttur på det turkosskimrande havet. Barfotalyx när den är som bäst!
Din yogainstruktör under veckan är Pia Wallberg. Pia är internationellt licensierad och har studerat med några av världens främsta yogis.
Mer info här.

 

11-13 november

Happy me kids Barnyogalärarutbildning - för dig som vill leda yoga för barn och familj

Den här utibldningen är för dig som vill lära dig hålla yoga för barn och familjer. Kursen kan vara en påbyggnad för dig som redan är yogalärare, likaväl för dig som idag arbetar med barn eller för dig som vill lära dig verktyg för att yoga hemma med dina barn. Din närvaro, oavsett grund, kommer vara berikande för hela gruppen.
Happy me kids barnyoga är rolig, utmanande och inspirerande, men framförallt ligger syftet på att stärka barnets självkänsla och medvetenhet om kroppen.
I yogaklasserna hämtar vi inspiration från omvärlden, djur, natur, sagor och varandra för att skapa fantasifulla och levande klasser där vi utforskar vår kroppsmedvetenhet, aktivitet och vila, inre styrka, självkänsla, respekt och kärlek - för oss själva och andra.
Efter godkänd kurs blir du diplomerad Happy me kids barnyogalärare. Du har med dig kunskap, övningar, material och verktyg så du direkt kan börja skapa dina egna säkra, roliga och inspirerande yogaklasser för barn i olika åldrar och familjeyoga.
När: 11-13 november
Vart: Yogastudion på Happy Moves 1 min från Sollentunastation
Investering: 3 900:- inkl moms, te, frukt och kompendium
För bokning och mer information kontakta Emma på info@happyemyoga.se
www.happymeyoga.se

 

12 november

Klassisk yoga & Ayurveda - från mattan till vardagen (Stockholm)

Heldagsworkshop – Lördagen den 12 november
TID: kl. 10:00 – 17:00
PRIS: 800kr
LOKAL: Andrum, Centralbadet, Drottninggatan 88
BOKA: Länk för bokning/reservation av plats (köp av biljett)
https://www.centralbadet.se/mina-sidor/#activities
Välj den 12/11 i kalendern
Tel: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.
KONTAKT: Information gällande praktiska frågor, tex anmälan: camilla@centralbadet.se
Om kursen:
En heldagsworkshop där vi går igenom enkla yogatekniker från Satyanandayogan, vilka du lätt kan praktisera i ditt dagliga liv. Från uppiggande andningsövningar till rogivande meditation och avslappning.
– En grundlig genomgång av yogarörelser som är lätta att applicera i din vardag.
– Föreläsning om yoga som stresshantering och om ayurveda, den holistiska livskunskapen med rötter i Indien.
Välkommen på denna matnyttiga dag för dig som är nyfiken på yoga som livsstil!
För mer info se: www.facebook.com/events/653623761471633/

 

12 november

Kundaliniyoga och GONG, Norrköping

Vi inleder med ett yogapass för att förbereda din kropp och ditt sinne för upplevelsen av gongen. Efter yogapasset lägger du dig ner, slappnar av och låter gongens ljud och vibrationer skölja genom dig och ditt energisystem. Gongen medverkar till att du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne.
Vi spelar på minst 3 stora (38 tum) gongar - Symfonisk, sound creation och jord. De kommer att ge dig en helt fantastisk upplevelse.
250 kr per tillfälle
Bokning: Boka via telefon ring/sms 0704-104922 - Jan / 0709-58 96 45 - Kathleen, eller mail info@nkpgkundaliniyoga.se
Du hittar oss på Norrköpings KundaliniYogaCenter, Luntgatan 29 med entré Smedjegatan 50.
Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar!
Mer information på www.nkpgkundaliniyoga.se

 

14-27 november

Själens resa på gudarnas ö- kundaliniyoga resa till Bali med Emma Öberg

Följ med på en två veckors yogaretreat 14-27 november 2016 där vi metodiskt och fokuserat arbetar med att resa inåt. Det här är en kraftfull terapeutisk resa där vi jobbar med yogans verktyg att transformera det förflutna och se klart in i framtiden.
Resan är uppdelad i tre avsnitt.
1. Vi börjar med fem i Ubud med detoxtema. Vi gör kraftfulla kundaliniyogapass och meditationer två gånger om dagen. Under tre av dagarna lyxjuicefastar vi på färskpressade superjuicer och går på massage. Vi åker till ett traditionellt Balinesiskt vattentempel för rening.
2. Vi fortsätter med fem dagar på Ratu Bagus Ashram vid vulkanen Agungs fot. Ratu Bagus är en Balinesisk hindupräst och healer som skapat Bioenergetic Meditation. Bioenergetic Meditation är enkelt men effektfullt, man står och skakar ryggraden samtidigt som man sjunger Gayatri mantrat. På ashramet skakar vi tre gånger om dagen två timmar åt gången.
3. Vi avslutar resan tillsammans på ett av mina favoritställen på joden, Dream Beach. Här jobbar vi med integrering och påfyllning av prana. Och om du vill simmar vi med Manta Rays, ett av havets stora magiska varelser.
Det här är den vackraste och kraftfullaste kursen jag håller. Vackert, viktigt och befriande. Det är nu tredje gången jag åker med mina elever enligt det här upplägget och det har varit magiskt att få vara med i elevernas transformation. Följ med!
Kontakta mig på emma@mangalam.se eller 076-145 69 13
Läs mer här.

 

16 november - 8 december

Ayurvedisk rehabiliteringsresa till Indien

Vi åker för 5:e året i rad till Indien under oktober- november. Vi har fått så positiv återkoppling från tidigare deltagare och längtar själva att få komma till det mest spännande landet, där alla möjligheter finns.
Syftet med resan är att du ska få möjlighet att återfå din fulla potential. Det betyder att resan är inriktad på att du kan stärka dig själv och att du kommer att släppa en massa ama (skräp) som finns i kroppen. Du får konsultationer av två doktorer, Dr Raj som har en västerlänsk läkarutbildning och Dr Reghu som är Ayurvedisk läkare. Dagarna kommer därefter att fyllas av behandlingar vid International Center for Integrativ Medicin.
Vi bor på ett homestay som har ett alldeles underbart läge vid Indiska oceanen. Det kommer inte att bli en solsemester eftersom du inte ska vistas ute i solen dagtid. Solen är alldeles för varm och påverkar kroppen negativt, speciellt eftersom du hela tiden kommer att ha olja på kroppen men vi kan till exempelvis promenera på stranden på morgonen och på eftermiddagarna, då solen inte är så het.
- Grupp 1   22 okt – 13 nov finns det 12 platser med Lola Svedenbäck som handledare
- Grupp 2   16 nov - 8 dec finns det 12 platser med Ann Sundberg som handledare
För mer information mejla info@humanhealth.se eller ring 0920-221810

 

16-20 november

Yogaweekend till Las Palmas, Gran Canaria

Ta en paus i höst! Följ med på en härlig yogaweekend till Las Palmas 16-20 november. Vi åker dit för yoga, sol, avkoppling och mycket skratt - för tredje året i rad.
Vi kommer att yoga två klasser per dag, morgon och eftermiddag. Under dagarna kan vi njuta av solen och på kvällarna kan vi uppleva staden! Yogaklasserna är flödande vinyasa, rocketklasser  och yinyoga som avslutas med en härlig savasana. Yogalärare: Marita Tilevi (fd Sirviö) undervisar med värme, glädje och harmoni. Marita har undervisat yoga i många år i Stockholm. Yogastudion i Las Palmas har en fantastisk utsikt med panoramafönster mot havet, nära Las Canterasstranden. Investering 1400kr samt flyg och hotell.
Intresserad av att följa med? Hör av dig till info@myogastudio.se
Mer information: www.myogastudio.se/event/yogaweekend

 

 

