Skip directly to content

Kalendarium

Här hittar du yogakurser, yogaresor, yogaworkshops, yogaretreater med mera:

 

Januari

24-31 januari

Skidåkning, yoga & meditation i italienska alperna

Tänk dig en vintervecka med hisnande höjder, härlig bergsluft och skidor på fötterna. Du befinner dig i ett snöklätt alp-landskap.   
Ljudet från den knarrande snön, och vinden mot ansiktet är allt du kan tänka på när du åker nerför backen. Naturen, nuet och du är allt som existerar i denna stund. Inga plikter och krav, förutom att ta hand om dig själv och njuta av livet.
Efter skidåkningen väntar ett skönt yogapass. Där du får hjälp att stretcha ut och slappna av med meditativ vägledning, innan det är dags för en god vällagad italiensk middag!  
Låter detta som något för dig?
Om svaret är ja, så rekommenderar jag dig att följa med på denna resa med skidåkning, yoga och meditation i italienska alperna 24-31 januari 2015.
Programmet:
Skidåkning varje dag.
Morgon och kväll har du möjlighet att delta i yoga och meditation för att sträcka ut dina trötta muskler, bli mer närvarande i nuet, och få hjälp att vara mer grundad och fokuserad i din skidåkning.
Frukost och middag på hotellet. Lunch tar var och en ute i backen.
Platsen:Vi styr kosan mot en liten genuin alp-by i Italien, nära gränsen till Österrike och Schweiz, där den lokala gemytligheten fortfarande finns kvar.
Byn där vi bor är en del av Monterosa-massivet, som har ett skidsystem med skidbackar i världsklass.
Anmälan: Antalet platser är begränsat.
Kontakta arrangören Thealps via mejl på info@thealps.com

25 januari

KURSSTART PÅ YOGADEVI, KUNGSHOLMEN

Vårterminens kurser i ashtanga- yin- gravid- och barnyoga startar den 25 januari. Du bokar och betalar direkt via vårt nya bokningssystem. Se våra kurser och klasser under vårschema.
Läs på www.yogadevi.se.

25-30 januari

YOGA THERAPY TRAINING

25-30 January är det dags för modul 2 av Therapy Training med Guru Dharam som huvudlärare. En fantastisk utbildning för dig som är yogalärare och vill fördjupa dig i kunskapen om människans självläkande förmåga och hur vi med yoga kan stödja den. Vill du veta mer, ansöka eller ladda ner kursinformation gå in på:
www.yogadimensions.se

31 januari-1 februari

Yoga & Vandringsretreat i Arild på Rusthållargården & Kullaberg, Skåne

Retreat är en stilla plats att bli inspirerad till eftertanke att "dra sig tillbaka" för återhämtning - helt enkelt en retreat mitt i vardagen. Arild en vinterdag är en underbar stilla plats där du får ro att njuta och sträcka ut blicken över berg och hav.
Lördagen den 31 januari till söndagen den 1 februari arangerar Vileva en tvådagars retreat i lugnets tecken på Rusthållargården i Arild Två underbara dagar med Yoga, andning, meditation, spabad och vandring på Kullaberg! Och inte minst en helg med fantastisk god mat från ett kök med kockar som älskar mat!
För mer information och bokning:
www.vileva.se
vileva@telia.com

Februari

YOGISK REHAB

40 dagar med yoga. Onsdagar 13.30-15.30.
Start: februari
Yoga är ett fantastiskt redskap för att uppnå hälsa och balans. Det är när du yogar regelbundet, gärna lite varje dag, som de stora förändringarna sker. I den här kursen får du stöd att yoga hemma mellan träffarna och möjlighet att fördjupa din upplevelse.
I kursen ingår:
* 6 kurstillfällen
* Kursmaterial med pass och meditationer
* Stödjande mejl med forskning och inspiration
* Hälsokollen - checklista av ditt mående före och efter kursen.
Som företag kan du boka platser för personal som är i behov av och önskar yoga som rehab för rygg, nackbesvär samt andra stressrelaterade problem.
Läs mer på: www.yogadimensions.se

3 februari - 11 mars

Sama Yoga fördjupningskurs och Yogalärarutbildning på Bali, RYT 200h;

30 dagars intensiv yoga retreat på Bali, kärleksfullt vägledd av erfarna lärare med Sky och Swami Vagishananda som huvudlärare. Passar både dig som vill undervisa och dig som endast vill fördjupa din egen praktik. Du lär dig om yoga asana, meditation, pranayama, vedisk filosofi och advaita vedanta, chanting, ayurveda, verktyg för att hantera livet (kaushalam), puja (vedisk ceremoni), övning och vägledning i att leva och undervisa i yoga på ett personligt sätt, från hjärtat samt mycket, mycket mer.
Njut av utsökt vackra omgivningar, den Balinesiska kulturen där inre yoga är en del av vardagen. Unna dig själv den lyx Bali erbjuder i form av massage, spa, sol & värme och fantastisk ekologisk mat.
Kontakt: yogadeepening@gmail.com
Mer info: http://www.samayoga.info/event/one-month-yoga-deepening-and-teacher-training-in-bali/

6-7 februari

Yogalärare Eget företag

En kurs till dig som är Yogalärare och har eget företag. Med syftet att du ska få konkret stöd i planeringen av ditt företag oavsett vad du har för mål. Under två heldagar har du ditt eget företag i fokus. Vi blandar teori och praktik, enskilt och i grupp, med tid för diskussion och reflektion. Kursmaterial ingår.
www.studiokarma.se/utbildning

