Skip directly to content

Kalendarium

Här hittar du kurser, retreats, resor med mera:

 

April

16 april
Workshop med Guru Dharam
Kom och upplev en fantastisk kväll med den världskända läraren Guru Dharam Singh Khalsa! Vi kommer under denna kväll att gå djupare in i Kundaliniyogans värld. Ta chansen att vara med!
Datum: Onsdag 16 april kl 17:15-19:45
Läs mer på www.yogastudion.se
Direktlänk: http://www.yogastudion.se/Pages/Bokning.aspx#!/~/product/category=5363411&id=29723651
Kontakt: info@yogastudion.se
Plats: Yogastudion Sundsvall, Kyrkogatan 29, Sundsvall

16-20 april
Yogaretreat: A new beginning
Hur vore det att öppna dörrarna till att vara allt som du har bestämt dig att du omöjligt kan vara?
Vad skulle du vilja skapa i ditt liv om allt var möjligt?
Under fem dagar får du öppna upp flödet för din kreativa förmåga och skaparkraft. Du vägleds genom transformativa, nyskapande övningar och processer där du kan se och släppa taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv.
Du får möjlighet att bjuda in och skapa bortom blockeringar, rädslor, jantelag och andra "fixa" idéer som begränsar dig. Vad mer är möjligt då?
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52

 

 
17-25 april 2014
YOGA FÖR DIG RESA: Yoga och Pilgrimsvandring
Sarria - Santiago de Compostela
Vi fortsätter vår lyckade serie med "Redaktörens resa", där vi i samarbete med olika researrangörer erbjuder yogaresor till olika resmål under året.
För mer info, dagsprogram och bokning, klicka här.
 
17-20 april
VÅRSPRITT 2014
Påskretreat med kundaliniyoga i Stockholms skärgård, med Annki och Klas Landahl.
4 dagar med starka yoga- och meditationspass, sång och levande musik, dans, vegetarisk mat och härlig gemenskap. Under detta retreat utforskar vi även den yogiska kunskapen om våra tre parallella livscykler och använder den till att reflektera över och förstå mer var vi befinner oss just nu i våra liv. Med denna kunskap kan vi förstå varför vissa år i våra liv är väldigt omvälvande och kanske tar oss i helt andra riktningar än vad vi tänkt oss.
Kom och släng av dig vinterrocken, transformera och åk hem som en vibrerande vårblomma!
Mer info: http://hardayaal.com/evenemang#post-36
Anmälan: annkiwarberg@yahoo.se

 
19 april (till in i oktober)
Kaliyoga Italy - a brand new retreat in Puglia
Kaliyoga is inviting you on a 7-night wellness yoga holiday in a beautiful location in Southern Italy (Puglia). Join Kaliyoga for an exquisiteretreat in a 17th century farmhouse set in the rolling countryside of Puglia in Southern Italy, from April to October. Stay in beautifully restored dry-stone ‘Trulli’ cottages.
Contact: http://www.kaliyoga.com/italy/home/
 
20-25 april
YOGARESA till KRETA i PÅSK
Följ med Mariancila Kim och Elizabeth Welsh till vackra Kreta!
Yoga, meditation, makrobiotisk vegetarisk mat och utflykter!
Vi håller till på yogaskolan Triopetra Yoga som ligger i byn Rethymno på norra Kreta. Boendet ligger ett stenkast från shalan med dubbelrum eller enkelrum. Närhet till stränder, vandringar och natur.
På morgonen väljer du om du vill stiga upp tidigt och göra Mysore eller om du vill gå en ledd hathayogaklass och starta lite senare. Sedan följer brunch och egen tid. Eftermiddagens pass innehåller filosofi, yogateknik och föreläsningar. Middag serveras cirka 18.00 och kvällarna avslutas med yinyoga och/eller meditation.
Allt utom flygresan ingår i priset 6 500 kr (tillägg 1800 för singelrum) men du arrangerar själv din flygresa. Anmälningsavgiften är 1500 kronor och återfås inte om du bokar av (men med sjukintyg!).
BOENDE & EXTRANÄTTER
Hotellet heter Veccio, http://www.vecchio.gr/
Extranätter på Veccio kostar ca 20 EUR per natt och person, middagar på Soul Kitchen som står för maten kostar 15 EUR/middag. VIll du äta frukost på Soul Kitchen kostar detta 10 EUR i kombination med extranätterna. (mer exakta priser kommer!) Vill du eller behöver stanna längre, ta med familj eller respektive är detta fullt möjligt, hör av dig till oss i god tid så hjälper vi dig! Hotellet vill ha info om vilken dag ni vill checka in/ut och vi förmedlar detta i god tid innan.
Pris för medföljande inkl mat och boende i dubbelrum utan yoga - 4200 kr  
Välkommen med din anmälan till yogaisaltis@gmail.com! Ange fullständigt namn, adress, e-post och mobilnummer. Även om du har önskemål om boendet (extra hotellnätter), vill ta med familj eller har alternativa matval.
Varmt välkommen,
Mariancila & Elizabeth
www.lilashala.se
www.yogaisaltis.se
www.astanga.gr
 
25 april (samt 9 maj)
Stresshantering, andning och yoga. After work!
kl. 17.30-19.30
Workshop med föreläsning och praktiska övningar, yogapass (medicinsk kundaliniyoga) och meditationer för att minska och hantera stress och stressens farliga biverkningar. För privatpersoner och arbetsplatser. Ingen förkunskap krävs. 400kr. De som vill äter middag på Dharma efteråt.
Malin Rydesjö
Yogacentralen
Telefon 0707750868
E post malin@yogacentralen.nu
Hemsida www.yogacentralen.nu
 
25 april
Detoxbalansyoga
En helrengöring för kropp och själ, inga förkunskaper krävs för att kunna delta. Vi startar med ett yogapass baserat på Kundaliniyogan för att hjälpa kroppen att komma i balans för några dagars avgiftning, där du endast äter vegetarisk mat och dricker Yogiteer/örtdrinkar. Du får med dig hem detoxte, örtkapslar för tarmen, fiberdrink och ett häfte med recept + yogapss. Detta handlar om att äta renande och avgiftande vegetarisk mat för att hjälpa kroppen med utrensning så att den får vila och balansera upp sig för att bättre klara av den stressiga vardag de flesta av oss lever i. Sista tillfället bjuds du på en uppfriskande smoothie. Avsätt åtminstone 7-10 dgr i sin helhet för denna sköna insats till att rensa både kropp och själ!
Fredag 25 april 17.30-20.00 Lördag/Söndag 26-27 april 9.30-12.00
Pris: 1.400 för tre tillfällen, ett tillfälle 600kr + arbetsmaterial,detoxprodukter
Plats: St:Eriksplan Vasastans Kundaliniyoga Väringgatan 25 Stockholm
Anmälan: Tatjana Jacobsen,  info@touchcenter.se, 070-7348302
 
25-27 april
Konstyogafestival
Konstyogafestival - i helt underbara lokaler och omgivning, på Waldorfskolan i Söderköping.
Detta blir en helg för välbefinnande med alla aktiviteter man kan önska av en festival; kundaliniyoga förstås, sadhana, meditation, frigörande målning, möte med konstnärer, levande musik, mantrasång, gongbad, vegetarisk ayurvedisk mat lagad på plats, försäljning av yogaprodukter, klädkollektion mm. Möjlighet till övernattning. Och givetvis ett tillfälle att träffa andra yogisar från när o fjärran.
VÄLKOMMEN!
Kontakt: konstyogafestival@gmail.com
www.konstyoga.studio.nu
Tel: 0704 104922
 
26 april
Seminarium: Altnerativa synsätt på cancer
Välkommen till ett mycket intressant seminarium där bl a Dr. Tullio Simoncini berättar om sin forskning som visat ett starkt samband mellan cancer och överväxt av svamp, samt andra föredragshållare som presenterar olika perspektiv och behandlingsformer vid cancersjukdomar.
ABF-Huset, Sandlersalen, 1 tr, Sveavägen 41, Stockholm, 995:- inkl moms
Anmälan: kurs@holistic.se, betalning mot faktura.
 