17-20 november

Yoga och ayurveda weekend i Dalarna

För alla
10 timmar balanserande yoga
Fyra timmar inspirerande föreläsningar
Rogivande meditation
Goodie-bag med spaprodukter från skafferiet
Ayurvedisk vegetarisk mat, helpension
Promenader i vacker miljö
Egentid för reflektion
30 min individuell behandling
Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas Lustgård ca 4 mil väster om Borlänge. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med en fantastisk utsikt! Du får ta del av tänkvärda och inspirerande föreläsningar, stärkande och lugnande yogapass som alla anpassas utifrån din egen förmåga, meditation, ayurvedisk mat och en individuell behandling. Investera i dig själv i fyra dagar, och unna dig att både komma ner i varv och finna rätt energi för att hitta Din väg till ett liv i balans.
För info och anmälan kontakta Sara, Liv i balans Dalarna, 070-173 56 32
www.livibalansdalarna.se

 

18-20 november

Retreat i Bohuslän

Meditation, yoga, meditationsvandring, avslappning, bastu och jacuzzi utomhus får alla våra gäster att komma ner i varv och i flera fall finna verktyg för att lättare hantera sin framtida vardag.
www.toftaretreat.se

18-20 november

Barn- och ungdomsyogautbildning i Göteborg

För vård, skola & eget hemmabruk.
Barn och Ungdomsyoga utbildning som ger dig verktyg att leda yoga i skola, vården eller hemma. Utbildningen är på tre heldagar. Grundläggande tekniker inom yoga, andning, balans, mindfulness, yogasagor och meditationer. Tips och idéer hur vi kan integrera yoga i vardagen för barn och ungdomar. Hur vi kan använda yogans tekniker vid huvudvärk, magont, psykisk ohälsa, Adhd, autism, asperger och hur vi kan hjälpa barnen till lugn o ro.
Dag 1. Att yoga med barn. Förskoleåldern o grundskoleåldern, med yoga sagor, klassrumsyoga, meditation, balans, motorik, koordination, andning. Dyker in i andningens magi.
Dag 2. Yoga som verktyg vid ohälsa. Hur vi genom yoga kan hjälpa bara till lugn o ro, barn med olika behov. Hur vi bemöter barnen o hur yogan verkar på djupet.
Dag 3. Ungdomar och yoga.
Alla dagarna tränar vi och fördjupar oss i yoga så du kan förmedla yogan som verktyg till barn o ungdomar. Efter genomgången utb får du diplom o kompendium med användbart material.
Datum: Göteborg Fre-Sön 18-20/11.
Pris: 4500:- ink moms.
Mer info: www.yogacina.se/byoga.php
blackpearlofsweden.se/aktuellt.html
 

18 november - 2 december

Yoga på den karibiska ön Guadeloupe

Resan pågår mellan 18 november till 2 december 2016 med avresa från Göteborg och inkluderar yoga vid minst 20 tillfällen under dessa två veckor
Boka in dig på hösten Yogaresa till den karibiska ön Guadeloupe. Den här yogaresan är idealisk för dig som söker en aktiv semester med dagliga spännande aktiviteter, vandringar, snorkling, segling och naturligtvis mycket yoga. Givetvis har hotellet en egen massör du kan boka in och få massage intill stranden om du behöver mjukas upp lite extra. Här är det lätt att bara njuta av livet, god mat och härliga människor.
Yoga både utvecklar styrka, balans, flexibilitet, hållning och bra andningsteknik. Inom yoga så uppstår sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa. Yogan som kommer instrueras under resan är en kombination av STRALA Yoga och Medicinsk Yoga. Klasserna är för alla och ingen tidigare yoga-erfarenhet krävs men klasserna kommer även ge erfarna och vana yogautövare stora utmaningar .
Yogaresan fokuseras på att få en fin balans mellan kropp och själ, så att du kan slappna av och komma bort från ditt dagliga stressiga liv och lyssna inåt. Vi vågar påstå att det inte finns någon bättre stans i världen att göra detta än på en strand i Karibien.
Resan pågår mellan 18 november till 2 december 2016 med avresa från Göteborg och inkluderar yoga vid minst 20 tillfällen under dessa två veckor. Instruktören Maria Cerboni www.corpo.se gör sin tredje säsong för oss på Guadeloupe och kommer ge dig en oförglömlig upplevelse!
Läs mer här: www.langley.eu/sv/temaresor/yogaresa-karibien

 

19 november

Gongbad - Ljudresa som Läkning & Djupavslappning

Välkommen till en härlig förmiddag då du vilar på de mjuka ullmadrasserna och slappnar av till vibrationerna av det yogiskt traditionellt använda instrumentet gong. En spännande dag för att skapa djupavslappning och återhämtning i kropp och sinne. Lärare: Gongmästare Mattias Sundman
Lör 19:e nov kl 10-13 på YogaMana, Östermalm, Stockholm
Mer info: www.yogamana.se

 

19-20 november

Empowerment retreat for men

During two intensive days at Lögnäs gård in Laholm, you'll discover secrets about yourself, understand more deeply who you are, feel safe, discover trust with men and be empowered to communicate on an authentic level.
This residential weekend workshop gives you an opportunity to invest in yourself, gain inner peace and give new power and wholeness to your life and to all your relationships. The workshop is suitable for any man of any age, any career who is seeking to understand more of himself. You will achieve greater clarity about your strengths, your self-worth and the truth of who you are. We'll eat lunch and breakfast at the hotel, make dinner together in our own villa, enjoy the spa at the hotel (spa entrance is included in the fee) and work together for greater self-awareness. By being in a group of only male participants, you can more freely express and explore what it is to be a man. Book before Sep 1 for a discount. Only 5 places left.
Read more at www.camillauddgren.com/events

 

19-20 november

Yoga i Solviken

Välkommen till en fantastisk helg med yoga, meditation, avslappning, bastu, massage och ansiktsbehandling i en vacker och naturskön miljö på Solvikens vandrarhem & konferens vid sjön Sommens strand. En utmärkt plats för rekreation där du i lugn och ro kan ta hand om både kropp och själ.
För mer info www.solviken.nu

 

20-26 november

Mediyoga resa till härliga Bali!

Yoga med Malin Bergslo och medvetandehöjande musikmeditationer med Jonas Ugander. 20-26 November. SPA finns där vi bor på fina Annanda Cottage i UBUD. Varmt Välkommen. Kurskostnad 7500 kr ,då ingår kurs och boende. Flyg ordnar du själv.
Anmälan till yoga@halsoportalen.net
www.halsoportalen.net

 

23 november - 12 december

18 dagar Yoga, meditation och Ayurveda i Kerala i södra Indien

Välkommen till retreat på en underbart vacker plats vid havet! Du kommer här att genomgå en process där du gradvis släpper stress och spänningar, blir mer närvarande i Nuet och känner att du lever livet fullt ut.
Vi gör två yogapass per dag. Före frukost gör vi ett aktiverande pass Kundalini Yoga med meditation. Före middagen gör vi Klassisk Yoga med Yoga Nidra djupavslappning och djupmeditation. Yogan passar alla och är lätt att ta till sig - vare sig du har tränat yoga tidigare eller är en stel nybörjare. Alla kan ta till sig yogans effekter på sin individuella nivå.
Under sju dagar kommer du dessutom få ljuvliga, långa Ayurvediska massager och behandlingar samt diet avpassade enligt dina specifika behov. De flesta dagarna har du gott om egen tid till bad i havet, shopping eller utflykter som kan bokas genom hotellet. Vi bor i den lilla staden Varkala på hotell Oceano Cliff, som ligger på en klippkant vid havet. En trappa leder ner till en strand som vi har helt för oss själva. Hotellet har egen ayurvedisk klinik med professionell personal. Restaurangen serverar både Ayurvedisk och ”vanlig” mat. Vi besöker ett ashram, träffar andliga lärare, gör en kryddvandring genom lokalbefolkningens trädgårdar. En tidig morgon gör vi en vandringsmeditation i Keralas landsbygd genom skogar av gummiträd, risodlingslandskap, fåglar, blommor och pastoral frid.
Anmäl dig: info@greenyoga.se eller 0704-671568. Läs mer: www.greenyoga.se

 