7 februari

Kundaliniyoga workshop: Kvinna - en skönare självbild

Kom och förstå mer av din kvinnlighet. Lär dig mer om kvinnan ur ett yogiskt perspektiv, t ex varför du som kvinna kan skifta från upprymd till bedrövad till döds bara över en natt och varför det är helt i sin ordning.
Upplyftande kundaliniyogapass, stärkande meditationer, teori, fika och välgörande live mantrasång.
Workshop för kvinnor med Elenor Saranraj Kaur Öster och Anne Saranprem Kaur Hauser
Plats: Ester-Adèle Interior, S:t Paulsgatan 22, T-bana Mariatorget
Datum: Lördag 2015-02-07
Tid: kl 14-17
Investering: 350 kr
Anmälan: info@saranyoga.se

13-15 februari

the Nordic Yoga Confernce i Stockholm (Yoga Games)

Den 13-15 februari arrangeras för första gången the Nordic Yoga Conference i Stockholm. Det är i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Just nu pågår planering av schemat och lärare och biljetterna släpps under september 2014, då med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.
Vi ser fram emot att erbjuda ett schema med stor bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.
En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut och marknadsför sitt varumärke och produkter. Det finns utrymme för ca 50 företag och platserna går att boka redan nu. Vi erbjuder 15% rabatt för alla bokningar som görs senast 25 augusti. (Foto: Alana da Silva)
www.yogagames.org

16 februari

Kursstart "Kundaliniyoga för återhämtning"

Starta 2015 med en skönare vardagsbalans! Unna dig upplyftande, stärkande och välgörande yogapass och meditationer på måndagkvällar. Du får med dig verktyg som underlättar återhämtning, den fas när kroppen och sinnet repareras, lagrar nya kunskaper och bygger upp nya styrkor.
Lärare: Elenor Saranraj Kaur Öster
Plats: Per Amore, Alströmergatan 36, T-bana Fridhemsplan
Tid: Måndager 17:00 - 18:30
Drop-in 200 kr, 10-Klippkort 1800 kr, terminskort (13 gånger) 2200 kr
Anmälan: info@saranyoga.se eller 070-4700323

19-22 februari

Yoga & Skidåkning på Långbergets Sporthotell

Vintern 2015 har du chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår. Kan det bli bättre?
Läs mer på www.yogaakademien.se

20 februari

VÄRLDEN ÄR VACKRARE MED DIG I DEN! Att stå upp för sig själv och andra

Ordet " Spritual Warrior" används inom flera andliga traditioner. Den andlige krigarens vapen är kärlekens, medkänslans och självdisciplinens. Det handlar om att använda sin kraft och visdom att verka för en bättre värld. Att möta andra med medkänsla och sanning, att andligt vara förankrad i sig själv, stå upp för den man är, att lyssna på sin inre röst och låta den vara vägvisare för sina livsval.
I den här kursen gör vi kundaliniyogapass för fokus, styrka, inre klarhet och mod att sprida gott. Att stärka din inre glöd och sprida det som är du.
Det blir svettigt, utmanande och alldeles fantastiskt!
Erfarenhet av kundaliniyoga krävs.
3 tillfällen om 2,5 hr.
Fredagar: 17.00-19.30
Datum: 20/2, 13/3 och 20/3
Läs mer på www.yogadimensions.se

20 februari

Diplomerande My Spirit Yogalärarutbildning 1,5 år

Helhetsinriktning med fokus på medvetande, personlig utveckling, medicinsk grund och vibrationsmedvetenhet.
Minanda Fritz
minanda@livshalsa.se
070-4678277
www.myspirityoga.se, www.livshalsa.se

27 februari - 6 mars

Yinyoga/Vinyasa Flow& Vipassana-retreat i Goa, Indien med Magdalena Mecweld och Jennie ”Goa” Wadsten

Följ med på en härlig inre/yttre resa med målet att gå djupare i kropp och själ.
Yinyoga öppnar upp vår kropp och vårt sinne, kommer åt vår stelhet och våra naturliga begränsningar. Vi går inåt, känner och släpper taget.
Vinyasa Flow-yogan bygger upp styrkan i våra muskler, gör kroppen smidig och får igång hjärtat och cirkulationen.
Vipassana-meditation ger oss verktygen att se allt klarare, acceptera det vi inte kan förändra och förändra det vi inte kan acceptera. Genom insikt, kärlek och tålamod ökar vi vår visdom – syftet med all yoga och meditation.
Jennie kommer att hålla i Vinyasa Flow klasserna medan Magdalena håller i Meditationen och YinYogan. Till vår hjälp har vi Mats Nielsen, yogalärare och van meditatör.
För vem: För dig som vill bygga upp styrka och smidighet förenat med djupgående stretch och avslappning, samtidigt som du fördjupar dig i meditation. Du bör ha någon form av yoga-erfarenhet (ingen meditations-erfarenhet behövs), men retreaten är anpassad till både nybörjare och avancerade. Att yoga och meditera på en av Indiens vackraste och soligaste stränder är en upplevelse i sig.
Mer info:
http://www.yin-yoga.se/resyoga-tips/

27-28 februari

Ayurveda Grundkurs

Grundkursen är till för att skapa egen utveckling och hälsa samt förstå grundprinciperna inom ayurveda. Kursen är också start för dig som vill gå vidare och utbilda dig till Ayurvedisk Hälsorådgivare och/eller Massageterapeut.
Under de 3 första stegen får du en bred, praktisk grund för hur du tillämpar Ayurveda.
Inga förkunskaper krävs.
Varje steg inkluderar ett medicinsk/kundaliniyoga pass, andningsövningar och meditationer.
Steg 1 den 27-28 februari 2015
Steg 2 och 3 den 3-6 april
Kursavgift: 2150kr per steg, betalning för samtliga steg 10% rabatt
Varmt välkommen till en livgivande kurs!
Lärare: Susanne Montelius
Plats: Hallska Gården Gränna
Info och anmälan: susanne@yantra.nu tel. 0732-017531
Läs mer om vad kurserna innehåller: www.yantra.nu