26 april
Sadhana for the Aquarian Age, för alla!
Vi använder fantastiska, kraftfulla mantran denna stund tillsammans. Först läser vi Japji, en mantratext tillägnad själen.
Sedan gör vi ett yogapass och avslutar med en lång sångmeditation innehållande mantran specifikt framtagna till denna sadhana.
Fri donation
Plats: Yogastudion Sundsvall, Kyrkogatan 29, Sundsvall;
Läs mer på www.yogastudion.se
Direktlänk: http://www.yogastudion.se/Pages/Bokning2.aspx#!/~/product/category=4131014&id=17708284
Kontakt: info@yogastudion.se
 
27 april - 3 maj
Yogaretreat: Gudinne Retreat
Kom med på en lyxig retreat till Malta, den magiska Medelhavsön av gyllene kalksten, av sägnerna kallad en rest av det forna Atlantis, där Modergudinnan fortfarande ligger drömmande på sin bädd av kvinnlig visdom…
Mer info finns på www.tiarastar.com
 
27 april (och 11 maj)
Fördjupning i kundaliniyoga och meditation.
kl 15-18.
Under tre timmar hinner ditt djupa andetag skapa återhämtning och läkning, yogans stilla och kraftfulla rörelser och positioner rena och stärka kropp och sinne och meditation efter meditation hjälpa oss att släppa oro och spänningar och vidga vårt perspektiv. Vi går härifrån med ökad vitalitet, kraft, lugn och glädje. Du kan va allt från yogalärare till nybörjare. 300kr. Välkommen!
Malin Rydesjö
Yogacentralen
Telefon 0707750868
E post malin@yogacentralen.nu
Hemsida www.yogacentralen.nu

Maj

1-6 maj
Möt våren i Skåne, Bjärehalvön!
Kundaliniyogalärarutbildning, steg 2, Mind & Meditation med Guru Dharam & Simrit
Mer info finns på www.yogakraft.se

1-6 maj
Yoga & Mindfulnesskurs i Turkiet
Följ med på en resa för kropp & själ till ljuvliga, Cirali Beach i Turkiet 1-6 maj, 2014.
Vi bor på ett unikt strandhotell i Turkiet. Här hittar du avslappnad charm och varm atmosfär. Omgiven av berg, välsignad med kristallklart vatten och en strand som är så lång att den inte ens känns befolkad under högsäsong. Stranden är skyddad då den även är en populär häckningsplats för havssköldpaddor. Förutom yogaklasser om morgonen och seminarier i mindfulness, kommer vi även hinna med en heldags-båttur till det vackra området Kekova, samt en halvdagsvandring bland pinjeträd och vattenfall.
Vi bor i underbara bungalows antingen direkt på stranden eller bland grönskande citrusträd.
Med oss på vår resa har vi Jenny Andersson, som är professionell ICF-certifierad coach samt NLP Coach som arbetar med Mindfulness. Hon är även diplomerad friskvårdsterapeut, marknadsekonom och träningsinstruktör och har många års erfarenhet inom området.
Vår yogalärare heter Maria Ekman. Hon är diplomerad friskvårdskonsult med fokus på stresshantering, mindfulness & yoga. Maria är registrerad via Yoga Alliance (RYT200) och undervisar i Hathayoga med inspiration från Anusarayogan.
Varje yogaklass under resan är kopplad till dagens mindfulness-tema vilket ger en djupare föståelse och känsla. Forskning visar bl a att yoga bidrar till att öka mängden oxytocin (kroppens "må bra"-hormon). Du blir också starkare och uppnår en ökad flexibilitet.
Resan har ett begränsat antal platser och vi har lagt stor vikt på kurskvalitet, boende och aktiviteter. Kursen omfattar cirka 30h inklusive yogaklasser, seminarier och uppgifter.
Läs mer på: http://sv.ecolyx.com/resor/kropp-sjal/yoga-mindfulnessresa-turkiet-1-6-ma/
För info kontakta: ulrika@ecolyx.com eller ring 031-181396

2-3 maj
Yoga på Grenna Hotell
Välkommen på en intensiv, kom igång, yogaworkshop på Grenna Hotell 2-3 Maj 2014
Har du funderat på att börja yoga men inte lyckats komma igång? Hur börjar man?
Saknar du träning, vill du hitta mer ”egen tid” i vardagen. Vill du gå ner i vikt, öka förbränningen, stärka kroppen, bli av med smärta och spänningar?
Kanske är en kickstart fre-lördag på Grenna Hotell något för dig? Här får du möjligheten att lära dig grunderna i Core Strenght Vinyasa. Läs mer om CSV yoga här: http://annakarins.com/core-strength-vinyasa
Programmet som börjar kl 17.30 på fredagen och slutar kl 15.00 på lördagen, innehåller bl.a. 3 yoga workshops och helpension. För detaljerat program se: https://www.facebook.com/events/511358428983722/
Boka direkt hos Grenna Hotell 0390-10820 eller bokning@grennahotell.se
Helgens värdinna är sångerskan och yogainstruktören Karin Thyr Eriksson som lär oss grunderna i Core Strength Vinyasa. Läs mer om Karin här: http://annakarins.com/om-mig
Tel: 070 720 08 80
Epost: karin@blacklakemusic.se
www.thyraofficial.com
www.blacklakemusic.se

3 maj
Miten och Deva Premal  till Konserthuset!
www.spreadtheword.nu

3 maj
Välkomna vänner till en ny konsert med Deva Premal & Miten på Stockholms Konserthus!
Vi får också njuta av Manose fantastiska flöjtspel.
Biljetterna finns ute till försäljning nu på Konserthusets hemsida, priserna ligger mellan 295 och 495 kr.
Anmäl dig gärna till nyhetsbrev på vår hemsida www.spreadtheword.nu för att inte missa våra arrangemang (en handfull om året).
Läs mer och provlyssna på musiken på www.devapremalmiten.com.

3 maj
WORKSHOP: BARNYOGA! med Annica Skoglund, kl 9.30-13.30 på Lila shala, Södertorg 17 i Visby, Gotland
Workshopen är till för alla som är intresserade av barn och yoga; föräldrar, lärare inom skola och förskola eller yogisar som vill veta lite mer om vad det innebär att yoga med barn.
Denna intensivutbildning går på 4 timmar och riktar sig till dig som arbetar med, eller har barn i åldersgruppen 3-10 år. Vi kommer göra mängder av praktiska övningar, så kom i sköna kläder och ett glatt humör. För att du ska kunna komma ihåg allt vi går igenom, ingår även ett fint kompendium med alla moment.
Vi önskar dig välkommen till en dag fylld med rörelse, skratt och skön avslappning!
Te ingår, men ta med något litet till
Pris: 650 kr
Anmälan/frågor, mejla mc@lilashala.se, www.lilashala.se
Anmälan bör innehålla namn, hemadress och mobilnummer.;

3-4 maj 
Yoga-weekend på Gällöfsta Herrgård
Välkommen till en skön och inspirerande yoga-weekend på Gällöfsta Herrgård utanför Stockholm. Här får du njuta av en vistelse där du i lugn och ro kan ta del av yoga och meditation – och hitta glädjen och lugnet inom dig själv.
En retreat där du får du får möjlighet att i en härlig miljö stanna upp, och medvetet öva dig i att stilla tankarna och hitta platsen av inre lugn som alltid finns.
Yoga formen är Livs-/ kundaliniyoga som är en lättillgänglig form av yoga som alla kan göra. Mjuka rörelser, andningsövningar och meditationer varvas med avslappning.
Vår yogaledare är Susanne Hörder Lindskog, Freevia yoga och samtal,  Certifierad livsyogalärare, lärare och terapeut i medicinsk yoga.
Läs mer på www.gallofstakonferen.se
http://gallofstakonferens.se/traningsweekend/yoga-weekend/

5-24 maj
Ny mindfulnesskurs i Göteborg!
Känner du att tiden inte räcker till?
Att det ständigt är något som behöver fixas som hindrar dig från att slappna av?
Lider du av stressrelaterade problem såsom magbesvär, värk i kroppen, rastlöshet eller oro?
Vi erbjuder en ny mindfulnesskurs för dig som vill finna lugn och stillhet mitt i vardagsjäkten
Läs mer på www.modernmindfulness.se/kurs

8 maj
Yogalärarutbildning - steg 1
Kundaliniyoga enligt yoga Bhajan

Utbildningen startar i maj 2014 i Gävle och är ett samarbete mellan i-SKY, The International School of Kundalini Yoga och AndeTaget.
Lärare på utbildningen är bland andra Guru Dharam Singh Khalsa och Ulrika Berglind. Utbildningen uppfyller KRI:s (Kundalini Yoga Research Institute) riktlinjer för internationell certifiering av kundaliniyoga-  och meditationslärare och även de krav som The International Yoga Alliance ställer. Utbildningen är på 220 timmar och sträcker sig över nästan ett år.
För mer information och kontakt:
jan@andetaget.se
www.andetaget.se

 
 
 
9-11 maj
Helgretreat på Borntorpet
Varmt välkommen till en inspirationshelg på vackra Borntorpet, i hjärtat av Bergslagen, där vi förenar mindfulness, ayurveda, yinyoga och skrivande med varandra för att skapa en mer medveten livsstil. Vi utforskar hur vi kan integrera dessa olika verktyg i våra dagliga liv så vi kan lära oss vad som balanserar oss eller vad som ger oss obalans utifrån vår egen kroppstyp.