25-27 november

Allt för hälsan, Fot for life WKND

Allt för Hälsan vill vara en årlig mötesplats för inbitna och nyblivna anhängare av en hälsosam livsstil. Sedan 2015 under samma tak som bland annat Fitnessfestivalen.
Läs mer på www.alltforhalsan.se

 

25-27 november

Yogahelg Selma Spa+

Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. Under helgen kommer du att uppleva yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare. Läs mer på www.yogaakademien.se

 

25-27 november

Helgretreat på Fridhem i Dalarna: Yoga och Inquiry

Välkommen att anmäla dig till höstens sköna yogahelg.
Oavsett om du redan upptäckt yogans effekt på välbefinnandet, eller är helt
nybörjare, DU ÄR VÄLKOMMEN som du är. Under dessa dagar får du tid
att varva ner och hitta inre stillhet. I vår yogaträning kommer vi varva mjuk
yoga för avspänning med astangayoga för styrka och smidighet. Vi gör även
samtalsövningar (inquiry inspirerat av Nukunu) 2 och 2, då vi speglar oss i varandras sanning.
Fokus ligger på närvaro i hjärtat och nuet. Att hitta hem!
Utrymme finns för egen tid i naturen.
Vi bor i 2 bädds- eller flerbäddsrum och äter vegetarisk kost.
Under lördagkvällen har vi Bhajans /sång från hjärtat/ med Mariana Karlberg.
PLATS: Fridhems kursgård i Stjärnsund
TID: fre 17.00 – sön ca 16.00
KOSTNAD: 1.200
Kost och logi: från 1000 beroende på val av rum.
ANMÄLAN SENAST 30 oktober
Annika Månstig, 0703-75 05 98
info@medvetenandning.com
www.medvetenandning.com

 

29 november - 6 december

Terapeutisk yoga- och dansresa till Gambia

Välkomnar dig att följa med på en härlig vecka när mörkret åter hägrar här i Sverige. Det blir en god blandning mellan återhämtning, aktivitet, vila, upplevelser, möten, god mat, natur.
I fantastisk miljö får du chans att stressa av, läka och balansera, fylla på med energi, ny livskraft   och glädje.
Yogaresa i samarbete med Inshape Travel
Vidare information och anmälan: www.inshapetravel.se/yoga-med-ylva-deplanck-gambia
Din lärare på resan är Ylva Deplanck
Leg fysioterapeut/ sjukgymnast, yogalärare/ yogaterapeut, frigörande dansinspiratör, andningscoach.
Hoppas vi ses! /Ylva

 

November

Kursstart: Satsang with spiritual teacher and author Swami Dhyan Giten: Divine Healing

November 2016 - January 2017 in Stockholm
Ten Thursday evenings 19.00 PM - 21.00 PM
During these satsang evenings, Giten will give an overview of the Eastern science behind the energy centers in the human body that are called chakras. It is a science that underlies traditional Chinese medicine, Indian Ayurveda, Tibetan medicine and the practice of kundalini yoga, among other disciplines that recognize the deep connection between mind and body.
Giten will also show how these principles apply to understanding the natural healing power of the body, mind and consciousness, how they apply to human psychological growth and maturation and the evolution of consciousness.
Read more about satsang with Giten on The Giten Blog:
www.swamidhyangiten.wordpress.com

 

December

2-4 december

Retreat i Bohuslän

Meditation, yoga, meditationsvandring, avslappning, bastu och jacuzzi utomhus får alla våra gäster att komma ner i varv och i flera fall finna verktyg för att lättare hantera sin framtida vardag.
www.toftaretreat.se

 

2-7 december

Yogaretreat med Anna Brus till genuina Thailand

Mötet med det enkla men genuina Thailand hittar du här, längs den vackra Rayongkusten, bara några timmar med buss söderut från Bangkok. Detta är semesterparadiset med långa vackra stränder och en skön avkopplande atmosfär. Under sex dagar möts vi i huset av Samasthiti. Detta är en fantastisk investering i dig själv. Vi kombinerar yoga, meditation, massage och hälsosam mat med sol, strand, vila, vänskap, stillhet och glädje. Vi låter jorden, vatten, eld och luft och rymd elementen guida oss till jämvikt av kropp och själ. På enkelt vis sätter vi ihop en blandning av rörelser (asanas), andning (pranayama) och meditation (tyst stillhet).
Detta underbara område som är beläget på Mae Rampung Beach mellan Rayong och Banphe, har vacker utsikt över Stilla Havet och nära till paradisön Koh Samet. Kanske du också väljer att kombinera denna resa med extra dagar i Asiens vackra kontinent.
Anna Brus… är en certifierad yogalärare med stor kärlek till djupet av yoga och livets magiska värld. Anna är även utbildad Holy Fire Reiki healer och det kommer finnas utrymme för behandlingar om så önskas. Med stor glöd och inre styrka, och utifrån dina behov, guidar hon dig fram till ditt hjärta och själ. Du kommer att möta en skön blandning av balanserande Samasthitiyoga, restorative yin, hälsosam terapeutisk Thaimassage, stimulerande och öppnande meditationer, och mycket mera.
Känn dig varmt Välkommen! Oavsett tidigare yogakunskaper kan du medverka.
- Jag tycker om att tänka att du är perfekt precis som du är.
Grupprabatt erbjudas alltid!
Mer information: www.yogabrus.com

 

7-19 december

Yogaretreat i Indien med Lou Åberg

Välkommen med på en magisk retreat i yogans hemland Indien. För tredje året i rad håller jag en Yogini Bliss retreat i fridfulla Agonda/Goa. Temat i år är "Wild Goddess in The Jungle & Ocean".  Vi befinner oss på en helt magisk plats, Agonda Beach i Södra Goa som är känt för sitt lugn och överväldigande skönhet, sin otroligt goda mat och vänliga människor.
Under retreaten yogar vi och fördjupar oss i Shaktis energi. Varje dag tillägnas en av de yogiska gudinnorna som sedan guidar oss djupare in i vår upplevelse . Vi bor på toppen av en kulle där yogashalan och boendet överblickar Agonda beach och hela Oceanen som brer ut sig framför oss . En av de vackraste och mest fridfulla platserna i Goa…
Mer information:
www.yogabliss.se
louaberg@yahoo.se

 

9-11 december

Yoga-retrEat i herrgårdsmiljö på Frötuna Gård

"Finn ditt inre lugn i adventstid på vårt yoga-retrEat i vacker herrgårdsmiljö och med lyxigt hamam!”
Efter noga research har vi äntligen hittat ett ställe som vi tycker passar för vårt nästa Yoga-retrEat. Underbart vackra Frötuna Gård & Retreat, denna pärla ligger norr om Uppsala inbäddat av natur och lugn atmosfär. Här fann vi det lugn vi eftersökte.
Frötuna är smakfullt renoverat med moderna inslag utan att ha tummat på den ursprungliga herrgårdsmiljön och historien. RetrEatet kommer äga rum i december mitt i adventstid. En tid vars datum ofta är uppbokade på olika håll i form av glöggmingel, julklappsinköp och andra bestyr. En tid som vi ofta har höga förväntningar på att ha det mysigt men som för många också ofta är förknippade med stress. En tid då det är lätt att glömma bort att ta hand om sig själv
Vi vill ge dig möjlighet att pausa från stressen och hitta ditt inre lugn. Vår ambition är att du ska ta med dig ditt lugn hem och vi vill ge dig enkla verktyg som hjälper dig att hitta tillbaka till det igen om du tappar bort det. Det blir härligt mys inför jul där du får chans att varva ned och bara fokusera på dig själv. Vi varvar olika mindfulnessövningar med olika yogaformer, både dynamiska och fysiska med lugnare och restorative yoga. Vi bjuder också på en härlig Hamam-vistelse med en Hamam-ritual och du blir serverad välsmakande och hälsosam vegetarisk mat under hela helgen. Helt enkelt en skön paus för kropp och sinne i adventstider.
Med både stillhet och rörelse vill vi hjälpa dig att hämta ny energi, hitta ditt inre lugn och skapa en behaglig balans inför julen och det nya året.
Läs mer på www.yogatrea.se/aktuellt och www.yogimel.se