Mars

Ett-årig fördjupningskurs i iyengaryoga i Skinnskatteberg

För dig som är ny eller redan utövar iyengaryoga. Start mars 2015.
Det ingår asana, pranayama, filosofi och yogaprogram för egen träning. Kursen ger dig möjlighet att komma in i en stabil egen praktik med iyengaryoga.
I samarbete med Studiefrämjandet.
Iyengaryogalärare: Isabelle Bede (bilden - vid fototillfället gravid i v 38)
Webb: iyoga.se
Mejl: info@iyoga.se

5-6 mars

Utbildning i Sat Nam Rasayan

SNR är en yogisk healingteknik, ett effektivt redskap för att läka emotionella, fysiska och själsliga obalanser. Tekniken ger dig kraftfulla redskap att hela, hjälper dig att skapa en känsla av lugn och tillfredsställelse i ditt liv, är ett enkelt sätt att närma sig meditationen, hjälper till att möta känslor och tankar utan låta dem styra dig. SNR är också en fantastisk hjälp för dig som är yogalärare. Du behöver dock inte vara yogalärare för att delta på utbildningen.
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

5-15 mars

Yoga- och ayurvedaresa till södra Indien

Unna dig ett professionellt omhändertagande till kropp och sinne. Dagliga kundaliniyogapass, personligt utformade behandlingar, eftermiddagsaktivitet och kvällsmeditationer.
Yoga, meditationer, ayurvedisk terapi, rum och alla måltider ingår samt personligt ordinerade örtmediciner.
Plats: Oceano Cliff Ayurvedic Beach Retreat, Varkala, Kerala, Indien
Lärare: Anne Saranprem Kaur Hauser o Elenor Saranraj Kaur Öster
Pris: Från 14 100 kr om anmälan innan 1/10-14
Anmälan: info@saranyoga.se eller 070-4700323
www.saranyoga.se

6-8 mars

Yogahelg Selma Spa+

Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. Under helgen kommer du att uppleva yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.
Läs mer på www.yogaakademien.se

8-12 mars

Skidor & Yoga= Sant!

Det är fullkomligt underbart att efter en dag uppe i Alperna sträcka ut kroppen i sköna yogapositioner.
Vill du förbättra din teknik och känsla när du åker skidor så gör din yogaträning det eftersom du håller dig stark och smidig.
Att yoga före och efter skidåkningen gör så att hela du mår bra - muskler och leder får en rejäl återhämtning.
8:e till den 12 mars 2015 åker vi till Limone i Italienska Alperna. Morgonyoga och Alpturer på dagen och före middagen SoulYOGA. På kvällen väntar det italienska köket på dig. Limone Piemonte är känd för sin mat & vinkultur.
Limone är den älsta Skid-Alpbyn i Europa & och har fått pris flera år i rad för sin genuina stämning både i byn & i backarna.
Limone ligger i Piemonte och hit flyger du smidigt till Nice och därifrån tar du tåg eller bil till Limone.
Yogaklasser och guidad skidtur i Skidsystemet Riserva Bianca - Limone Piemonte:
Yogaklass morgon och eftermiddag - före liftarna öppnar och efter liftarna stänger. Fyra dagar, 10 yogaklasser samt en guidad tur i skidsystemet dag 1.
Pris 1500 kr.
För mer information och bokning:
www.vileva.se
vileva@telia.com

11-15 mars

YogaKlostervecka

YogaKloster är en icke religiös verksamhet dit vem som helst, oavsett religion eller filosofi är varmt välkommen. Sanskritordet för kloster är Vihara vilket betyder "avskild plats att vara på". Vårt YogaKloster är precis det, en avskild, stilla plats nära skog och vattendrag.
Våra klostervistelser är Ashram- liknande, deltagarna bor spartanskt, inga mobiltelefoner eller datorer är tillåtna och maten som serveras är enkel, lättsmält och vegetarisk. Förutom Yoga och Meditation är de vardagliga sysslorna och skötseln av platsen en del av Klosterlivet. Vissa delar av retreaterna är under tystnad.
Läs mer HÄR.
www.yogakloster.se

14 mars

Kundaliniyoga workshop: Klimakteriet ur ett skönare perspektiv

Är du nyfiken på alternativa sätt att förstå vad som händer i din mogna ålder? T ex att du blir ”Wise woman” eller att du ska massera dina knän!
Upplyftande kundaliniyogapass, stärkande meditationer, teori, fika och övningar för en skönare övergångsålder.
Workshop för kvinnor med Elenor Saranraj Kaur Öster och Anne Saranprem Kaur Hauser
Plats: Yoga Väl, Alfred-Nobels-Allé 8, 8tr, pendeltåg Flemingsberg
Datum: Lördag 2015-03-14
Tid: kl 14-17
Investering: 350 kr
Anmälan: info@yogaval.se

14-15 MARS

INTRODUKTION TILL ASHTANGAYOGA

För nybörjare eller repetition för dig som yogat tidigare

Vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Fokus ligger även på att grundligt gå igenom andningen och att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

På dessa två kursdagar går vi igenom dom flesta stående, några sittande samt en enklare avslutningssekvens. Kursen passar dig som är nybörjare i ashtangayogan eller aldrig yogat tidigare. Den passar även bra för mer erfarna elever då vi går igenom mycket teknik.

Lördag och söndag 14-15 mars 2015
Tid: 10-12
Pris: 650 kr
Lärare: Pernilla Cristvall

Läs mer på www.yogadevi.se.

