Upptäck yogaevents

Yogaresor Karibien

yogaresor Karibien

Här hittar du yogakurser, yogaresor, kursstarter och festivaler

Det är gratis att vara med i kalendariet här på webben, mejla din information till info@yogafordig.nu

Kroatien — Yoga i den kroatiska övärlden

Datum: 19 Aug 2018 - 25 Aug 2018 Instruktör: Evening

Hvar är den ljuvliga paradisön i den kroatiska övärlden. Här får du för en vecka med harmoni, härlig yoga och intressanta utflykter. Du bjuds på god vällagad vegetarisk mat och lugn och ro. Här finns allt; underbara vyer, fantastiska berg, kristallklart turkosblått vatten, grönska, massor av lavendel, sol och bad.
Varje morgon har ni yoga på den skuggade takterrassen med utsikt över slätten nedanför. Eftermiddagens yogapass äger rum på olika ljuvliga platser på ön.

Läs mer

Sommarpigg med feel good yoga

Datum: 23 Aug 2018 - 23 Aug 2018 Instruktör: Mikael Reuterberg

Varje tisdag, onsdag och torsdag kl 9-10 tom den 23 augusti.

Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje? Då är du inte ensam. Yoga gör dig mer fokuserad och linjerad – Ett verktyg till att hitta din fulla potential. Feel Good Yoga är en skonsam yogaform som passar de flesta, gammal, som ung – även för den som är ovan och otränad. Yogapassen är enkla och dynamiska utgår från medicinsk- och kundaliniyoga. Välkommen att prova!

Erbjuder en skön sommaraktivitet som förhoppnings hjälper människor och vår närmiljö till en bättre hälsa och större välbefinnande. Sommaryogan är KOSTNADSFRI, frivillig donation kan ges och då går 25% av gåvan till WWF:sprojekt ”Låt Östersjön leva”. Feel good yogan ges i Grynkvarnsparken/Gullmarsplan under bron Etsargatan/Skulptörvägen.

 

Läs mer

Save The Summer – ett personligt Yogaevent på Gotland

Datum: 23 Aug 2018 - 26 Aug 2018

När ön stillnat efter sommarens sorl åker vi dit och tar det sista av varm sand och hav. Vi äter nyskördat och grönt, som gör kroppen gott. Vi yogar i Gotlands sirliga augustiljus, både inomhus och utomhus, vi badar och bastar i utespa. Vi vandrar i tystnad vid havet, och kontemplerar omgiven av underbar skog och natur.

Platsen vi är på är en magisk oas omgiven skog och naturljud och med 300 meter till havet 4 mil norr om Visby. Mavens Kustnära Stugor ägs och drivs av Anne och hennes man Stefan och de lagar all mat från grunden och pysslar om oss – ett ställe gjort för Yoga.

För anmälan och frågor:

info@solyogastudio.se

maria@yogalistic.se

Jubileumsretreat med Stockholm Kundaliniyogacenter

Datum: 23 Aug 2018

Stockholm Kundaliniyogacenter fyller 10 år så nu slår vi på stora trumman och bjuder in till ett hejdundrans jubileumsretreat med våra fyra glädjespridande och entusiastiska yogalärare: Viveka Pasquier, Annki Warberg-Landahl, Klas Landahl och Rita Welander.
Ett unikt tillfälle att få möta dessa lärare på en och samma gång och ta del av deras rika kunskap, erfarenhet och passion.
Datum: 23-26 augusti
Plats: Skeppsudden Kursgård, Östergötland

Läs mer här

Järna Yogadagar 2018

Datum: 24 Aug 2018 - 26 Aug 2018

Feel good, be good and do good.- Yogi Bhajan

Den 24-26 augusti samlas vi i vackra Ytterjärna för KUNDALINIYOGA – levande musik – mantran – meditation – gongavslappning – nätverkande med SKY- inspirerande workshops – föreläsningar – god vegetarisk mat – White Vintage – bazar och mycket annat i skön samvaro och gemenskap.