 

10 december

Kundaliniyoga och GONG, Norrköping

Vi inleder med ett yogapass för att förbereda din kropp och ditt sinne för upplevelsen av gongen. Efter yogapasset lägger du dig ner, slappnar av och låter gongens ljud och vibrationer skölja genom dig och ditt energisystem. Gongen medverkar till att du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne.
Vi spelar på minst 3 stora (38 tum) gongar - Symfonisk, sound creation och jord. De kommer att ge dig en helt fantastisk upplevelse.
250 kr per tillfälle
Bokning: Boka via telefon ring/sms 0704-104922 - Jan / 0709-58 96 45 - Kathleen, eller mail info@nkpgkundaliniyoga.se
Du hittar oss på Norrköpings KundaliniYogaCenter, Luntgatan 29 med entré Smedjegatan 50.
Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar!
Mer information på www.nkpgkundaliniyoga.se

 

10-16 december

Meditation & Yoga vid havet på vackra Bali – en retreat i tystnad

Njut av lugna, sköna dagar vid havet. Yoga i soluppgången, meditera till havets kluckande och låt dig själv slappna av fullständigt. Allt är inkluderat – undervisning, god mat, boende precis vid havet, en balanserad daglig rutin, privat vägledning, tid för dig själv och mycket mer. Du blir guidad av erfarna lärare som lever som de lär och har hängivit sina liv till yoga & meditation sedan många år. Denna retreat passar både nybörjare och mer erfarna utövare, om du är ny får du en förståelse för grunderna och om du redan har erfarenhet får du möjlighet att ta din resa djupare och anpassa den till dina individuella behov. En stor del av retreaten kommer vara i tystnad. Lärarna är Sky – grundare av Sama Yoga och som med sin intuitiva förmåga att ge klasser som precis passar vad deltagarna behöver har lett retreater och kurser på heltid de senaste 16 åren, och Sanna – som med sitt varma och välkomnande sätt samt sin passion för yogisk livsstil, vedisk kunskap samt coaching ger support i din personliga resa. Unna dig en vecka att på riktigt ladda batterierna och landa i dig själv!
Earlybirdpris före sista Sep: 900 USD
Mer info: www.samayoga.info/event/meditation-yoga-silence-seaside-retreat-in-bali
Anmälan: yogadeepening@gmail.com

 

18 december

Helande Klangmeditation i Advent med Annika Lynton

Välkommen att följa med på din egen magiska resa tillsammans med fantastiska klanger. Med hjälp av kristallskålar och tibetanska skålar vaggas du djupare in i din egen kärna av visdom och kärlek. Ljud är vibrationer & frekvenser och dessa skålar är fyllda av unika frekvenser som korresponderar med vår kropps inre organ, celler och vår egen själ.
Sön 18:e dec kl 14-16
Mer info: www.yogamana.se

 

27-31 december

Göteborg: Julkurs i Iyengaryoga

Yogakurserna i samband storhelgerna är några av Göteborgs Yoga Centrums mest uppskattade. Här undervisar Yvonne Forsberg Sporre i Iyengaryoga varje dag kl 09.30-12.00. Du får ny energi och balans i kropp och själ. I kursen ingår både kraftfulla stående ställningar och ställningar för vila och återhämtning. Även för nybörjare.

Anmälan och information: https://www.yogacentrum.com/scheman_aug_dec.htm

 

28 december - 8 januari

Indien: Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

För 7:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö. Det är yoga morgon och kväll och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter…
Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten. Du kan sola ostört vid resortens pool eller nere på stranden. Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedisk läkare. På Bloggen och Facebook kan du läsa dagboken, se foton och deltagarnas kommentarer från våra tidigare yogaresor till Indien.
Yoga morgon & kväll
Det är två yogaklasser per dag – morgon och kväll som avslutas på stranden med meditation i solnedgången. Stort fokus under kursen kommer att vara på andetaget. Utan ett medvetet andetag är det inte yoga. Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare.  
Klassisk indisk yoga
Vi undervisar klassisk indisk yoga i tradition av Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.
Föreläsning om Ayurveda
Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedaläkaren kommer att hålla en föreläsning om ayurveda speciellt för vår grupp i början av kursen.
Ayurvediska behandlingar
Efter en konsultation med den ayurvediska läkaren på ayurvedakliniken, kan du boka ayurvediska behandlingar anpassade efter dina behov och önskemål.
Backwaterutflykt
Keralas backwaters är sagolikt vackert! Vi kommer att åka på en halvdagstur på de sk backwaters; en tur längs de gamla vattenvägarna som förr i tiden användes för transporter av t ex kryddor, ris, gummi och kokosnötter. Många bor längs kanalerna så vi kan se det dagliga livet och även det rika utbudet av växter och fåglar. Utflykten med taxi och båtfärd ingår i kursen.
Boende
Vi har reserverat rum och bungalows på Akhil Beach Resort, som alla har enkel standard och det är rent och fräscht. Samtliga har wc/dusch och balkong eller uteplats. Det är lugn och fridfullt, och personalen är mycket gästvänlig.
Resa
Du bokar själv din resa till Indien där Trivandrum är närmaste flygplatsen. Från Trivandrum är det sedan ca 1,5 timmes bilfärd till hotellet. Vi ordnar så att du blir hämtad i Trivandrum.  
Resesällskap
Vi kan hjälpa till med tips om resesällskap.  
Att resa själv
Det är inga problem att resa själv – det är snarare en möjlighet! Men du bör vara van att resa. På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. Gruppen är liten och vi kommer att ha några gemensamma måltider i början och slutet av kursen. Resten av tiden brukar de som vill äta tillsammans antingen på resorten eller på någon av restaurangerna längs klippan. Någon kan också tycka att det är skönt att äta i lugn och ro på sin egen balkong/uteplats.
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

30 december - 2 januari (2017)

Ignite the roots

Välkommen att fira in Nya Året i Cambodia tillsammans med Anna Brus.
Låt oss ta en paus från den yttre världen och göra entré till den inre världen. I dessa vackra slöjor av omgivning kommer vi att undersöka hur yoga och meditation gör det möjligt att ge näring till vår egen natur mot inre frid. Genom olika mjuka Yogamoves, Paranayama (andning), Mantra och Mindfullness guidning vi kommer att bjuda in till att fira nyår tillsammans.
The Vine Retreat är ett ECO vänligt yoga retreat center med ekologisk gård inbäddat i den idylliska landsbygden mellan Phnom Vour Mountain och södra Kambodjas kust. The Vine Retreat erbjuder landsbygdens lugn, grönskande utsikt, gröna landskapet och en hemtrevlig atmosfär. Det perfekta stället för att antända dina rötfe och finna ny balans och återhämtning.
Anna är en inspirerande och generös mentor till yogautövare på alla nivåer. Hon använder yogans viktigaste verktygen som andning och rörelse, men också chanting och mudras i ett modernt sätt att uppmuntra alla att anamma deras unika flöde i livet – på och utanför yogamattan.
Hennes passionerade och autentiska undervisningsstil är influerad av sin praktisering i Anusara, Virya, Sivananda, Iyengar, Vipassanameditation och Reiki, men också livet självt. Hennes yogastil är döpt till Samasthitiyoga och är en trevlig blandning av Hatha, Yang och Yin.
Anna färdas internationellt och undervisar yoga retreater, yoga klasser och offentliga workshops. Hennes mål för idag och i framtiden är att praktisera yoga, dela hälsosam och säker praktisering och att sprida vänlighet och kärlek.
– Välkommen att njuta av kvalitativa yogasessions med erfarna yogalärare Anna Brus.
Ingår i retreatet:
– Fullt yoga- & meditationsprogram
– Läcker hälsosam vegetarisk frukost, lunch och middag.
– Vårdande tid vid saltvatten poolen och / eller bara vara.
Välkommen med din anmälan!
www.yogabrus.com
anna@yogabrus.com

 