19-22 mars

Yoga & Skidåkning på Långbergets Sporthotell

Vintern 2015 har du chansen att få uppleva denna härliga kombination med Yoga & Skidåkning vid Långbergets Sporthotell. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen. Vi utövar yoga morgon och kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår. Kan det bli bättre?
Läs mer på www.yogaakademien.se

20 mars

Kursstart - Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan

Internationell intensiv 1-årsutbildning
För dig som praktiserat ett tag och söker fördjupning.
Kursstart 20 mars.
www.rootlight.se
info@rootlight.se

20-22 mars

YogaKlosterhelg

YogaKloster är en icke religiös verksamhet dit vem som helst, oavsett religion eller filosofi är varmt välkommen. Sanskritordet för kloster är Vihara vilket betyder "avskild plats att vara på". Vårt YogaKloster är precis det, en avskild, stilla plats nära skog och vattendrag.
Våra klostervistelser är Ashram- liknande, deltagarna bor spartanskt, inga mobiltelefoner eller datorer är tillåtna och maten som serveras är enkel, lättsmält och vegetarisk. Förutom Yoga och Meditation är de vardagliga sysslorna och skötseln av platsen en del av Klosterlivet. Vissa delar av retreaterna är under tystnad.
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

22 mars

Bli Diplomerad Barnyogaledare. Steg I Göteborg

En trestegsutbildning för att bli diplomerad Barnyogaledare. Syftet med utbildningen är att sprida yogans fördelar till barn. Med fokus på att bevara det naturliga andetaget, stärka självkänslan, skapa rörelseglädje och helt enkelt må bra. Utbildningen vänder sig till dig som har ett intresse av att leda yoga för barn. I din familj, på ditt jobb eller i ditt företag. Du behöver inte ha yogat tidigare för att medverka på utbildningen.
www.barnyoga.com

22 mars – 6 april

Yogaresa till Aruba

Följ med till en av världens vackraste stränder och yoga med oss mellan den 22 mars och 6 april 2015. Yogaresan till Aruba är en paketresa där flyg, boende och frukost samt utflykter och vissa middagar ingår, förutom Ashtanga yoga (som ingår för den som vill), sol och bad.
Läs mer på www.yogashalastockholm.se

22 mars

DansYoga - en heldag med härlig frigörande dans i kombi med stärkande yoga

Alla kan vara med. En dag att bara vara. Ladda! Dansa in Våren...
www.halsohornan.com

28-29 mars

INTRODUKTION TILL ASHTANGAYOGA

För nybörjare eller repetition för dig som yogat tidigare.
Vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Fokus ligger även på att grundligt gå igenom andningen och att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.
På dessa två kursdagar går vi igenom dom flesta stående, några sittande samt en enklare avslutningssekvens. Kursen passar dig som är nybörjare i ashtangayogan eller aldrig yogat tidigare. Den passar även bra för mer erfarna elever då vi går igenom mycket teknik.
Tid: 10-12
Pris: 650 kr
Lärare: AnneSophie Sjöblom
Läs mer på www.yogadevi.se.

28 mars (även 18/4 och 30/5)

Kundaliniyoga tre lördagar under våren, Oxelösund

Släpp gammalt som hindrar dig – Känn vad som får ditt hjärta att sjunga – Med vilja och tillit tar du dig dit du vill. Välkommen till tre sköna lördagar vid havet för att medvetet öppna upp för universums överflöd! Var med alla tre gångerna eller de dagar du kan. Vi träffas för yoga, meditation, breathwalk och workshop.
Läs mer: www.ekvilibria.se

29 mars-2 april

Hälsoretreat för mammor och bebisar

Mammaledig och längtar efter att få resa bort, koppla av och umgås med likasinnade? Häng med till soliga Sitges, söder om Barcelona, för en skön minivecka tillsammans med andra mammor. Vi kommer att yoga, dansa, träna mindfulness och stresshantering, äta god och hälsosam medelhavsmat, lyssna på föreläsningar, samtala kring hälsa och föräldraskap och bara ha det skönt på stranden och solterrassen. Vi bor bekvämt på Villa Sunlight, ett personligt och charmigt pensionat med underbar utsikt över staden och havet.
www.catalunyatravels.com
www.facebook.com/catalunyatravels
Anmälan och frågor till info@catalunyatravels.com

31 mars - 5 april

Bali Spirit Festival is taking place in Ubud, Bali

The festival is one of the op 5 yoga festivals in the world and attended by over 10 000 people.
www.balispiritfestival.com

April

3-18 april

SPIRIT of INDIA - Yoga retreat & Pilgrimage

Location: Rishikesh & surroundings
Retreat fee: € 1600 (air fare not included)
Early Bird Price: € 1500 (before 11.11.2014)
Last date for registration Feb 1st 2015
Registration fee € 500
For questions and registration tina@gaiatree.se
NAMASTE and a warm welcome to Rishikesh!
The heart of spiritual India...or as the locals call it "Devbhoomi" - Land of the Gods.
The Spirit of India Yoga retreat & Pilgrimage is for you the yoga student, the yoga teacher or simply you who is fascinated by India, the birthplace of Yoga.
In these two weeks we will surrender into the heart of Yoga and fill ourselves with warm sunshine, healthy food, deep yoga practice, pranayama, meditation, mantras and ayurvedic treatments. We will experience life in an ashram and visit amazing sacred spots empowered and blessed by the ancient Rishis through their deep penance and practice.
Halfway into our stay we will move further up from Rishikesh, following the sacred river Ganga and pitch camp on a golden, sandy beach where we will continue deepening our journey by the fire through sacred song and mantra chants.
We look forward to making this retreat not only a sojourn deep into the heart of spiritual India but also a journey of awakening and transformation into the depths of our own hearts and consciousness. And we look forward to having you with us in body, mind and spirit!
Satya & Tina
www.gaiatree.se
www.satya.dk