 

 
9-11 maj
Yoga Games
Den stora nordiska yogamässan Yoga Games, på Svenska mässan i Göteborg.
Nytt för 2014 blir att man flyttar in i större lokaler. Dessutom öppnar man en ny drop in-sal med yogaklasser och föreläsningar. Det kommer vara först till kvarn som gäller, och de hundra första i varje klass får platserna.
Redan nu står det klart att några populära instruktörer kommer tillbaka – som till exempel Rusty Wells, Jonathan Monks, Ulrica Norberg och Johanna Andersson (bilden).
www.yogagames.org
 
9 maj
Stresshantering, andning och yoga. After work!
kl. 17.30-19.30
Workshop med föreläsning och praktiska övningar, yogapass (medicinsk kundaliniyoga) och meditationer för att minska och hantera stress och stressens farliga biverkningar. För privatpersoner och arbetsplatser. Ingen förkunskap krävs. 400kr. De som vill äter middag på Dharma efteråt.
Malin Rydesjö
Yogacentralen
Telefon 0707750868
E post malin@yogacentralen.nu
Hemsida www.yogacentralen.nu
 
11 maj
Yoga Retreat En dag i tystnad
Hitta harmoni & balans vid Delsjön, Mindfulnessvandring, lunch, yoga, meditation..
Lili-Ann /HälsoHörnan Hela Dej
www.halsohornan.com
031/198406
 
11 maj
Fördjupning i kundaliniyoga och meditation.
kl 15-18.
Under tre timmar hinner ditt djupa andetag skapa återhämtning och läkning, yogans stilla och kraftfulla rörelser och positioner rena och stärka kropp och sinne och meditation efter meditation hjälpa oss att släppa oro och spänningar och vidga vårt perspektiv. Vi går härifrån med ökad vitalitet, kraft, lugn och glädje. Du kan va allt från yogalärare till nybörjare. 300kr. Välkommen!
Malin Rydesjö
Yogacentralen
Telefon 0707750868
E post malin@yogacentralen.nu
Hemsida www.yogacentralen.nu
 
14-15 maj
Mirabai Ceiba kommer till Sverige
Mirabai Ceiba är kända inom yoga, meditation, avslappning, mantra och chanting/bhajans.
Deras musik är meditativ, hänförande, experimentell, mjuk och samtidigt djupgående och kraftfull.
Biljetter Helsingborg: www.inspiritevent.com
Biljetter Stockholm: ticnet.se
Mer om Mirabai Ceiba: www.mirabaiceiba.com
 
15 & 16 maj
UTBILDNING TILL BREATHWALKINSTRUKTÖR
Breathwalk kombinerar yogans fantastiska tekniker för bättre hälsa med att gå. Ett härligt sätt att göra promenaden till en meditativ upplevelse.
I maj börjar vår efterlängtade instruktörsutbildning.
For more information:
www.yogadimensions.se
 
15-18 maj
Yoga retreat med Sky & Klas
Många av er som har träffat Sky vet att vi kan förvänta oss en unik yoga retreat. För alla som inte har provat Sama Yoga, väntar en speciell upplevelse som sträcker sig långt över asanas, mantras, mudras och bhandas. Klas förgyller dessa dagar med sin musik, både under vissa yogapass och på kvällarna med chanting som en fin avslutning av dagen.
www.gaiatree.se/events/yoga-retreat-med-sky/
 
 
16-18 maj
Yogaretreat “Balans i livet”
MediYoga - Kundaliniyoga
Längtar du efter något mer och att få balans i ditt liv?
Mitt i den vackra försommaren har vi en yogahelg för att fylla på med livsenergi så att kropp och sinne får möjlighet att komma i balans. En längtan efter något mer, som för oss till vår egen inre sanna kraft, vårt inre sanna jag.
Vi gör många yogapass för att stärka våra tre nedersta chakran, vi jobbar med vårt fokus, med vår andning och tillsammans med sköna meditationer skapa balans i kropp och sinne.
Du får uppleva meditationer med Gongen, Gongen vars vibrationer skapar bl.a. djup avslappning i kropp och sinne. Meditationerna vi gör stödjer kroppens och sinnets naturliga strävan efter balans och självläkning. Yoga betyder förening, att åstadkomma balans i kropp och sinne.
Välkommen till en rofylld och vacker miljö, en miljö för balans i kropp och sinne.
För information: www.yogaretreatmarielund.se
Mail: info@yogaretreatmarielund.se
 
16-17 maj
Hormonbalansyoga
Välkommen fantastiska kvinna redan från tonåren och upp i åren. Ja, under resten av ditt liv kommer du ha stor glädje av denna yoga, då våra hormoner spelar oss spratt på olika sätt under livets olika skeden som besvärlig menstruation, PMS, svårt att bli gravid eller klimakteriebesvär. Vi startar med ett yogapass som vitaliserar och balanserar hormonsystemet vilket ger stressreducerande effekter. Du kommer få mer info om hur du med yogan, kosten och egna dagliga verktyg kan balansera dina hormoner. Yogan baseras på Mediyoga som kommer från Kundaliniyogan, en medvetandegörande, lugn yoga som ger kroppsmedvetenhet, ett inre lyssnande och ökad livsglädje! Att bli vän med dina hormoner och få koll på dem ger en stor positiv inverkan på livet, din självkänsla, din livslust och ditt välbefinnande.
Fredag 16 maj 17.30-20.30 Lördag 17 maj 9.30-12.30
Pris:1000 kr för båda tillfällen, ett tillfälle 600kr + arbetsmaterial, yogapass-cd för fortsatt träning på hemmaplan.
Plats: St:Eriksplan Vasastans Kundaliniyoga Väringgatan 25 Stockholm
Anmälan: Tatjana Jacobsen,  info@touchcenter.se, 070-7348302
www.touchcenter.se
 
17-24 maj
Yogaresa till Kroatien
Välkommen att följa med oss på Yogakällan till vackra ön Brac.
En underbar vecka med tid för yoga, avslappning och rekreation.
Mer info på www.yogakallan.com eller kontakta
Susanne Collgård, tel 076-2556293, e-post collgard@gmail.com

17 maj
Gongbad - Bada kropp och sinne i Gongens läkande vibrationer.
Vi gör först ett kort yogapass  för att sedan ligga ner på ullmattan och vila till ljudet och vibrationerna av Gongen.
Vill du uppleva djup meditation och avslappning är gongen något för dig.
Passar både nybörjare och fortsättare.
Varmt välkommen! /Simone & Anna
Läs mer på www.yogastudion.se
Direktlänk: http://www.yogastudion.se/Pages/Bokning2.aspx#!/~/product/category=5363411&id=27720110
Kontakt: info@yogastudion.se
Plats: Yogastudion Sundsvall, Kyrkogatan 29, Sundsvall


17-18 maj
Vårvila i Ulfshyttan, Dalarna.
Mediyoga och yinyoga med den vackra skogen och den stilla sjön Ulven runt knuten.
Ge dig själv välbehövlig vila och njut av hälsosam god mat. En tur med kanot eller SUP- board.
Läs mer här:
http://muskelbyran.eu/img/pdf/varvila.pdf
Eller kontakta Katrin Sjöström, Muskelbyrån för mer info.

22 maj
Meditation
Lär dig olika tekniker för meditation och hitta den som passar dig. Våra meditationstillfällena har olika teman och inriktar sig på olika tekniker. Du behöver inga förkunskaper utan kan komma som du är. Vi mediterar i vårt Solrum där du samtidigt kan njuta av ljus och värme.
www.nirvana.se

22 maj
En stilla dag med yoga och meditation - välkommen till retreat på Hellasgården 15 minuter från Stockhoolm city
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Att ge sig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåta sig själv att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur.
Ett halvdagsretreat innehåller:

  • 75 min yinyoga
  • 30 min mindfulness/guidad meditation
  • frukt/nötter/te
  • entré till Hellasgården (tillgång till bastu/omklädnad)

Upplägg:
13.00 - 13.15 - samling och genomgång
13.15 - 14.30 - yinyoga
14.30 - 14.45 - frukt/nötter/te
14.45 - 16.00 - fri tid med t ex promenader i skogen/spåret/ mm
16.00 - 16.30 - mindfulness/guidad meditation
16.30 - 17.00 - frågor/avslutning
Kursledare: Pernilla Cristvall
Datum och tid:
Pris: 495 kr (inkl moms) För dig som är prenumerant på yogatidningen Yoga för dig är priset 395 kr.
Övernattning: Det finns även möjlighet att lägga till övernattning och frukost (mellan lörd och sönd) i mån av plats för 250 kr/person.
Läs mer under Upplevelser på
www.hellasgarden.se

23-25 maj
Yoga anpassad för personer med MS och andra neurologiska sjukdomar
Workshop med Garth McLean
Garth McLean fick diagnosen MS 1996. Med hjälp av Iyengar yoga och stöd från sin läkare har han lyckats bli symptomfri. Numera är Garth senior Iyengar yogalärare. Garth bor i Los Angeles och har gjort det till sin livsuppgift att resa runt i världen och lära ut hur de som har en neurologisk sjukdom kan förbättra sin hälsa och livskvalitet med hjälp av yoga.
Workshopen passar både för dig som är nybörjare och för dig som redan har erfarenhet av yoga. Denna workshop vänder sig till icke-rullstolsburna.
Undervisningen är på engelska. För mer information om Garh McLean: www.yogarth.com
Info och anmälan: www.yogacentrum.com