Pris 2200/2000 kr. Även endagsbiljetter är möjligt.

Överskottet från Järna Yogadagar går till välgörenhet, och i år samlar vi in pengar till ett bokprojekt i Zimbabwe.

Mer info och bokning;
info@yogahuset.se, 070-4026602

Läs mer

Restorative Retreat

Datum: 24 Aug 2018 - 26 Aug 2018 Instruktör: Elin Sandberg & Anna Åkerlund

Vad är att bara vara?

Ibland handlar det inte om att lära sig yoga – att uppnå något, göra avancerade kroppspositioner, eller lära sig hur man mediterar. Ibland kan det vara skönt att bara göra. Inse att yogan är ingenting vi någonsin behöver lära oss, utan bara göra. Att få möjligheten att hitta tillbaka till sig själv, och nuet.

Välkommen till en helg där du får landa, läka och stärka dig själv. En helg fylld av värdefulla verktyg för att blicka inåt, känna efter och återskapa din egen balans i både kropp och sinne. Du får i lugn och ro återladda batterierna omgiven av vacker miljö med yoga, meditation och fantastisk mat. Men framförallt, en helg där du bara får vara.

Läs mer här

En resa till Bosniens pyramider

Datum: 25 Aug 2018 Instruktör: Tina Lee

Sommaren 2017 var jag på – både i det yttre och i det inre – en av mitt livs häftigaste resor, till det som kanske är världens äldsta pyramider – i Bosnien! 2018 åker jag dit igen – två gånger, i maj och i augusti. Resorna arrangeras av Tina Lee Center, där jag kommer leda yogapass på hotellet och meditationer i gångarna i bergen under pyramiderna.

Läs mer och anmäl dig här

Förläng sommaren med oss i sköna Kroatien!

Datum: 25 Aug 2018 - 01 Sep 2018

Förläng sommaren med oss på ön Ciovo i Adriatiska havet. En vecka med daglig yoga och meditation, utflykter och skön avslappning. En resa för dig som vill uppleva sydeuropas skönhet och värme i kombination med yoga.

Läs mer här

Kroatien — Yoga i den kroatiska övärlden

Datum: 26 Aug 2018 - 01 Sep 2018 Instruktör: Evening

Hvar är den ljuvliga paradisön i den kroatiska övärlden. Här får du för en vecka med harmoni, härlig yoga och intressanta utflykter. Du bjuds på god vällagad vegetarisk mat och lugn och ro. Här finns allt; underbara vyer, fantastiska berg, kristallklart turkosblått vatten, grönska, massor av lavendel, sol och bad.
Varje morgon har ni yoga på den skuggade takterrassen med utsikt över slätten nedanför. Eftermiddagens yogapass äger rum på olika ljuvliga platser på ön.

Läs mer

Kursstart: Höstens program på Yogastudion i Ängelholm

Datum: 27 Aug 2018 Instruktör: Monica Krook, Åsa Persson & Ulrika Nilsson

Nu kan du boka din plats till höstens yogakurser – Yogastudion i Ängelholm!
Låt oss visa dig vad yoga kan göra för din kropp! Så underbart med fler vetenskapligt bevisade fördelar med yoga/ meditation:
* Reducerar stress i kroppen
* Skapar ett inre lugn
* Sänker blodtrycket
* Positiva effekter för nacke & rygg
* Ökad koncentrationsförmåga
* Bättre arbetsminne
* Ökad ämnesomsättning
Du behöver inte vara smidig eller vig för att gå på yoga! Vi erbjuder en yoga för alla.
Boka din plats till höstens kurser
via mail till: Monica@yogan.se
Mån Yinyoga 18.30-20.00
Tis Yoga 17.45-19.15
Tis Yoga 19.30-21.15
Tors MjukYoga 18.30-20.00
Fred Yoga 17.00-18.15
Nu har vi fina erbjudande på våra behandlingar, 295 kr. Boka din plats innan tiderna tar slut!

Läs mer och boka här!