13-20 april

Yogaretreat på Mallorca

Nå hälsa och välmående i en lätt, stark och smidig kropp.
Rena kroppen och sinnet ! Inspireras till en hälsosam och energigivande Livsstil genom Yoga.
Vi bor i Persiljepalatset beläget på Carrer de Juavert i den lilla staden Felanitx på Mallorcas sydostkust. Här får vi smak av det genuint mallorkinska med små caféer, saluhall och den populära söndagsmarknaden.
I närbelägna Porto Colom Mallorcas största naturhamn med charmiga färgglada små fiskarhus, vandrar vi på klipporna längs med havet och utövar Yoga under bar himmel.
Yogapassen leds av Lena Sjöberg .
Pris / person 12.500:- .
I resans pris ingår:
Flygresa : Köpenhamn – Mallorca, Palma t/r ( kontakta oss för annan avreseort )
Boende 7 nätter , i del i dubbelrum. Helpension vegetarisk kost.
Transfer: t & r Flygplatsen i Palma samt dagliga utflykter enligt program.
Yogakurs :  2 yogapass/dag , Coaching: 2 individuella coachingar, Massage : 1 massage.
Hämta pdf med program här  http://wellnesshouse.nu/yoga/yoga-wellnessresa-till-mallorca/
För vidare information och bokning, kontakta lena.sjoberg@wellnesshouse.nu
” Do your practice and everything will follow”
Sri K.Pattabhi Jois.

17-19 april

Yoga & Ayurveda på Selma Spa+

Välkommen till en härlig helg med Yogaklasser & Ayurvedaföreläsningar på Selma Spa+ i Sunne - det finns också tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar. Yoga och Ayurveda kompletterar varandra och har i alla tider undervisats tillsammans inom den indiska traditionen för att främja hälsa och välmående. Kursen ger dig en introduktion till ayurveda och du kommer också att få reda på din individuella ayurvediska kroppstyp (vata, pitta, kapha).
Läs mer på www.yogaakademien.se

18 april

Retreatdag med Björn Natthiko Lindeblad

Björn har varit Buddhistisk skogsmunk i 16 år. 2008 återvända han till Sverige. I april besöker han vårt kloster för att hålla två retreatdagar.
Dagarna kommer innehålla guidade meditationer, delad stillhet, samtal i grupp om dom stora frågorna och stunder att bara vara.
Varmt Välkommen!
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

18 april (även 30/5)

Kundaliniyoga tre lördagar under våren, Oxelösund

Släpp gammalt som hindrar dig – Känn vad som får ditt hjärta att sjunga – Med vilja och tillit tar du dig dit du vill. Välkommen till tre sköna lördagar vid havet för att medvetet öppna upp för universums överflöd! Var med alla tre gångerna eller de dagar du kan. Vi träffas för yoga, meditation, breathwalk och workshop.
Läs mer: www.ekvilibria.se

19 april (och 5 juli)

En stilla halvdag med yoga och meditation

Varmt välkommen till halvdagsretreat på Hellasgården i Stockholm. Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Att ge sig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåta sig själv att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur.

Specialpris för dig som prenumerant på Yoga för dig!
Läs mer:
http://www.hellasgarden.se/sv/presentkort
Anmäl dig till:
konferens@nybergforlag.se

19 april

Retreatdag med Björn Natthiko Lindeblad

Björn har varit Buddhistisk skogsmunk i 16 år. 2008 återvända han till Sverige. I april besöker han vårt kloster för att hålla två retreatdagar.
Dagarna kommer innehålla guidade meditationer, delad stillhet, samtal i grupp om dom stora frågorna och stunder att bara vara.
Varmt Välkommen!
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

24-26 april

the Nordic Yoga Conference i Göteborg (Yoga Games)

24-26 april arrangeras Yoga Games the Nordic Yoga Conference för femte året i rad på Svenska Mässan i Göteborg. Varje år har eventet växt bra och vårt mål med väldigt nöjda besökare och deltagare verkar uppfyllas. Vi försöker hela tiden förnya och bredda med olika presentatörer och inspiratörer i schemat samtidigt som vi jobbar med att öka totalupplevelsen med bland annat större Hälsomässa, live musik och positiv atmosfär.
Under 2015 fortstätter vi med förra årets nyhets med en gratis Drop In sal samt utökar Hälsomässan ytterligare för att kunna erbjuda fler utställare plats.
Utställarplatserna kan bokas från och med september 2014 och biljetterna till deltagarna släpps december 2014. (Foto: Alana da Silva)
www.yogagames.org

24-26 april

Childplay yoga - för dig som vill leda yoga för barn

Inga förkunskaper behövs.
info@rootlight.se

 

25 april

INSPIRATIONSDAG med Yoga och mindfulness

Boka indatumret redan nu, mer info inom kort.

Yoga för dig Event och Resor anordnar aktiviter som resor, workshops, föreläsningar, inspirationsdagar och resor inom yoga och dess livsstil. För varje aktivitet erbjuder vi förmånlig rabatt till våra prenumeranter.

Vill du eller ditt företag vara med och sponsra våra aktiviteter under 2015? Till varje aktivitet väljer vi ut en huvudsponsor.Kontakta pernila@yogafordig.nu eller ring på 0707-72 11 10 för våra olika sponsorpaket.

 

29 april - 6 maj

Följ med på en resa för kropp & själ till ljuvliga, Cirali Beach i Turkiet

Med oss på vår resa har vi Jenny Andersson, som är professionell ICF-certifierad coach samt NLP Coach som arbetar med Mindfulness. Hon är även diplomerad friskvårdsterapeut, marknadsekonom och träningsinstruktör och har många års erfarenhet inom området. Hennes kunder tillhör bland annat Lindex, SEB och Poolia. Vår yogalärare heter Maria Ekman. Hon är diplomerad friskvårdskonsult med fokus på stresshantering, mindfulness & yoga. Maria är registrerad via Yoga Alliance (RYT200) och undervisar i Hathayoga med inspiration från Anusarayogan.
Resan har ett begränsat antal platser och vi har lagt stor vikt på kurskvalitet, boende och aktiviteter. Kursen omfattar cirka 30h inklusive yogaklasser, seminarier och uppgifter.
Läs mer på: http://sv.ecolyx.com/resor/kropp-sjal/yoga-mindfulnessresa-turkiet/
För info kontakta: ulrika@ecolyx.com eller ring 031-181396

Maj

2-9 maj

Mjuk Hatha Yoga och Vandring på den fantastiska halvön Pelopponessos, Grekland.