 
29 maj-1 juni
Yogaretreat: Peace & Calm 
Längtar du efter lyx, omtanke och helande omsorg?
Vill du TA EMOT det du verkligen längtar efter?
Välkommen till en ljuvlig yogaoas där du får tid och rum att verkligen ta hand om DIG! Under fyra dagar får du fylla på med ny energi, inspiration, näring, återhämtning och avslappning.
Under yogapassen gör vi läkande och stärkande yogaövningar som balanserar hela kroppens energisystem. Yogapositionerna är inspirerade av Yin yogan - en kraftfull yogaform där vi stannar längre i positionerna för att lösgöra blockeringar och motstånd med intensiv närvaro och sound awareness (toning).
Du får följa med på guidade meditationer och inre resor och få ny information om energiförståelse och nya insikter vem du är.
I retreatet ingår även sommarpromenader i bokskog och vid havet, helande processer, vila, tid att bara vara, stunder i Mauna (tystnad), yoga, meditera, kontemplera, yogamassage med eteriska oljor, mantrasång, och avslappning med underbara klanger av helande tibetanska skålar, klockor och shanti klangspel.
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52

30 maj – 1 juni 2014
Yogahelg Selma Spa+
Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. Under helgen kommer du att uppleva yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.
www.yogaakademien.se

24-31 maj
Yogaresa till Kroatien
Välkommen att följa med oss på Yogakällan till vackra ön Brac.
En underbar vecka med tid för yoga, avslappning och rekreation.
Mer info på www.yogakallan.com eller kontakta
Susanne Collgård, tel 076-2556293, e-post collgard@gmail.com

 

Juni

Måndagar och onsdagar i juni (& juli)
UTOMHUS
Vi träffas 1 timma i det gröna & njuter av ljud, dofter & färger från naturen,
Föranmäl intresse  Du binder dig inte för mer än samma dag :-) Varmt välkommen
Lili-Ann / HälsoHörnan Hela Dej
www.halsohornan.com
031/198406

1 juni
SÖNDAGSRETREAT - en dag i tystnad och stillhet
Varmt välkommen till vårt söndagsretreat på vackra Färingsö.
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Ge dig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåt dig att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur. Maten som serveras är vegetarisk och omsorgsfullt lagad med ekologiska ingredienser.
En söndagsretreat innehåller: 75 min yinyoga, 30 min massage, mindfulness/meditation och vegetarisk lunch.
Läs mer på www.pernillasharmoni.se

1-8 juni
Mindfulnessresa till Tilos, Grekland
http://levnu.net/mindfulness-retreater/#tilos

 2-3 juni
1:a tillfället av Grundkurs i Yoga och Ayurveda
Varmt välkomna till en grundkurs i två delar, totalt fyra dagar, där vi blandar teori och praktik inom yoga och ayurveda. Grundkursen passar utmärkt för dig som är nyfiken på yoga och ayurveda eller som komplement för dig som gått eller planerar att gå yogamassageutbildningen. Du kan välja att gå bara ett kurstillfälle eller båda kurstillfällena till ett rabatterat pris. Första tillfället (2-3 juni) handlar om grunderna inom ayurveda för en mer medveten livsstil och vid andra tillfället (4-5 sept) går vi igenom fundamenten inom yoga och hur vi kan ta hjälpa av yogans filosofi in i vardagen. Kursledare är Pernilla Cristvall och Vandana Jain.
Läs mer här:

 

4-17 juni
Space of Love Festival på Öland
En 2 veckors festival vid Böda strand på norra Öland med många olika sorters yoga, gongspel, sadhana, meditation, dans, svetthydda, sång, disco, underhållning, kvinno o mansgrupper, familjekonstellationer, och mer! Festivalen är för hela familjen. Barnen kan delta i barn workshops eller bara leka i den barnvänliga miljön. Festivalen hålls på campingen Böda Sand som har Sveriges längsta sandstrand så solande och badande i havet är en härlig del av festival upplevelsen.
Kostnad: 14 dagar 2500 kr. Early bird pris 2000 kr innan 1 april
7 dagar 2000 kr. Early bird pris 1500 kr innan 1 april
Akasha Skaldeman 0046-707575835
Prosperity with purpose. Do well while doing good.  Green the African desert.
http://www.betterglobe.com/15084
spaceoflove.nu

9 juni (samt 11,16 & 18 juni)
SOMMARKURS -ladda energi
DansYoga SkrattYoga Andning & tillfälle att ta vara på naturens & hemmets skafferi/apotek
Lili-Ann/ HälsoHörnan Hela Dej
www.halsohornan.com
031/198406;

10-15 juni
Yogaretreat till Au Brana, södra Frankrike
Au Brana är en gård omgjord till ett underbart kulturcenter med utrymme för rörelse och kreativitet. Nära en badvänlig sjö, mitt i grönskan och i franska landsbygdens charm kommer vi att öva yoga i olika former, asanas (vinyasa, restorative), meditation och stillhet, och likaså gemenskap och närvaro i glädje och skratt. Varje dag får vi vegetarisk hemlagad mat från gården. Byn ligger på promenadavstånd och ett nyrenoverat spa finns alldeles i närheten för de som vill lyxa lite mer.
Kostnad ink mat, logi, klasser 3250:-
Anmälan senast 31 mars till alexandra@dharmayoga.se
Begränsat antal platser!
För mer info besök http://dharmayoga.se/dharmayoga/Yogaretreat_in_france.html

11-15 juni
Iyengaryoga sommarläger i Skinnskatteberg
Med Mikael och Isabelle Bede
Tider: Ons 16.30-19, Tors och fre 8.15-10.45 och 16.30-19, Lör 8.15-10.15, pranayama 11-11.45, 16.30-19, Sön 8.15-10.15, pranayama 11-11.45, 14-16.30
Ons, tors, fre, bas, för dem som har utövat iyengaryoga tidigare, lör och sön minst ett år.
Två pass 600 kr. Hela lägret 2700 kr.
Mer info och anmälan: http://www.iyengaryoga.info
info@iyengaryoga.info

13-15 juni
Yogaretreat “Stress - Sakta ner”
MediYoga - Kundaliniyoga
Vad har du för måsten och krav som gör att du aldrig får tid att sakta ner och känna efter hur det känns i kropp och sinne.
Kanske är det så att du sover dåligt, är utmattad, lite högt blodtryck, ont i ryggen eller kanske känner du bara att få sakta ner och äntligen få ta hand om dig själv i några dagar.
Det här är en yogahelg för att ge dig tid till återhämtning. Det är just brist på återhämtning i vår vardag som gör att kroppen till slut signaler att allt inte är okey.
Den här helgen gör vi sköna yogapass och meditationer för att sakta ner och stilla våra tankar så att vi kan komma djupare in i oss själva. Att bli medveten om hur vi lever vårt liv och hur vi vill leva det. I några meditationer lyssnar vi på Gongens speciella vibrationer, ljudet som skapar djup avslappning i kropp och sinne.
Vi håller föredrag om vad stress är och hur alla måsten och krav påverkar oss.
Du får vara i en härlig miljö som skapar lugn och som stillar sinnet.
För information: www.yogaretreatmarielund.se
Mail: info@yogaretreatmarielund.se

15-19 juni
Summer Solstice Yoga & Pilates Spa Retreat, Asia Spa, Varberg
Lyxigt och avslappnande midsommarretreat!
5 dagars retreat på underbara Asia Spa! 2013 utnämndes Asia Spa till ”Sveriges Bästa Spa”. 
Yoga, djupavslappning och meditation i underbart lyxig miljö. Massage pool med 30 stationer, 3 bastu, 3 steamrooms, ljusterapirum, avslappningsrum med varma vattensängar, meditationsrum och mycket mer!
Med Rose-Marie Sorokin som har över 25 års erfarenehet inom yoga, mediatition, personlig utveckling. Hon är svensk men har bott i England i över 20 år där hon har sitt yogaföretag Inner Light Yoga & Health Co. Hon undervisar internationellt.
Mer info på www.yogapilatesholidays.com
Email: info@yogapilatesholidays.com

22-27 juni
Yogaresa till Borghamn
Välkomna till några fantastiska dagar med yoga, avslappning meditation och rekreation i vacker mytomspunnen miljö.
Helpension.
Mer info på www.yogalifeorebro.se
eller kontakta Jeanette Kroona 070-5564572
e-post yogalifeorebro@hotmail.se

26 juni
Tarmsköljning
Tarmsköljning är en yogateknik där hela mag-tarmkanalen renas grundligt och varsamt. Genom att dricka saltvatten och göra vissa yogaövningar spolas hela mag-tarmkanalen igenom, så att slaggprodukter avlägsnas och blockeringar frigörs. Tarmsköljningen efterföljs av två dagar med yoga & meditation. En skön yogahelg för att rensa ut och vila upp sig i lugn och ro på Ananda Mandala kursgård i Småland.
www.yoga-meditation.se

27 - 29 juni
Yoga & Meditation helgretreat
En helgkurs på Ananda Mandala i Småland är en bra introduktion till yoga och meditation och även en försmak av våra längre retreater. Undervisningen är uppbyggd så att du kan fortsätta praktisera själv efter kursen. Yogakursen är också till för dig som redan känner till yoga och meditation, men som vill ha en uppfriskning.
www.yoga-meditation.se

27-29 juni
Yoga Varberg
Vi är glada och stolta att för sjätte året i rad arrangera YogaVarberg, en helg fylld med yogainspiration och gemenskap. Missa inte chansen att möta fantastiska gästlärare från när och fjärran i underbar miljö på Varbergs Kurort precis vid havet. Nybörjare eller erfaren? Alla är lika välkomna. Psst, fredagkvällen kommer att bli sagolik.
www.yogavarberg.se

27 juni-2 juli
Yogaresa till Borghamn
Välkomna till några fantastiska dagar med yoga, avslappning meditation och rekreation i vacker mytomspunnen miljö.
Helpension.
Mer info på www.yogalifeorebro.se
eller kontakta Jeanette Kroona 070-5564572
e-post yogalifeorebro@hotmail.se

 

28 juni-5 juli
YOGA FÖR DIG RESA: Ashtangayoga i Algarve med Pernilla Cristvall

Grunderna för dig som är nyfiken på ashtangayoga och vill utforska dig själv.