2017

Januari

2-11 januari

Yoga i Karibien

- Underskön miljö i subtropiskt klimat
- individanpassad yoga 2 pass/dag (barnpassning finns)
- guidade utflykter och upplevelser
Kom ner i varv, hitta stillhet och ro. Ta in kraft från naturen och från havet. Följ vår guide på en vandring genom djungeln. Bada i naturligt varma källor. Gå barfota ner till stranden och se solnedgången över Karibiska havet.
Traditionell undervisning där vi utöver kroppsövningar praktiserar andningsövningar, meditation och djupavslappning. Erfarna lärare från Uppsala yogaskola (etb. 1981) Satyananda yoga Sverige.
10 dgr yogakurs på ön Dominica 4500:- inkl moms.
Mejla för info: info@uppsalayogaskola.se

2-17 januari

Ayurveda och yogatretreat i Kerala, Indien

Vi börjar morgonen med yoga och meditation på taket eller stranden, äter lite lätt och går sedan till Agastya center där vi får 2,5 timme ayurvedisk massage och behandling specifikt utformad för dig. De ayurvediska läkarna ger dig näring och ayurvedisk medicin som ska hjälpa din kropp att släppa toxiner och slagg produkter som ger oss sjukdom, trötthet, allergier och för tidig ålderdom och stärker samtidigt tarmen med näringsämnen så att du får rätt balans. Därefter är det fri tid att spendera på stranden, äta gott på strandpromenaden eller i byn. Här finns underbar vegetarisk mat, men också färsk fisk om man vill ha det. Kl. 17-18.30 är det yoga igen med lite delning i gruppen, kanske någon övning. Jag tar er med på en inre resa och använder alla tekniker jag tillskanskat mig genom livet och som jag sett för människor in i sin kärna och sitt inre ledarskap.
Under vistelsen får vi också en föreläsning om ayurveda och jag arrangerar två utflykter. Vi bor på Leelas homestay och Orion hotell precis på stranden i Kovalam, lighthouse beach, sydspetsen där vi kan se sri lanka vid klart väder. Det är nästan 30 grader i vattnet och en skön bris från havet där vi bor. Jag som haft retreats runt om i europa är lycklig över att få kombinera ayurvedan och yogan på en sådan läkande plats som denna. Dr Unni är genuin och en mycket varm person som åker till Europa varje år för att massera. Vill man träffa honom innan resan är det möjligt nu i höst. Det här är en av de bästa sjukförsäkringarna du kan unna dig.
Både hantera stressen i ditt liv, de mentala och emotionella blockeringarna, kroppens vintertrötthet och toxinerna som byggs på i kroppen. Varmt varmt välkommen! /Malin Rydesjö
Några platser kvar. Maila malin@yogacentralen.nu för mer info.

 

4-12 januari

Yogayama i Costa Rica

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!
RETREATDATUM 2017
RETREAT 1, 4 - 12 JANUARI
RETREAT 2, 12 - 20 JANUARI
RETREAT 3, 20 - 28, JANUARI (YOGA FOR GUYS med ASHKAN SAFAEE)
Kontakt: retreat@yogayama.se, www.yogayama.se

 

4-13 januari

Yogaresa till Bali 2017

Du är välkommen att följa med på en fantastisk yogaresa till magiska Bali. Det perfekta stället för yoga, meditation, lugn och utrensning. Vi dyker ner i oss själva för att rensa ut på djupet i både kropp & själ. En välplanerad yogaresa för dig som vill ge själv det där lilla extra, att hitta din enorma kraft, energin och glädje vilken ibland blockerats av saker vi varit med om i livet. Öppna upp för livet i harmoni med dig själv och andra!
I resan ingår:
- Långa härliga yogapass med avslutande meditation
- Boende på underbara hotell med god mat & härligt utrensande smoothies.
- Yogalärare/ vägledande samtalspartner
- Utflykt till Ubud - Pura Tirta Empul, Monkey Forest
- Ayuryogamassage
- Behandling av healer
- Fördjupning i meditation, Yogisk kost
Dagarna fylls av yogapass, meditation, föreläsningar, utflykter, några gruppaktiviteter och egen tid för avkoppling och återhämtning.
En lugn utrensade yoga som ger närvaro, energi och djup avslappning. Vi har två yogapass varje dag och varje pass avslutas med meditation. Du får även en privat yogaklass, med fokus på din kropp och välmående.
För mer information:
www.yogan.se
Namaste
Monica Krook
Yogastudion i Ängelholm
monica@yogan.se
0739/715426
Yogastudion Ängelholm

 

4-13 januari

Yoga, ACT och Ayurveda i Indien (även 11-20 januari)

I januari 2017 erbjuder Jade Travel tillsammans Nordiska Yogainstitutet en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala. Välj den ena veckan eller båda!
Unikt för i år är att Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT är med för att andra veckan ge oss ytterligare perspektiv på våra mentala mönster via ACT.
Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.
Pris från 19 485 kr (pris gäller på flyg, transfer, del i dubbelrum, frukost samt yogaarrangemang). Observera att detta låga pris gäller vid snar bokning.
·       Avresa 1:
4/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 5/1 Trivandrum       
·       Avresa 2:
11/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 12/1 Trivandrum
Hemresa 1:
13/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 13/1
Hemresa 2:
20/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 20/1       
Lärare är yogalärare Josephine Selander och Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT. Helen arbetar i privat regi med KBT för par och enskilda sedan många år och är inspirerad av ACT som metod. Möjlighet finns också att boka in sig för en privat samtalsterapi utifrån ACT med Helen under denna vecka.
Vecka ett:
Första veckan utgår vi från ayurvedans tankar kring yoga, vanor och livsstil. På morgonen jobbar vi med olika typer av Viryayogaflöden, varav tre från virya-ayurvedan och under tre eftermiddagar jobbar vi med workshops med teknik, tips och fördjupning med asanor från alla möjliga nivåer. Josephine (som skrivit Yoga för dig – yoga och ayurveda med medförfattaren Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om ayurveda. Sammanlagt 12 yogaklasser.
Vecka två:
Under andra veckan jobbar vi med att se hur kombinationen yoga och den kognitiva terapiformen Acceptance Commitment Therapy; ACT kan vara hjälpsam för oss i livet. Vi växlar mellan kul viryayogaklasser och workshops där vi dels jobbar med yogatricks, dels hittar mentala verktyg för att kunna leva ett flexibelt liv.
För mer info och bokning kontakta vår researrangör Lena på Jade: lena@jade.se tel: 08-441 76 25
www.nordiskyoga.se

 

5-15 januari

Yogaresa & Ayurveda i Goa

Välkommen att följa med på yoga- och ayurvedaresa till den lugna paradisstranden Agonda beach – utsedd av Tripadvisor till Indiens bästa strand 2016.
Vi njuter av yoga, meditation, sol och bad, ayurvedisk massage, god (vegetarisk) mat, promenader längs stranden och fri tid att bara vara och vila.
Flygresan till Goa bokar och betalar du själv. 
I kurspriset, 8 000 kr ingår:
Boende med del i dubbelrum, 5-15 jan
Daglig yoga, andningsövningar, meditation och djupavslappning
Frukost/Brunch och middag, 5 dgr
Föreläsning om ayurveda
Anmälan och frågor till Lisa Förander, tel: 0735-22 85 89 eller mail: lisa.forander@misa.se
Mer information finns att läsa på Satyanandayogas hemsida www.sys.se

 

6-8 januari 2017

Göteborg: Trettondagskurs i Iyengaryoga

Välkomna det nya året med att utöka och fördjupa dina kunskaper i yoga! Vi börjar varje dag med pranayama (andningsövningar). Därefter blir det en kopp te tillsammans med inspirerande föreläsning och samtal om yogateori och -filosofi. Varje dag avslutas med ett långt och givande yogapass. Du får stöd till din egen yoga hemma, så du kan fortsätta året med den goda vanan som regelbunden yogaträning är. Passar dig som redan håller på med Iyengaryoga. Din lärare är Leela G. Hansen, som grundade Göteborgs Yoga Centrum 1987.