Under veckan kombinerar vi yoga med 2 guidade vandringar (med möjlighet att boka fler).
Vi kommer att besöka bergsbyar och avnjutar det äkta traditionell Grekisk mat i en miljö där tiden stått ”stilla” och all den genuina charmen finns kvar. Vandringarna är 2-3 timmar och leder oss uppåt bergen på gamla stenbelagda stigar (Kaldermi). Vi kommer att ta oss tid att njuta av naturen och utsikten, kika på gamla kyrkor samt fika. Du kan välja att ha massor av egen tid under veckan.  Passa på att vila, läsa, kanske skämma bort dig själv med en massage, eller utforska byarna runtom, ta en drink i någon av de lokala tavernorna eller kanske bara vandra längs havet. Varmt välkommen!
www.hooyoga.com

3 maj

Come Back to Your Body!

Workshop med Jai Ma Yoga: fokus på fysisk, mental och andlig kroppsmedvetenhet
3 maj kl.9-16, Växjö
www.bymagie.com/calendar
magdalena@bymagie.com

9-16 maj

Resa till Andros i Grekiska övärlden- Kykladerna

En RESA fylld av träning, återhämtning, reflektion, glädje & gemenskap. I en fantastisk & underbar miljö på Andros, långt bort från massturism. I en villa i traditionell sten med pool, där du kan sträcka ut blicken ut över berg, hav och natur, och varje detalj förstärker upplevelsen.
På träningsmenyn finns riktiga godbitar:
Kreativ lekfull funktionell träning, - i poolen, på stranden och i bergen. Vandring & Cykling som är mjukt & skönt eller tufft & utmanade. Du väljer. YOGA i alla dess former som förenar hela dig – Kraftfull Hatha Vinyasa, Lugn & expanderande Yin, samt Restorativ YOGA som är en skön återhämtare.
Som efterrätt bjuder vi på en överraskningsmeny av aktiviteter som kittlar dina sinnen. Överraskningar som leder till skratt, eftertanke, ny kunskap & nya perspektiv. Fest, skratt & glädje färgar hela veckan.
Utöver det kan du boka olika massagebehandlingar (Klassisk massage ,Yogamassage & Thai massage) samt SPA-behandlingar.
Alla är varmt välkomna och vi anpassar all träning så alla kan delta oavsett erfarenhet.
Resepaketet kostar 8 200 kr. Läs mer om vad som ingår i paketet och läs om underbara Andros och villa Hyoudroussa på:
www.vileva.se
vileva@telia.com

10-15 maj

Yogaretreat i Spanien

Välkomna till några härliga dagar i den vackra havsbyn Aqua Amarga i naturparken Cabo de Gata. Låt sinnena få koppla av i en underbar natur med yoga, meditation, sol, värme och underbara stränder.
Dagarna startar och avslutas med yoga/meditation, antingen i yogasalen, vid polen eller på stranden. Det blir en blandning av både mer flödande, energirik yoga och mer lugn, avstressande och läkande yoga.
Naturparken har en över 50 miles orörd kustlinje, fantastiska stränder med kristallklart vatten som är flera grader varmare än andra ställen i Spanien. Den har ett subtropiskt klimat med mer solsken än någon annanstans i Spanien.
Läs mer på www.nirvana.se

10 maj

YogaRetreat  En dag i tystnad vid Delsjön/Göteborg

Mindfulness vandring, Skön yoga, avslappning & meditation. Ger ny kraft , energi & lugn.
Juni/Juli  Yoga under bar himmel  , hitta balans i kropp & knopp i trädens skugga  med
hjälp av naturen. Härlanda kyrkoruin/Göteborg
www.halsohornan.com

13-15 maj

YogaKlostervecka

YogaKloster är en icke religiös verksamhet dit vem som helst, oavsett religion eller filosofi är varmt välkommen. Sanskritordet för kloster är Vihara vilket betyder "avskild plats att vara på". Vårt YogaKloster är precis det, en avskild, stilla plats nära skog och vattendrag.
Våra klostervistelser är Ashram- liknande, deltagarna bor spartanskt, inga mobiltelefoner eller datorer är tillåtna och maten som serveras är enkel, lättsmält och vegetarisk. Förutom Yoga och Meditation är de vardagliga sysslorna och skötseln av platsen en del av Klosterlivet. Vissa delar av retreaterna är under tystnad.
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

14-15 maj

UTBILDNING TILL BREATHWALKINSTRUKTÖR!

14-15 maj & 20-21 augusti
I breathwalken använder vi kundaliniyogans olika tekniker för djupare välmående och kopplar dem till stegen när vi går. Ett fantastiskt sätt att vara i naturen och göra yogan till fots.
Sista dagen för bokning med rabatt 30/12.
För mer information och ansökan!