En vecka i södra Portugal fylld med yoga, mindfulness, sol och god mat. Fokus blir på ashtangayoga men vi varvar även veckan med yinyoga, mindfulness, olika avslappningsmetoder och meditationer. Under veckan går vi igenom grunderna i ashtangayogan och målet är att komma in i andningen och hitta ett flöde mellan andning och rörelse. Ashtangayoga är dock mycket mer än bara positioner som tänjer och stärker kroppen så vi har också under vissa dagar workshops där vi pratar om yogan och hur den påverkar oss.Vi bor på en inbjudande gård som har en stor yogastudio. Gården har 300 st frukt- och mandelträd i den fem hektar stora trädgården, här kan du plocka egna avocados och apelsiner om det är säsong för det.
Specialpris för dig som är prenumerant på Yoga för dig!
Läs mer om resan här och hur du bokar!
 

28 juni - 1 juli
Ayurvedisk  Grundkurs
För egen utveckling och hälsa samt kursstart till Ayurvedisk Hälsorådgivare och Massageterapeut
(Grundkursens 3 steg är till för att skapa egen utveckling och hälsa samt förstå grundprinciperna inom ayurveda. Kursen är också start för dig som vill gå vidare och utbilda dig till Ayurvedisk Hälsorådgivare.) Under de första tre stegen i vår 10-stegs-utbildning får du en bred, praktisk grund för hur du tillämpar Ayur-Veda. Inga förkunskaper krävs.
Susanne Joy Montelius
Yantra AyurVeda AB
Hallska Gården Gränna
073-2017531
www.yantra.nu

 

Juli

Måndagar och onsdagar i juli
UTOMHUS
Vi träffas 1 timma i det gröna & njuter av ljud, dofter & färger från naturen,
Föranmäl intresse  Du binder dig inte för mer än samma dag :-) Varmt välkommen
Lili-Ann / HälsoHörnan Hela Dej
www.halsohornan.com
031/198406

2-6 juli
SUMMER REJOICE
Yoga deepening retreat with Sky, Annki and Klas.
Come join us for a 5-day journey into the heart of yoga. With yoga, meditation, singing to live music, dance, yogic philosophy and vegetarian food we will have a great, nourishing time together.
More info: http://www.shambalagatherings.com/Summer_rejoice_eng.html

3 - 13 juli
Yoga & Meditation Sommar Retreat
Sommar retreaten på Ananda Mandala i Småland ger dig en djup personlig erfarenhet av yoga och meditation och samtidigt möjligheten att ladda upp både fysiskt och psykiskt. En av kursens första höjdpunkter är tarmsköljningen, där kroppen på ett mjukt sätt får en grundlig utrensning. Därefter går vi på djupet med yoga och meditation på ett sätt som är möjligt först nu, när koncentrationen verkligen är där. Denna fördjupningsfas kulminerar i slutet av kursen med en tystnadsperiod på tre dagar. Undervisningen riktar sig både till nybörjare och fortsättare, och förbereder även för Kriya Yoga retreaten.
www.yoga-meditation.se

4-6 juli
Yogaretreat “Balans i livet”
MediYoga - Kundaliniyoga
Längtar du efter något mer och att få balans i ditt liv?
Detta är en yogahelg för att fylla på med livsenergi så att kropp och sinne får möjlighet att komma i balans.
För att få balans och må bra, så kan du behöva sakta ner från alla måsten och krav och ta dig tid att lyssna inåt hur det känns i kropp och sinne.
Under den här helgen gör vi härliga yogapass för att stärka våra tre nedersta chakra, vi jobbar med vårt fokus, med vår andning och tillsammans med meditationer skapa balans i kropp och sinne.
Ur ett yogiskt perspektiv så har de flesta av våra problem, krämpor och obalanser sin grund och sitt ursprung i våra 3 nedersta chakra. Det är alltså en mycket viktig del i vårt energisystem som vi behöver skapa balans i. Det är här allt börjar, känslan av trygghet, självkänsla, om dina relationer, din livslust, din kraft och ditt självförtroende.
Vi pratar om tre faktorer som förändrats under 1900 talet och på ett grundläggande sätt påverkat våra liv och du får veta vad stress är och hur den påverkar kropp och sinne.
Du är välkommen antingen du är nybörjare eller van yogautövare.
För information: www.yogaretreatmarielund.se
Mail: info@yogaretreatmarielund.se

7-13 juli
YOGADAGARNA på NORRA GOTLAND, på RUTE Folkets Hus med Mariancila Kim och Jenny Lindgren
Njut av förmiddagar med yoga, finfrukost och gott sällskap i de idylliska omgivningarna på natursköna norra Gotland. Vi tar plats på Folkets Hus i Rute, med närhet till naturens variation av stora ängar, åkerlandskap och skogsområden, stränder och den vackra kusten. Du har plats på alla klasser, men väljer själv vilka du vill delta i. Var med på allt eller sätt ihop dina egna dagar.
DAGLIGT SCHEMA
08.00-10.00 Ashtanga Vinyasa
10.00-10.45 Yogafrukostbuffé
10.45-11.15 Pranayama
11.15-12.30 Yinyoga & meditation
PRIS & ÖVRIG INFORMATION
Dagprogram: 600 kr/dag eller 3500 kr för hela veckan
Bara ashtanga + frukost 300/dag
Bara frukost + klasserna efter 300/dag
All betalning sker på plats
ANMÄLAN
Maila eller sms:a ditt namn och mobilnummer till Mariancila, mc@lilashala | 0700-456 105
www.lilashala.se | www.skimrayoga.se

8-13 juli
Yogaretreat: En ny verklighet
Längtar du efter att vara den du verkligen är? Hur skulle det vara att möta dig och uppleva den magi som är du? Tänk om du kan välja att leva ditt största liv? Är du villig att vara så annorlunda som du faktiskt är?
En annorlunda semester - en inre resa
Välkommen till en totalt annorlunda semester - ett yogaretreat för dig som är trött på att försöka passa in i någonting som ändå inte fungerar för dig. Om det inte var något fel på dig, och ingenting hos dig behövde förändras, var skulle du börja och vad skulle du välja då? Under den här veckan guidas du genom en djupgående, transformerande resa med My Spirit yoga, intuitiv vägledning i grupp, yogafilosofi, känslohantering, Access Clearings - övningar och processer för djupt rotad tillit, personlig växt och stillhet.
Fokus under retreatet
• Släppa bagaget - frigöra gamla mönster och släppa på blockeringar och motstånd
• Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi
• Tid för att vara här och nu - i stillhet och närvaro klarnar mycket upp
• Få tillgång till DIG - Din kraftfullhet och din fulla potential!
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52

 

11-13 juli
Yoga retreat på vackra Hållö utanför Smögen
Finn ö lugnet ihop med oss under en sommarhelg i Juli. Vi erbjuder olika yogapass utomhus eller i Hållö kapell med havet som ditt fönster allt beroende på väderlek.
15 min båtfärd från Smögen ligger oasen i västerhavet -  Mitt i naturreservatet njuter man av fantastiska solnedgångar och om man har tur -ett vresigt stormande hav. Du kommer också att ha tid över till att njuta av behandlingar, andra aktiviteter eller salta bad som avnjuts i en stressfri miljö.
En härlig helg med tid för yoga, avslappning och rekreation.
www.halloretreat.se

12-17 juli
Vedic Art Alla måla! sommarkurs
(Vedic Art hjälper oss att locka fram vår inre kreativet och låter den blomstra genom utforskandet av de 17 vediska livsprinciperna.)
Susanne Joy Montelius
Yantra AyurVeda AB
Hallska Gården Gränna
073-2017531
www.yantra.nu

13 juli
En stilla dag med yoga och meditation - välkommen till retreat på Hellasgården 15 minuter från Stockhoolm city
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Att ge sig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåta sig själv att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur.
Ett halvdagsretreat innehåller:

  • 75 min yinyoga
  • 30 min mindfulness/guidad meditation
  • frukt/nötter/te
  • entré till Hellasgården (tillgång till bastu/omklädnad)

Upplägg:
13.00 - 13.15 - samling och genomgång
13.15 - 14.30 - yinyoga
14.30 - 14.45 - frukt/nötter/te
14.45 - 16.00 - fri tid med t ex promenader i skogen/spåret/ mm
16.00 - 16.30 - mindfulness/guidad meditation
16.30 - 17.00 - frågor/avslutning
Kursledare: Pernilla Cristvall
Datum och tid:
Pris: 495 kr (inkl moms) För dig som är prenumerant på yogatidningen Yoga för dig är priset 395 kr.
Övernattning: Det finns även möjlighet att lägga till övernattning och frukost (mellan lörd och sönd) i mån av plats för 250 kr/person.
Läs mer under Upplevelser på
www.hellasgarden.se

 

15-25 juli
Yoga och pilgrimsvandring Camino Francés, O Cebreiro – Santiago de Compostela
Genom att kombinera pilgrimsvandring med yoga vill vi stärka upplevelsen av ”meditation i rörelse” - att vandringen och resan inåt ger stöd åt varandra.   
Du vandrar den sista, vackra delen av Den franska vägen på egen hand mellan O Cebreiro och Santiago de Compostela. Varje morgon och kväll möter du yogaläraren Maria Möller, för att vägledas till att uppleva välbefinnande, personlig fördjupning och utveckling genom yoga under din vandring.   
Välkommen till en vandring som ger avtryck både på jorden och i själen!   
Namasté! Buen Camino!
 