Anmälan och information: https://www.yogacentrum.com/scheman_aug_dec.htm

 

11-20 januari

Yoga, ACT och Ayurveda i Indien (även 4-13 janurai)

I januari 2017 erbjuder Jade Travel tillsammans Nordiska Yogainstitutet en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala. Välj den ena veckan eller båda!
Unikt för i år är att Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT är med för att andra veckan ge oss ytterligare perspektiv på våra mentala mönster via ACT.
Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.
Pris från 19 485 kr (pris gäller på flyg, transfer, del i dubbelrum, frukost samt yogaarrangemang). Observera att detta låga pris gäller vid snar bokning.
·       Avresa 1:
4/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 5/1 Trivandrum       
·       Avresa 2:
11/1 Sthlm – Trivandrum
Framme 12/1 Trivandrum
Hemresa 1:
13/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 13/1
Hemresa 2:
20/1 Trivandrum – Sthlm
Hemma 20/1       
Lärare är yogalärare Josephine Selander och Helen Ahlström som är socionom, familjeterapeut samt leg. psykoterapeut KBT. Helen arbetar i privat regi med KBT för par och enskilda sedan många år och är inspirerad av ACT som metod. Möjlighet finns också att boka in sig för en privat samtalsterapi utifrån ACT med Helen under denna vecka.
Vecka ett:
Första veckan utgår vi från ayurvedans tankar kring yoga, vanor och livsstil. På morgonen jobbar vi med olika typer av Viryayogaflöden, varav tre från virya-ayurvedan och under tre eftermiddagar jobbar vi med workshops med teknik, tips och fördjupning med asanor från alla möjliga nivåer. Josephine (som skrivit Yoga för dig – yoga och ayurveda med medförfattaren Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om ayurveda. Sammanlagt 12 yogaklasser.
Vecka två:
Under andra veckan jobbar vi med att se hur kombinationen yoga och den kognitiva terapiformen Acceptance Commitment Therapy; ACT kan vara hjälpsam för oss i livet. Vi växlar mellan kul viryayogaklasser och workshops där vi dels jobbar med yogatricks, dels hittar mentala verktyg för att kunna leva ett flexibelt liv.
För mer info och bokning kontakta vår researrangör Lena på Jade: lena@jade.se tel: 08-441 76 25

 

12-20 januari

Yogayama i Costa Rica

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!
RETREATDATUM 2017
RETREAT 1, 4 - 12 JANUARI
RETREAT 2, 12 - 20 JANUARI
RETREAT 3, 20 - 28, JANUARI (YOGA FOR GUYS med ASHKAN SAFAEE)
Kontakt: retreat@yogayama.se, www.yogayama.se

 

13 - 24 januari

Indien: Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala

För 7:e året återvänder vi till Akhil Beach Resort och har yogakurs i denna underbara miljö. Det är yoga morgon och kväll och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter…
Resorten ligger vid Varkala klippa, ovanför den långa sandstranden, bakom butikerna och restaurangerna längs klippkanten. Du kan sola ostört vid resortens pool eller nere på stranden. Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedisk läkare. På Bloggen och Facebook kan du läsa dagboken, se foton och deltagarnas kommentarer från våra tidigare yogaresor till Indien.
Yoga morgon & kväll
Det är två yogaklasser per dag – morgon och kväll som avslutas på stranden med meditation i solnedgången. Stort fokus under kursen kommer att vara på andetaget. Utan ett medvetet andetag är det inte yoga. Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare.  
Klassisk indisk yoga
Vi undervisar klassisk indisk yoga i tradition av Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.
Föreläsning om Ayurveda
Resorten har egen ayurvedisk klinik och ayurvedaläkaren kommer att hålla en föreläsning om ayurveda speciellt för vår grupp i början av kursen.
Ayurvediska behandlingar
Efter en konsultation med den ayurvediska läkaren på ayurvedakliniken, kan du boka ayurvediska behandlingar anpassade efter dina behov och önskemål.
Backwaterutflykt
Keralas backwaters är sagolikt vackert! Vi kommer att åka på en halvdagstur på de sk backwaters; en tur längs de gamla vattenvägarna som förr i tiden användes för transporter av t ex kryddor, ris, gummi och kokosnötter. Många bor längs kanalerna så vi kan se det dagliga livet och även det rika utbudet av växter och fåglar. Utflykten med taxi och båtfärd ingår i kursen.
Boende
Vi har reserverat rum och bungalows på Akhil Beach Resort, som alla har enkel standard och det är rent och fräscht. Samtliga har wc/dusch och balkong eller uteplats. Det är lugn och fridfullt, och personalen är mycket gästvänlig.
Resa
Du bokar själv din resa till Indien där Trivandrum är närmaste flygplatsen. Från Trivandrum är det sedan ca 1,5 timmes bilfärd till hotellet. Vi ordnar så att du blir hämtad i Trivandrum.  
Resesällskap
Vi kan hjälpa till med tips om resesällskap.  
Att resa själv
Det är inga problem att resa själv – det är snarare en möjlighet! Men du bör vara van att resa. På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. Gruppen är liten och vi kommer att ha några gemensamma måltider i början och slutet av kursen. Resten av tiden brukar de som vill äta tillsammans antingen på resorten eller på någon av restaurangerna längs klippan. Någon kan också tycka att det är skönt att äta i lugn och ro på sin egen balkong/uteplats.
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

14 januari

Ettårig fördjupningskurs enligt Iyengaryoga traditionen med Leela Grethe Hansen

Denna kurs är för dig som önskar fördjupa dig i grunderna i Iyengaryoga och komma in i en stabil och tillfredsställande egen yogapraktik.  
För åttonde gången erbjuder Leela sin  Ettårskurs i Iyengaryoga. Kursen består av sju lördagssammankomster kl. 09.00 - 17.00 under ett år. Du får yogaprogram att utöva mellan varje gång och studerar texter av B.K.S. Iyengar. Du blir del av en trevlig gemenskap av andra yogaintresserade. Kursen passar även dig, som håller på med yoga efter andra yogatraditioner. För dig som önskar gå Göteborgs Yoga Centrums lärarutbildning är kursen obligatorisk.
Läs mer: http://yogacentrum.com/1arskurs.htm
För info: leela@yogacentrum.com

 

16-25 januari

Yogaresa till magiska Bali

Välkommen på en 10-dagars resa till tropiska Bali! Vi möts i dagliga yogaklasser, serveras hälsosam mat, njuter på spa, upplever Balis rika kultur, vandrar till vattenfall. Du är omhändertagen frånta du landar med flyget tills du åker hem. Allt utom flyg ingår i priset. Slappna av - vi tar hand om dig!
Mer info:
saprema.se/yogaresor
yogaresorbali@gmail.com

 

20-28 januari

Yogayama i Costa Rica (Yoga for guys med Ashkan Safaee)

Följ med yogayama till Santa Teresa i januari 2017. Där får du möjlighet att uppleva ett helt unikt boende mitt på den strand som har blivit vald till en av världens vackraste stränder.
Vi vaknar, somnar och yogar till ljudet av havets vågor på den 2 hektar stora ranchen Papa Pochote som ligger i den pittoreska byn Santa Teresa på Costa Ricas stillahavskust. Yogaklasserna kommer att ledas av yogayamas välutbildade och populära lärare med lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik.
Välkommen med på en oförglömlig resa i yogans tecken!
RETREATDATUM 2017
RETREAT 1, 4 - 12 JANUARI
RETREAT 2, 12 - 20 JANUARI
RETREAT 3, 20 - 28, JANUARI (YOGA FOR GUYS med ASHKAN SAFAEE)
Kontakt: retreat@yogayama.se, www.yogayama.se

 