18-25 maj

Yogaretreat till underbara Amorgos

Att resa och förena det med yoga är en möjlighet att expandera din medvetenhet, andas in visdom och förena det i både din fysiska kropp och din själ.
Yogaretreat med en fantastisk möjlighet att uppleva tre yogaformer; kundalini-, anusara-, body river yoga. Vi provar på flera andningstekniker, meditationer och sjunger mantra tillsammans. Två yogalärare och tre yogaformer i kombination med föreläsningar, workshops dagligen, spa, hammam, bad och massage som ingår. Ett par utflyktstillfällen varvat med renande vegetarisk mat från hotellets egna odlingar. Hur kan det bli bättre än så här?
För mer information kontakta:
Tina Ikonomidou, 0736- 37 70 30 www.tinaikonomidou.com
WiviAnne Nyberg 0707- 65 50 50 www.wiviannenyberg.se

22-24 maj

YogaKlosterhelg

YogaKloster är en icke religiös verksamhet dit vem som helst, oavsett religion eller filosofi är varmt välkommen. Sanskritordet för kloster är Vihara vilket betyder "avskild plats att vara på". Vårt YogaKloster är precis det, en avskild, stilla plats nära skog och vattendrag.
Våra klostervistelser är Ashram- liknande, deltagarna bor spartanskt, inga mobiltelefoner eller datorer är tillåtna och maten som serveras är enkel, lättsmält och vegetarisk. Förutom Yoga och Meditation är de vardagliga sysslorna och skötseln av platsen en del av Klosterlivet. Vissa delar av retreaterna är under tystnad.
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

24 maj -31 maj

Yogastjärnor på slottet

Chateau Garreau blir vår hemvist under en vecka där vi alla är stjärnor och får stråla tillsammans på yogamattan, vid poolen eller runt middagsbordet mitt i ett böljande vinlandskap. Med Kundaliliyoga, Qigong och meditation omfamnar vi det inre lugnet. Med cykelturer, promenader och utflykter upptäcker vi vad världen har att erbjuda kring slottet. Följ med på en vecka fylld av allt som kropp, själ och sinne kan önska sig.
För mer information:
www.marielsmassage.se
www.yogipal.se

28 - 31 maj

Yoga och vandring i södra Halland med Yoga för dig

Vallåsen - Skummeslövsstrand, 2 vandringsdagar

Många uppfattar både vandring och yoga som “meditation i rörelse” och genom att kombinera dessa två i samklang med vacker natur, får vi både en inre och yttre resa till såväl kropp som själ. Du vandrar på egen hand mellan Vallåsen och Skummeslövsstrand. Varje morgon och kväll möter du yogaläraren Pernilla Cristvall, även redaktör för Yoga för dig, för att vägledas till balans och personlig utveckling genom yoga.

Turen i korthet:

28/8: Resa på egen hand till Vallåsen i södra Halland

29/8: Yoga, vandring Vallåsen - Tjuvhult, 16 km och yoga.

30/8: Yoga, vandring Tjuvhult - Skummeslövsstrand, 24 km och yoga.

31/8: Hemresa på egen hand


Totalt sträcka att vandra: 40 km

Rabatt för Yoga för dig prenumeranter.
Läs mer om upplägget och bokning via Vandra här.

30 maj

Kundaliniyoga tre lördagar under våren, Oxelösund

Släpp gammalt som hindrar dig – Känn vad som får ditt hjärta att sjunga – Med vilja och tillit tar du dig dit du vill. Välkommen till tre sköna lördagar vid havet för att medvetet öppna upp för universums överflöd! Var med alla tre gångerna eller de dagar du kan. Vi träffas för yoga, meditation, breathwalk och workshop.
Läs mer: www.ekvilibria.se

Juni

5-14 juni

Space of Love Festival

Festivalen bjuder på många olika former av yoga. Varje morgon börjar med Sadhana i soluppgången för den som vill. Det finns även andra sorters workshops som magdans, ätbara vilda örter, frigörande andning, sång, afrikansk dans och familjekonstellationer. Varje kväll blir det underhållning med konserter, eldkonst, sång kring en brasa på stranden, disco mm.
Här firar vi sommaren och möter nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet.
Det går bra att komma hela festivalen eller bara några dagar.
Festivalen är för hela familjen. För barnen finns barn-yoga, cirkus och lek. För de minsta finns barnpassning.
Festivalen hålls på campingen Böda Sand som har Sveriges längsta sandstrand så solande och badande i havet är en härlig del av festival upplevelsen.
www.spaceoflove.nu

15-16 juni

Utbildning i Sat Nam Rasayan

SNR är en yogisk healingteknik, ett effektivt redskap för att läka emotionella, fysiska och själsliga obalanser. Tekniken ger dig kraftfulla redskap att hela, hjälper dig att skapa en känsla av lugn och tillfredsställelse i ditt liv, är ett enkelt sätt att närma sig meditationen, hjälper till att möta känslor och tankar utan låta dem styra dig. SNR är också en fantastisk hjälp för dig som är yogalärare. Du behöver dock inte vara yogalärare för att delta på utbildningen.
Läs mer HÄR
www.yogakloster.se

26 - 28 juni

Helgkurs med yoga och meditation

Helgkursen är en bra introduktion till yoga och meditation. Det är också en försmak av våra längre retreater. Yogakursen är också till för dem som redan känner till yoga och meditation, men som vill ha en uppfriskning.Helgkursen kan även kombineras med en tarmsköljning. Lärare: Hari Prem m.fl.
Ananda Mandala Yoga Retreat Center
Höghultström
364 33 Åseda
tel. 070 275 50 65
www.yoga-meditation.se

Juli

2-12 juli

Yoga & Meditation Sommar Retreat

Sommar retreaten på natursköna Ananda Mandala i Småland ger dig möjligheten att ladda upp både fysiskt och psykiskt . Samtidigt får du en djup personlig erfarenhet av yoga och meditation. En av kursens första höjdpunkter är tarmsköljningen, där kroppen på ett mjukt sätt får en grundlig utrensning. Därefter går vi på djupet med yoga och meditation på ett sätt som är möjligt först nu, när koncentrationen verkligen är där. I denna fördjupningsfas ingår en tystnadsperiod på tre dagar. Retreaten är för både till nybörjare och fortsättare, och förbereder även för den senare Prana Vidya Healing retreaten. Lärare: Hari Prem m.fl.
Ananda Mandala Yoga Retreat Center
Höghultström
364 33 Åseda
tel. 070 275 50 65
www.yoga-meditation.se