17-22 juli
Yogini Bliss på Gotland med Lou Åberg
En djupgående retreat för kvinnor Hatha Yoga & Medtation , Gudinnans visdom & Naturceremonier
Välkommen på Yogini Retreat 2014 på fridtorp i Fridhem, Gotland. Vi fördjupar oss i den kvinnliga vägen inom yogan- Shaktis väg. återknyter till vår inre kraft, intuition och kunskap. Under yogapassen fokuserar vi på vår känsla och intuition snarare än regler. Vi kommer att besöka kraftplatser i den Gotländska naturen för ceremonier och återanknytning till den största gudinnan av alla- Moder Jord. De indiska gudinnorna guidar oss genom dagarna, med fysiska yogaövningar, pranayamas, ceremonier och meditationer.
Mer info på www.yogabliss.se
mail louaberg@yahoo.se
tel 070 7314162
 
20-25 juli
YOGA FUSION, SHANTILAND
Välkommen till årets yogaretreat med Ulrica Norberg & Jonas Westring 20-25 juli!
För andra året i rad välkomnas du att delta i den unika yogakursen med de erfarna yogalärarna Ulrica Norberg och Jonas Westring. Tillsammans bjuder de på fem rogivande och energibalanserande dagar fyllda med yoga, meditation och pranayama. Se fram emot en välgörande fusion av Anusara-, ISHTA-, Vinyasa-, och Hathayoga-tekniker blandat med bioenergi-aspekter, Thai Yoga Bodywork och fördjupning inom yoga-biomekanik och Ayurveda.
Start & välkommen: Söndag, 20 juli kl.17.00
Avslutningslunch: Fredag, 25 juli kl.12.00
Kursavgift (inkluderar både moms, kurs, logi och goda vegetariska måltider tillagade av den välrenommerade kocken och matinspiratören Gunilla Blom): endast 5.900 kr.
För bokning & mer information, se www.shantiland.se eller mejla info@shantiland.se.
Har du frågor är du även välkommen att ringa Jenny Westring på 0703 18 99 59.
 
21 & 22 augusti
UTBILDNING TILL BREATHWALKINSTRUKTÖR
Breathwalk kombinerar yogans fantastiska tekniker för bättre hälsa med att gå. Ett härligt sätt att göra promenaden till en meditativ upplevelse.
I maj börjar vår efterlängtade instruktörsutbildning.
For more information:
www.yogadimensions.se
 
21-27 juli
Ängsbacka yogafestival
Se hemsidan
 
21 juli - 17 augusti
Kriya Yoga Retreat
Kriya Yoga retreaten på Ananda Mandala Kursgård i Småland innehåller en tystnadsperiod på 21 dagar och är en djupgående personlig transformation som ger ökad energi, kreativitet och medvetenhet. Kriya Yogan lärs ut enligt Satyananda Yoga traditionen och består av ett dynamiskt förlopp av minst 20 kriyas som renar och förfinar kropp och sinne. Deltagande i en tidigare 10-dagars Yoga & Meditation Retreat är nödvändig.
www.yoga-meditation.se

23-27 juli
Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår
Sommaren 2014 får du inte missa våra uppskattade sommarkurser med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår - i norra Värmlands fantastiska natur. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det är en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag.
 
24-27 juli
YOGA CELEBRATION 2014
Kom och fira livet med oss !!
På årets yoga celebration kommer vi kunna uppleva olika typer av yoga, meditation, mantrasång, dans, gongbad mm.
Internationella ledare (Indien, Kanada, Estland), bastu & bad samt eko-vegetarisk buffé på härliga kursgården Mundekulla.
www.gaiatree.se/events/yoga-celebration/
 
25-27 juli
THAI YOGA BODYWORK: Helgkurs i massage med Jonas Westring
Varmt välkommen till den uppskattade helgkursen i Thai Yoga Bodywork (Thai-yogamassage) på Shantiland med Jonas Westring. Med sin tydliga pedagogik, långa erfarenhet, breda kunskap och inkluderande stil, lär han dig på ett lättförståeligt sätt att ge en timmes välgörande helkroppsmassage. Inga förkunskaper krävs.
Start & välkommen: Fredag 25 juli kl.18.00
Avslutning: Söndag 27 juli kl.16.00
Kurspris (inkluderar både moms, kurs, kursmaterial, logi och goda vegetariska måltider tillagade av den välrenommerade kocken och matinspiratören Gunilla Blom): endast 2.500 kr.
För bokning och mer information, se www.shantiland.se eller mejla info@shantiland.se.
Har du frågor är du välkommen att ringa Jenny Westring på 0703 18 99 59.;
 
25-29 juli
Yoga & fjällvandra!
En resa för att förena kropp och själ med hjälp av naturen och yogan!
Följ med oss till Vålådalen 25-29 juli.
Läs mer på www.yogastudion.se
Direktlänk: http://www.yogastudion.se/Pages/Bokning.aspx#!/~/product/category=5363411&id=30617448
Kontakt: info@yogastudion.se
 

26 juli-1 augusti
Ashtanga Vinyasa Yoga Sommarläger med Gittan Hendele
Tolsjöhult – Västergötland – vid sjön Unden.
Vi praktiserar yoga på morgonen i gamla snickeriet byggnaden med trägolv och många fönster 6dgr/v. Vi har ett eftermiddagspass där vi går igenom olika delar av yogan. Därefter pranayama = andnings övningar. Samt meditation varannan kväll.
Anmälan: mejla: info@ashtangayoga.se eller ring 08-656 38 26.
Läs mer här.

 
30 juli-3 augusti
Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår
Sommaren 2014 får du inte missa våra uppskattade sommarkurser med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår - i norra Värmlands fantastiska natur. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det är en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag.
Läs mer på www.yogaakademien.se
 
31 juli- 3 augusti
Yogaretreat: Energy flow
Hur kan du skapa mer prana (livsenergi) och flöde i ditt liv - på alla plan?
Hur skulle det vara att SLÄPPA TAGET om det som "håller dig fast" och börja följa DITT EGET FLÖDE?
Välkommen till ett flödande retreat med kraftfulla tranformativa övningar och processer för inre växande. Under yogapassen vägleds du genom kraftfulla, djupgående rörelser som lösgör blockeringar, motstånd och "inkapslade känslor" i våra kroppar så att vi får tillgång till vår medvetenhet, den naturliga glädjen och lekfullheten inom oss och skapar djupt rotad TILLIT (Ishvara Pranidhana) till kroppen och till vårt inre Själv.
Retreatet ger dig kraftfulla verktyg i hur du kan komma vidare - släppa på begränsningar, hinder och motsånd och välja förändring, expansion, lätthet och det space och FLOW som verkligen är du.
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52
 

Augusti

5-8 augusti
Workshop for yoga teachers:
The art of hands on adjustment, with Julie Martin, Yogayama, Stockholm

The art of adjusting bodies is a beautiful addition to your teaching skills, but can also bring up fear of injury for either the student or yourself. Learning the foundations of hands on work is merely the beginning. We also have to dive deeper into our understanding of how the body works and know that each body will work a little differently. Combining awareness of how a body works and hands on guidance gives us a greater insight to assisting individuals and connecting to our students with a greater trust.
During this workshop you will learn the principles of adjusting, or rather, giving hands on guidance to anyone no matter how flexible or how stiff. When we physically connect to a body we must do so with intention to listen through our hands as well ensuring we are offering support and grounding. Adjusting is not about making someone more flexible but using this non-verbal technique to give a clearer picture of where the body is in a posture and a feeling of what directions are possible. It is a fine art indeed and adding or enhancing this skill as a teacher will give you greater confidence and connection to your students.
We will learn to ensure our own stability and confidence when working hands-on, discovering how different bodies need different adjustments and therefore respecting individuality of how bodies move and find their own way. This allows us to guide students alongside their own internal intelligence.
TIMES
9:30-11:15 Vinyasa Flow Class OPEN TO PUBLIC
13:00-17:00 Adjustment Workshop
More info:
http://www.brahmaniyoga.com/workshops/julie-martin

7-11 augusti
Raw Life Festival
Se hemsidan!