27 januari

Unik yogaresa till Indien

Inled 2017 med en fantastisk yogaretreat där yogalärare och Indienresenär Christel Bjerkendahl guidar dig under två eller tre veckor i Kerala i södra Indien. Nybörjare eller van yogi: alla kan delta! Du kommer att yoga, meditera, äta god och hälsosam mat, få ayurvedisk massage och trevligt resesällskap med andra yogaintresserade. Första veckan bor du vid Malabarkusten där du kan njuta av sol och bad. Andra veckan flyttar vi upp i bergen till ett yogaashram i djungeln, där vi följer den dagliga rutinen vid ashramet. Tredje veckan reser vi med tåg norrut för att besöka te- och kryddodlingar samt Alleppey med stränder och husbåtar. Båda resealternativen avslutas med ett par dagar i huvudstaden Trivandrum.
Beställ detaljerad information från info@cristalclear.se

 

29 januari - 7 februari

Costa Rica med Malin Berghagen, Camilla Neuendorf & Linda Ergérus

Vi kommer att vara i Santa Teresa på Costa Ricas Stillhavskust. Unikt med denna kurs är att vi för första gången på Costa Rica kan erbjuda en kurs med de tre yogaformerna hathayoga, medicinsk yoga och kundaliniyoga.
Mer info: toftaretreat.se

Februari

4-12 februari

Livets yoga på Bali

Mitt bland Ubuds risfält får vi möjlighet till stillhet och avkoppling.
Det centrala med denna resa är yogan, klasserna blandas av Ayur Yoga (en form utav Hatha Yoga) och Yin Yoga. De olika klasserna hjälper dig att leta dig djupt in i kroppen, lösa upp spänningar och hitta in i välbefinnande både för den fysiska kroppen och energikroppen. Utöver dessa huvudsakliga yogaklasser ges även möjlighet till Acro Yoga, meditation, samtal och andra givande workshops och övningar.
Info och bokning: http://www.helhetsakademin.se/project/livetsyogapabali/
Tel: 042 – 761 61
E-post: kontakt@helhetsakademin.se

 

6-11 februari (och/eller 14-19 februari)

Yogaretreat med Anna Brus till genuina Thailand

Mötet med det enkla men genuina Thailand hittar du här, längs den vackra Rayongkusten, bara några timmar med buss söderut från Bangkok. Detta är semesterparadiset med långa vackra stränder och en skön avkopplande atmosfär. Under sex dagar möts vi i huset av Samasthiti. Detta är en fantastisk investering i dig själv. Vi kombinerar yoga, meditation, massage och hälsosam mat med sol, strand, vila, vänskap, stillhet och glädje. Vi låter jorden, vatten, eld och luft och rymd elementen guida oss till jämvikt av kropp och själ. På enkelt vis sätter vi ihop en blandning av rörelser (asanas), andning (pranayama) och meditation (tyst stillhet).
Detta underbara område som är beläget på Mae Rampung Beach mellan Rayong och Banphe, har vacker utsikt över Stilla Havet och nära till paradisön Koh Samet. Kanske du också väljer att kombinera denna resa med extra dagar i Asiens vackra kontinent.
Anna Brus… är en certifierad yogalärare med stor kärlek till djupet av yoga och livets magiska värld. Anna är även utbildad Holy Fire Reiki healer och det kommer finnas utrymme för behandlingar om så önskas. Med stor glöd och inre styrka, och utifrån dina behov, guidar hon dig fram till ditt hjärta och själ. Du kommer att möta en skön blandning av balanserande Samasthitiyoga, restorative yin, hälsosam terapeutisk Thaimassage, stimulerande och öppnande meditationer, och mycket mera.
Känn dig varmt Välkommen! Oavsett tidigare yogakunskaper kan du medverka.
- Jag tycker om att tänka att du är perfekt precis som du är.
Rabatt om du bokar båda retreat 6x2 dagar, Grupprabatt erbjudas alltid!Retreatkostnad 500 €/person eller 4700 Skr
– Rabatt 100 € (900 Skr) om du bokar dubbel retreat 6-11+14-19 inkl 2 dagar ‘ledigt’
– Anmälningsavgift 200 €/person eller 2000 Skr
– Logi; delat ”FAN”rum med delad toa/dusch 30 €/person/natt (300 Skr), delat ”AIRCON”rum 40 €/person/natt (400 Skr) Ensam-i-rum-tillägg 15 € /person/natt (150 Skr)
– Grupprabatt 10 % om du bokar 4 st eller fler
Mer information www.yogabrus.com

 

9 februari

PREMIÄR FÖR Yogagalan

Värm upp inför Yoga Games 2017 i Stockholm med 
Yogagalan torsdag 9 februari, kl 19. 
Mat, underhållning och mingel.
Vi lyfter fram betydelsefulla insatser under året.
Vi utser årets yogalärare 2016.
Mm.
Arrangör Yoga för dig
www.yogafordig.nu/yogagalan
yogagalan.se

 

10-12 februari

Yoga Games med Hälsomässa

Den 10-12 februari arrangeras Yoga Games -the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En stor del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna. 
Totalt ställer ca 50 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. Som besökare får du ta del av nyheter och kända varumärken inom hälsa och välmående. Du har även chans att köpa produkter i de flesta montrar.
Utställarplatser för hälsomässan 2017 släpps i maj.
Rabatt med koden "yogafordig"!
www.yogagames.org

 

23-26 februari

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12


Mars

3-5 mars

Tantra Touch - Master Lover - med Lin Holmquist på Örebro Yoga

En workshop för par som vill fördjupa sin njutning genom tantrisk massage och healing. Lär dig knepen som gör dig till Master Lover.
Mer info: www.theartoflove.nu

 

9-12 mars

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

 

16-19 mars

Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell

YOGA & SKIDÅKNING
Vintern 2017 ger vi fler chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell som ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll! I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår.
TEKNIKTRÄNING FÖR LÄNGDSKIDÅKNING INGÅR
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.
YOGA MORGON & EM/KVÄLL
Vi kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Vi utövar yoga morgon och em/kväll. Kursen passar både vana och nya yogautövare.  
Mer information: www.yogaakademien.se eller 0730-42 11 12

 

17-19 mars

Återhämtande yogaweekend

* För alla
* 9 timmar balanserande yoga
* Rogivande meditation
 * Inspirerande föreläsning
* Vegetarisk mat, helpension
* Promenader i vacker miljö
* Egentid för reflektion
Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas lustgård. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med fantastisk utsikt.
Hela helgen ligger vår uppmärksamhet på att bara vara, utan prestation och måsten. Med yinyogam återhämtande yoga, meditation och tekniker från Ishta-traditionen lär vi oss att landa här och nu.
Lärare är Sara som är utbildad RYT 500 inom Ishta.
För info och anmälan kontakta Sara.
Liv i balans Dalarna
070-173 56 32
www.livibalansdalarna.se

 

31 mars

Kursstart: 200h Yogalärarutbildning i Traditionell Hatha Yoga

En 200h kurs inom traditionell Hatha Yoga enligt internationell standard och godkänd av Yoga Alliance.
Är du intresserad av att undervisa yogaklasser men mer än bara utifrån träning/fysisk aspekt, där även avslappning, andning, inre närvaro, ödmjukhet, meditation har sin tydliga plats.
Vill du inspirera andra till en mer medveten livsstil och kanske ett högre medvetande?
Då tror vi att det här är en utbildning för dig.
* 200h Yogalärarutbildning i Traditionell Hatha Yoga
* Startdatum: 31/3 (4 helger + 8 dagar i Juni)
* www.namaste.se // utbildning@namaste.se

 

April

 