9-10 augusti
Weekend workshop at Yogayama, Stockholm, with Julie Martin:
The philosophy of movement

Exploring the body, breath and biomechanics to discover our true practice.
A journey towards discovering the evolution of your own practice and true alignment, combining anatomy, breath work, yoga history, philosophy and explorative movement to arrive into a true practice for each individual.
This entire weekend will be about exploring possibilities within yourself. Come with an open mind and a desire for new freedom in your asana practice, your breath and your true self.
TIMES
09:00-13:30 both days
MORE INFO:
http://www.brahmaniyoga.com/workshops/julie-martin

10 augusti
SÖNDAGSRETREAT - en dag i tystnad och stillhet
Varmt välkommen till vårt söndagsretreat på vackra Färingsö.
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Ge dig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåt dig att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur. Maten som serveras är vegetarisk och omsorgsfullt lagad med ekologiska ingredienser.
En söndagsretreat innehåller: 75 min yinyoga, 30 min massage, mindfulness/meditation, vegetarisk lunch.
Läs mer på www.pernillasharmoni.se

11-16 augusti
Sommarretreat i vackra Fagervik, Piteå
http://levnu.net/mindfulness-retreater/#pitea

14-17 augusti
Yoga, natur och kultur på Gotland
Följ med under tre intensiva sensommardagar till Gotland och till Hotell Dalhem.
Du åker dit med kvällsbåten från Nynäshamn på torsdag hem med kvällsbåten på söndag.
Förutom 5 yogapass besöker vi en kulturgård och olika konsthantverkare.
Vid bra väder har vi ett av yogapassen vid havet.
Pris 4790 kronor. Detta ingår:
Båtresa tor. Nynäshamn-Visby, transfer, transporter på ön plus ev. inträden.
Måltider fred/lör. 3 nätter i dubbelrum inkl. frukost, enkelrumstillägg 870 kr.
5 yogapass.
För mer info om yogan www.limeenergy.se  och 070-4977262
om boendet www.hotelldalhem.se

21-24 augusti
Tantrisk meditation & tystnad
Du får under denna retreat möjlighet att gå djupare i ditt meditationsutövande med hjälp av valda meditationer från den tantriska traditionen och den klassiska skriften Vighyana Bhairava Tantra. Meditationerna under helgen betonar vikten av "Spaciousness", dvs en subjektiv upplevelse av rymd.
Hela retreatet praktiseras under tystnad/mouna.
www.satyanandayoga.se

22-24 augusti
Yogaretreat: Peace & calm
Längtar du efter lyx, omtanke och helande omsorg?
Vill du TA EMOT det du verkligen längtar efter?
Välkommen till en ljuvlig yogaoas där du får tid och rum att verkligen ta hand om DIG! Under fyra dagar får du fylla på med ny energi, inspiration, näring, återhämtining och avslappnng.
Under yogapassen gör vi läkande och stärkande yogaövningar som balanserar hela kroppens energisystem. Yogapositionerna är inspirerade av Yin Yogan - en kraftfull yogaform där vi stannar längre i positionerna för att lösgöra blockeringar och motstånd med intensiv närvaro och sound awareness (toning).
Du får följa med på guidade meditationer och inre resor och få ny information om energiförståelse och nya insikter vem du är.
I retreatet ingår även sommarpromenader i bokskog och vid havet, helande processer, vila, tid att bara vara, stunder i Mauna (tystnad), yoga, meditera, kontemplera, yogamassage med eteriska oljor, mantrasång, och avslappning med underbara klanger av helande tibetanska skålar, klockor och shanti klangspel.
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52

28 - 31 augusti
Sensommarretreat med Iyengar yoga
Sista helgen i augusti har Leela G. Hansen sin årliga sensommarretreat med Iyengar yoga. Retreaten äger rum på Sörby Naturhälsogård i Halland.
Unna dig en långhelg med yoga i rogivande och vacker natur  på en kursgård som är 100 % ekologiskt hållbar. Leela har undervisat i Iyengar yoga sedan 1996 och är med sitt kompetenta och inkännande sätt en mycket uppskattad yogalärare.
Efter retreaten kommer du att ha fått ny energi och ett inre lugn. Du kommer att uppleva att du har lärt dig mycket om yoga i stort samt fått tips och råd som du direkt kan använda själv eller i din undervisning, om du är yogalärare.
www.yogacentrum.com

28 augusti - 7 september
Yoga & Meditation Sensommar Retreat
Sensommar retreaten på Ananda Mandala i Småland ger dig en djup personlig erfarenhet av yoga och meditation och samtidigt möjligheten att ladda upp både fysiskt och psykiskt. En av kursens första höjdpunkter är tarmsköljningen, där kroppen på ett mjukt sätt får en grundlig utrensning. Därefter går vi på djupet med yoga och meditation på ett sätt som är möjligt först nu, när koncentrationen verkligen är där. Denna fördjupningsfas kulminerar i slutet av kursen med en tystnadsperiod på tre dagar. Undervisningen riktar sig både till nybörjare och fortsättare, och förbereder även för Prana Vidya healing retreaten 2015.
www.yoga-meditation.se

 

September

 

1-5 september
ITALIEN: Yogakurs iklostermiljö
För 5:e året återvänder vi till 1400-tals klostret vid Gardasjön. Inom klosterområdet finns en fridfull kyrka. Det finns även flera terrasser och en stor trädgård med olivlund. Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…
www.yogaakademien.se

 

4-5 september
2:a tillfället av Grundkurs i Yoga och Ayurveda
Varmt välkomna till en grundkurs i två delar, totalt fyra dagar, där vi blandar teori och praktik inom yoga och ayurveda. Grundkursen passar utmärkt för dig som är nyfiken på yoga och ayurveda eller som komplement för dig som gått eller planerar att gå yogamassageutbildningen. Du kan välja att gå bara ett kurstillfälle eller båda kurstillfällena till ett rabatterat pris. Första tillfället (2-3 juni) handlar om grunderna inom ayurveda för en mer medveten livsstil och vid andra tillfället (4-5 sept) går vi igenom fundamenten inom yoga och hur vi kan ta hjälpa av yogans filosofi in i vardagen. Kursledare är Pernilla Cristvall och Vandana Jain.
Läs mer här:

8-12 september 2014
ITALIEN: Yogakurs i klostermiljö
Följ med oss till 1400-talsklostret vid Gardasjön. Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…
www.yogaakademien.se

10 september
8 veckors kurs i MBSR för professionella, Lund
http://levnu.net/kurser-utbildning-mindfulness/#mindfulness

12-14 september
Yoga retreat i Värmland
I tystnaden i de värmländska skogarna låter vi sinnena inspireras till härliga yogastunder som blandas med föredrag om yogisk historia och filosofi. Yogapassen blandas av både fysiska flödande pass och mer mjuka de-stress pass där kroppen får total avslappning. Vi njuter av vällagad vegansk mat, promenader i skog och mark och härlig samvaro.
www.nirvana.se

12-14 september
Yogaretreat på Hanö, i Blekinge.
Mediyoga.
På tysta rofyllda och mytomspunna ön där du kan vistas i kravlös natur. Vandrahemsboende, vegetarisk mat.
Båtfärd 20 min.
För info el. bokning: www.dromlage.com
email: ingrid@dromlage.com

12-18 september
Yogaresa till Mallorca
I september åker vi till Llubi, Mallorca för en veckolång yogaresa till Tripura Satyananda Yoga Association. På Tripura får du leva den yogiska livsstilen, där den huvudsakliga inriktningen är Yoga Ecology. Vi bor i en 250 år gammal villa, naturskönt belägen uppe i bergen. Llubi är en av de lugnare och stillsammare delarna av Mallorca. Vi kommer att ha tillgång till bil och göra utflykter under veckan. I området finns skogs- och bergspromenader och historiskt intressanta kloster. Stranden och havet ligger endast ca 25 minuter från havet med bil. Tripura har sin egen trädgård och odlar mycket av det vi äter själva.
www.satyanandayoga.se

18 - 28 september
Yoga & Meditation lärarutbildning
Den internationella lärarutbildning på Ananda Mandala Kursgård i Småland börjar sep. 2014 och består av fem intensiva 10-dagars lärarkurser över ca. 3 år. En personlig utveckling som genom en omfattande och djupgående vägledning i yoga & meditation samt en solid pedagogisk kunskap skapar en säker grund för att undervisa yoga och meditation.
www.yoga-meditation.se

 

20-27 september
YOGA FÖR DIG RESA: Yoga och medveten träning
Har du svårt att komma i gång eller vill du fördjupa din yoga eller träning? Varmt välkommen att följa med på vår premiärresa med kombinationen "Yoga och Medveten träning". En vecka i södra Spanien full med valmöjligheter som yoga, medveten träning, närvaro, sol och god mat.
Den gemensamma nämnaren är "medveten närvaro" och tanken med kombinationen är att du kan välja om du vill väcka kroppen på morgonen genom yoga på stranden eller på någon av hotellets terrasser, delta på eftermiddagsaktivitet med medveten träning som löpning, rask promenad, styrketräning i naturparken, gå på båda, eller inget, helt efter dina egna önskemål.
Under tre förmiddagar träffas vi gemensamt och har workshop kring "Medveten livsstil" och utforskar det tillsammans på olika sätt. Inga förkunskaper krävs utan alla utgår från sin egen nivå.