28 april - 1 maj

Lev Livet Levande, Retreat på Idöborg

Om kursen: Den här långhelgen, med början torsdag kväll, bjuds du in till närvaro, njutning, vila, kraft och expansion i dig och ditt liv. Hälsa och välbefinnande byggs av flera komponenter. Dessa har vi samlat denna helg för att du mjukt kan landa in i djup återhämtning, påfyllning och balans. Vi hittar vårt friläge i härvaro varifrån vi omfamnar oss själva och våra motstånd så att de kan släppa taget.
Genom Medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness, fakta om livsstil och stresshantering, ayurveda och mjuk guidning lär du känna mer av dig själv och låter motstånd bli till flöde, kreativitet, glädje och djup stillhet. Vackra Idöborg härbärgerar vår process och ger oss fantastisk näringsrik vegetarisk mat så att vår tarmflora, som ju påverkar hela vår hälsa, våra känslor och vårt välbefinnande i stort, blir mer i balans. Under dessa dagar ges du tillräckligt med input för att hinna reflektera, släppa taget och bara vara i enskildhet och tillsammans med likasinnade. En kick-off med dig själv helt enkelt.
Här finns vedeldad bastu, möjlighet att paddla kajak, vi mediterar gående i naturen, dansar med slutna ögon, ger varandra lätt massage och rör oss in i vårt center där fred och frid, kärlek och kraft bor. På båten ut till ön släpper vi den stress som smugit sig på under terminen och kapat en del band till vår inre potential och källa. Därefter är det bara att följa med och uppleva hur kraft, lust och liv växer inifrån. Du får tekniker för en hållbar livsstil och övningar mot några av våra största folksjukdomar som du också kan dela med dig till andra när du kommer hem. Malin Rydesjö: Yogaterapeut, lärare i kundalini- och medicinsk yoga och förmedlar den djupa yogiska filosofin fri från begränsningar och normer. Även statsvetare, stresshanterare, ayurvedisk massör, föreläsare och livs-guide. Driver Yogacentralen som leder utbildningar och föreläsningar i stresshantering och yoga, yoga på företag, retreats, kurser, workshops och individuella sessioner för ett levande liv.
Mer info: www.livelifealive.se

 

Maj

7-14 maj

Leva yoga, retreat på Mallorca

Investera i din hälsa genom att leva yoga under en vecka –  vila och återhämtning genom yoga, meditation och vegetarisk kost. Vi ger dig verktygen till ett friskare och sundare liv. Vi bor i Persiljepalatset beläget på Carrer de Juavert i den lilla staden Felanitx på Mallorcas sydostkust. Inspireras vi av den makalösa naturen genom att vandra på klipporna längs med havet och utöva Yoga under bar himmel.
Kontakt: Lena Sjöberg
lena@wellnesshouseyoga.se
www.wellnesshouseyoga.se

 

9-16 maj

Yogaresa till soliga Nerja, Spanien

Tjuvstarta sommaren redan 9-16 maj 2017 med en härlig yogavecka i Nerja, Malaga, Spanien. Sol, värme, bad, god mat, utflykter och yoga. Just i maj sammanfaller våran resa med San Isidro Fiesta. Musik, flamencodans, trummor och glädje. Vi har fått ett mycket bra pris på majresan: 830 Euro inkluderar flyg Stockholm-Malaga t.o.r, transfer Malaga-Nerja t.o.r, del i dubbelrum, frukost samt 10 yogapass. Läs mer på www.yogaresor.nu.

 

10-14 maj

Yogaretreat för ett större liv!

Välkommen till Greenstones och natursköna Flatön.  
​Längtar du efter ett större liv med mer närvaro? Är du redo för ett kliv in i ökad medvetenhet, mening och frihet?
​I så fall är det här retreatet för dig!  Genom yoga, meditation, guidade övningar, naturupplevelser och mycket mer utforskar vi livets alla skrymslen och vrår.
Intentionen är att skapa utrymme för insikt, klarhet och självkännedom. Målet är kontakt med vårt inre på ett sätt som ger oss möjlighet att leva ut vår sanning.
Passar alla oavsett tidigare erfarenheter och upplevelser av personlig utveckling, yoga och meditation.
Vi möter dig där du är, precis så som du är!
Under retreatet bor du bekvämt på Greenstones, ett modernt och miljömedvetet ekocenter på Flatön i Bohusläns innerskärgård.  
Med buss eller bil tar det ca 1,5 timme att ta sig från Göteborg.
www.ettstorreliv.se
www.ettstorreliv.se/retreat

 

26-28 maj

Yoga Games med hälsomässa i Göteborg

Den 26-28 arrangeras Yoga Games -the Nordic Yoga Conference för sjunde året på Svenska Mässan i Göteborg. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.
Totalt kan ca 50 st företag få monterplats på Yoga Games Hälsomässa. Som utställare i Hälsomässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar. På Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien. Som utställare får du även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver.
Rabatt med koden "yogafordig"!
Läs mer på www.yogagames.org

 

 

31 maj - 4 juni

Yogaretreat för ett större liv!

Välkommen till Greenstones och natursköna Flatön.  
​Längtar du efter ett större liv med mer närvaro? Är du redo för ett kliv in i ökad medvetenhet, mening och frihet?
​ I så fall är det här retreatet för dig!  Genom yoga, meditation, guidade övningar, naturupplevelser och mycket mer utforskar vi livets alla skrymslen och vrår.
Intentionen är att skapa utrymme för insikt, klarhet och självkännedom. Målet är kontakt med vårt inre på ett sätt som ger oss möjlighet att leva ut vår sanning.
Passar alla oavsett tidigare erfarenheter och upplevelser av personlig utveckling, yoga och meditation.
Vi möter dig där du är, precis så som du är!
Under retreatet bor du bekvämt på Greenstones, ett modernt och miljömedvetet ekocenter på Flatön i Bohusläns innerskärgård.  
Med buss eller bil tar det ca 1,5 timme att ta sig från Göteborg.
www.ettstorreliv.se
www.ettstorreliv.se/retreat

 

31 maj - 7 juni

Yogaresa till Kroatien

May 31 – June 7, 2017 – Seven nights
Total Pris 7900 Skr (850€)
I priset ingår:
Meditativa ledda morgonpromenader
6 Morning Yoga och Pranayama klasser inkl meditation
5 Eftermiddags Workshops/Restorative Yinyoga
En halvdag vandring till The Monastery
Inkvartering i dubbelrum 7 nätter (enkelrum tillägg 500 Skr/pers)
Frukost & Middag och Mellanmål
Lån av yogamattor
Ingår ej:
Flyg ingår ej i priset.
Transfer till och från flygplatsen (200 Kuna)
Aromaterapi massage, bokas i förväg, pris 200 Kuna/45 min (ca 250 Skr)
Kombi Treatment (reiki) av Anna Brus, bokas i förväg eller på plats, 55 € /45 min (500 Skr)
Mer information: www.yogabrus.com

September

6-13 september

Yogaresa till Kroatien

Fall: Sep 6 – Sep 13, 2017 – Seven nights
Total Pris 7900 Skr (850€)
I priset ingår:
Meditativa ledda morgonpromenader
6 Morning Yoga och Pranayama klasser inkl meditation
5 Eftermiddags Workshops/Restorative Yinyoga
En halvdag vandring till The Monastery
Inkvartering i dubbelrum 7 nätter (enkelrum tillägg 500 Skr/pers)
Frukost & Middag och Mellanmål
Lån av yogamattor
Ingår ej:
Flyg ingår ej i priset.
Transfer till och från flygplatsen (200 Kuna)
Aromaterapi massage, bokas i förväg, pris 200 Kuna/45 min (ca 250 Skr)
Kombi Treatment (reiki) av Anna Brus, bokas i förväg eller på plats, 55 € /45 min (500 Skr)
Mer information: www.yogabrus.com

Oktober

21-23 oktober

Yoga & Meditationshelg  med helpension i skärgårdens famn, Nynäshamn

En weekend med yoga, meditation och trevligt samvaro på mysiga Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Läs mer på www.yogaresor.nu eller www.thaiyogamassage.se

--------------------

Fri publicering i kalendariet här på sajten!

Skriv kort och koncist enligt följande:

Datum

Rubrik

Kort förklarande text

Webbadress och eller annan kontaktuppgift

Mejla din information till info@yogafordig.nu så lägger vi in dina uppgifter.

Du får gärna även skicka med bild, men utan logotyp och företagsinformation.

Vill du att ditt event kommer med i tidningen är priset 800 kr för ett event, textlängd max 400 tkn. För bild tillkommer 500 kr. Meddela detta i samband med att du mejlar dina uppgifter till oss, så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

Återkommande event läggs i slutet av varje månad.