Specialpris för dig som är prenumerant på Yoga för dig!
För mer info, dagsprogram och bokning, klicka här.

25-28 september
Yogaretreat: En inre resa
Längtar du efter att ge ge vänlighet och omtanke till kroppen och hela din varelse?
Vill du släppa taget om gamla mönster och bjuda in ny energi, glädje och lätthet i ditt liv?
Välkommen till vår underbara yogaoas på Österlen när träden dignar av solmogen frukt!
Här får göra en inre resa med yoga, helande processer, naturupplevelser, njutning, omsorg. mys och lyx.
Under retreatet kombineras yogafilosofi & djupgående yogaprocesser med Ayurveda, Oneness Teachings & Access Consciousness - transformativa övningar för personlig växt och stillhet. Vi avrundar dagarna med en variation av yogamassage med eteriska oljor, meditationer, mantrasång och guidad avslappning med underbara klanger av helande tibetanska skålar, klockor och shanti klangspel.
Fokus under retreatet
• Släppa bagaget - frigöra gamla mönster och släppa på blockeringar och motstånd
• Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi
• Tid för att vara här och nu - i stillhet och närvaro klarnar mycket upp
• Få tillgång till DIG - Din kraftfullhet och din fulla potential!
www.yogaretreatosterlen.se
info@myspirityogamalmo.se
0736 84 17 97, 0736 24 06 52

26-28 september
Yoga & Ayurveda på Selma Spa+
Välkommen till en härlig helg med Yogaklasser & Ayurvedaföreläsningar på Selma Spa+ i Sunne - det finns också tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar. Yoga och Ayurveda kompletterar varandra och har i alla tider undervisats tillsammans inom den indiska traditionen för att främja hälsa och välmående.
Ayurveda
Ayurveda betyder “vetenskapen om livet” och är ett godkänt medicinskt system som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus i Indien. Med ayurveda kan du ta hand om din egen hälsa och förebygga sjukdomar med bra kost och livsstil. Kursen ger dig en introduktion till ayurveda och du kommer också att få reda på din individuella ayurvediska kroppstyp (vata, pitta, kapha). Utifrån detta får du kost- och livsstilsråd för bättre hälsa och välmående.
Föreläsningarna om ayurveda hålls av ayurvedaläkaren Kristofer Edlund. Han är en av få västerlänningar som har utbildat sig till ayurvedisk läkare i Indien.
Yoga
Upplev yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Allt med andetaget i fokus. Andetaget som är vår barometer och guide i yogan och ger oss både energi samt leder oss mot närvaro och stillhet. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress och stressrelaterade problem - att komma ner i varv, slappna av, få inre ro och stabilitet.
Yogaklasserna hålls av yogaläraren Helena Karlsson som är internationellt certifierad yogalärare och arbetar med yoga på heltid. Förutom helgkurserna på Selma Spa+ arrangerar Helena yogaresor till hennes favoritplatser i Värmland, Italien och Indien.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.
www.yogaakademien.se

Oktober

1-6 oktober
Mindfulnessbaserad retreat på Mundekulla
Retreat tillsammans med Dr Camilla Sköld, Center for mindfulness Sweden, som är den enda i Skandinavien som samarbetar med Center for Mindfulness, USA och som är  en av få i Europa som är utbildare i MBSR
http://levnu.net/mindfulness-retreater/#mundekulla

 

4-21 oktober
YOGA TREK I NEPAL
Var passar det bättre att utöva yoga och meditation än i Himalayas mäktiga natur?
Den här resan erbjuder dig en unik möjlighet att få kombinera vandring i Annapurnamassivet med att få praktisera yoga och meditation under professionell ledning. Här, bland Himalayas ståtliga toppar, fridfulla skogar, varma källor och glaciärsjöar är det lätt att finna ett inre lugn och komma i balans.
www.gaiatree.se/events/yoga-trek-i-nepal/

7-14 oktober
Yoga & CrossFit på Madeira med Jennie Wadsten och Per Mattsson
Fyll på med energi i oktober med en träningsresa till det alltid varma Madeira. Den perfekta kombinationen av yoga och CrossFit både utmanar, stressar av och ger ny energi. På dina villkor! Varje dag erbjuds du minst två klasser med Vinyasayoga och stärkande CrossFit-pass.
Under en stor del av dagen är du ”ledig”. Om du då inte vill delta på hotellets gruppträningspass eller träna på det välutrustade och stora gymmet, så kan du sola, bada, läsa, vandra, vila, dyka med mera eller återhämta dig efter dina egna behov. Madeira är en underbar ö med ett underbart klimat. På grund av läget i Golfströmmen blir havet aldrig kallare än 17-18 grader på vintern.
De medföljande instruktörerna, Jennie Wadsten (Yoga) och Per Mattsson (CrossFit), är väletablerade inom sina respektive områden.
Båda har lång erfarenhet av att leda och inspirera träning för grupper och enskilda individer. Träningen kommer att anpassas så att just du får ut vad du önskar av din träning. Och båda håller glädjerika klasser, så vi kan lova god stämning i alla lägen!
Mer info:
http://www.studiokarma.se/resor/

31 oktober - 2 november
Stockholm Yoga & Dance Festival
Välkommen till årets skönaste festivalhäng!
Ett blixtrande fyrverkeri av yoga, dans, musik och oanade möten mellan dem som får november att bli årets ljusaste månad.
Hit kommer några av dans- och yogavärldens mest inspirerande lärare med närmre 60 fantastiska workshops och livsbejakande, tankeväckande föreläsningar inom hälsa, kost och meditation.
Mellan klasserna kan du botanisera bland utställarna i Wellness Bazaar, äta gott och ekologiskt på Raw Food Cafeet,  uppträda på vår öppna scen eller bara hänga, njuta och vara.
Fredagskvällens invigningsfest och lördagskvällen bjuder på musik och artister i världsklass.
(Foto: Max Lauritzen)
Läs mer på www.yogadafestival.se
 

November

7-9 november
Livsstilsmässan Allt för hälsan
Yoga för dig samordnar all yogaverksamhet i samarbete med Stockholmsmässan.
www.alltforhalsan.se

8-9 november 2014
Yoga för dig konvent, Allt för hälsan
Varmt välkommen till årets Yoga för dig konvent fylld med intressanta föreläsningar och yogaformer i samband med mässan Allt för Hälsan. I år utökar vi till två dagar där du kan välja att gå en eller båda dagarna. Mer info inom kort!

December

27 december - 6 januari
Yoga & Meditation Nyårsretreat
Börja det nya året med klarhet och energi! Nyårsretreat ger dig en djup personlig erfarenhet av yoga & meditation och möjligheten att ladda upp både fysiskt och psykiskt. En av kursens första höjdpunkter är tarmsköljningen, där kroppen på ett mjukt sätt får en grundlig utrensning. Därefter går vi på djupet med yoga och meditation på ett sätt som är möjligt först nu, när koncentrationen verkligen är där. Denna fördjupningsfas kulminerar i slutet av kursen med en tystnadsperiod på tre dagar. Undervisningen riktar sig både till nybörjare och fortsättare, och förbereder även för Ananda Mandala's Prana Vidya healing retreat i 2015.
www.yoga-meditation.se

28 december 2014 - 8 januari 2015  
INDIEN: Yoga & Ayurvedaresa till vackra Kerala
Det är yoga morgon & kväll med dagarna är fria för sol, bad i poolen eller havet, vila, ayurvediska behandlingar, utflykter…
www.yogaakademien.se

2015

Januari

4-14 januari
Yogaresa till Goa, Indien
Följ med oss på en härlig yogaresa till SWAN Yoga Retreat, Goa i Indien.
SWAN Yoga Retreat har sina rötter i Satyananda Yoga traditionen, inspirerat och välsignat av Swami Niranjan.
www.satyanandayoga.se

10-24 januari
INDIEN: Yoga & Ayurveda mot långvarig smärta
Nu kan vi äntligen erbjuda en yogakurs speciellt anpassad för dig med långvarig smärta och värk. En rehabiliterings- och rekreationsresa till Varkala i södra Indien - med ayurveda och individanpassad yoga och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar...
www.yogaakademien.se

 

Fri publicering i kalendariet här på sajten!

Mejla din information till info@yogafordig.nu så lägger vi in dina uppgifter. Skriv kort och koncist: datum, en mening/rubrik och webbadress och eller annan kontaktuppgift. Du får gärna även skicka med bild, men utan logotyp och företagsinformation.

Vill du att ditt event kommer med i tidningen är priset 800 kr för ett event, textlängd max 400 tkn. För bild tillkommer 500 kr. Meddela detta i samband med att du mejlar dina uppgifter till oss, så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.