5 juli

En stilla halvdag med yoga och meditation

Varmt välkommen till halvdagsretreat på Hellasgården i Stockholm.
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka i stillhet. Komma bort från vardagen och få möjlighet att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Att ge sig själv en stund att bara vara, lyssna inåt, reflektera över det som är och finna lugn och harmoni utan prestation. Tillåta sig själv att bara vila i tystnaden, acceptera det som är för stunden och promenera i vacker natur.
Specialpris för dig som prenumerant på Yoga för dig!
Läs mer:
http://www.hellasgarden.se/sv/presentkort
Anmäl dig till:
konferens@nybergforlag.se

8-12 juli 

Yoga, vandring & paddling

En sommarkurs med yoga, vandring och paddling - i norra Värmlands fantastiska natur. Kursen hålls vid Långbergets Sporthotell där vandringslederna och sjösystemen finns i nära anslutning till hotellet.
Det blir en inre och yttre upplevelse i fantastisk natur tillsammans med yoga.
Läs mer på www.yogaakademien.se

20 juli - 2 augusti

Prana Vidya Healing Retreat

Prana Vidya är yogans healingteknik. Under retreaten kommer du att bli mera medveten om ditt eget energifält och även att bli mer öppen för upplevelsen av andras energifält. Med Prana Vidya övar du upp din förmåga att medvetet överföra energi. För att lära Prana Vidya healing, måste du ha deltagit i en av våra grundläggande yoga retreater. Lärare: Hari Prem m.fl.

Yoga & Meditation Sensommar Retreat

Sensommar retreaten på natursköna Ananda Mandala i Småland ger dig möjligheten att ladda upp både fysiskt och psykiskt. Samtidigt får du en djup personlig erfarenhet av yoga och meditation. En av kursens första höjdpunkter är tarmsköljningen, där kroppen på ett mjukt sätt får en grundlig utrensning. Därefter går vi på djupet med yoga och meditation på ett sätt som är möjligt först nu, när koncentrationen verkligen är där. I denna fördjupningsfas ingår en tystnadsperiod på tre dagar. Lärare: Hari Prem m.fl.
Ananda Mandala Yoga Retreat Center
Höghultström
364 33 Åseda
tel. 070 275 50 65
www.yoga-meditation.se

22-26 juli

Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår

Sommaren 2015 får du inte missa våra uppskattade sommarkurser med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår - i norra Värmlands fantastiska natur. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det är en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag.
Läs mer på www.yogaakademien.se

29 juli-2 augusti

Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår

Sommaren 2015 får du inte missa våra uppskattade sommarkurser med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår - i norra Värmlands fantastiska natur. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det är en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag.
Läs mer på www.yogaakademien.se

Augusti

8-15 augusti
Ashtanga- och yinyoga på Mallorca
Följ med oss på Yoga för dig en vecka till Mallorca full med yoga, mindfulness, sol och god mat. Fokus blir på ashtangayoga men vi varvar även veckan med yinyoga, mindfulness och meditation. 

Läs mer om upplägget och anmäl dig via Inshape Travels hemsida.

14 augusti 2015 - maj 2016

Sama Yogalärarutbildning med Sky Akasha, RYT 200h

En djupgående resan i yogans underbara värld. Transformera ditt liv genom en helande livsstil med hjälp av yoga samt själv kunna undervisa i yoga på ett intuitivt och kärleksfullt sätt? Under nio månader blir du guidad av erfarna lärare med Sky Akasha som huvudlärare. Du får en välgrundad förståelse av vad yoga är samt medel och träning att kliva in i rollen som yogalärare. Kursens främsta mål är att deltagarna ska känna en trygghet och självsäkerhet som kommer inifrån, att kunna leva och undervisa från ett öppet hjärta fyllt av självacceptans.
Du lär dig om Yoga asana, meditation, pranayama, chanting, ayurveda, yogisk livsstil och verktyg i vardagen, filosofi och Advaita Vedanta, fysiologi, undervisningsmetodik och etik, övning i att undervisa och mycket, mycket mer.
Denna utbildning passar även dig som längtar efter att fördjupa din yogapraktik (men kanske inte vill undervisa), eller dig som redan är yogalärare, vill vidareutbilda dig och upptäcka hur du kan undervisa intuitivt från hjärtat.
Kontakt: samayogattc@gmail.com
Hemsida: www.samayoga.info

15-20  augusti 2015

Sharath i Stockholm

15-20  augusti 2015 kommer Ashtangayogans främste lärare Sharath Jois tillbaka och håller workshop i Stockholm. Under veckan leder Sharath hela den första serien (Primary) och ger även en konferens. Missa inte detta unika tillfälle att utöva Ashtanga Yoga enligt traditionen i Mysore, Indien.
För mer information och bokning/betalning av workshop gå in på www.yogashalastockholm.se.

24-28 augusti

ITALIEN: Yogakurs i klostermiljö

För 6:e året återvänder vi till fd klostret vid Gardasjön. Klostretområdet och kyrkan är från 1400-talet och ligger 5 minuters promenad från Gardasjön. Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…
Läs mer på www.yogaakademien.se

30 augusti - 3 september

ITALIEN: Yogakurs i klostermiljö

För 6:e året återvänder vi till fd klostret vid Gardasjön. Klostretområdet och kyrkan är från 1400-talet och ligger 5 minuters promenad från Gardasjön. Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…
Läs mer på www.yogaakademien.se

 

September

6-10 september

ITALIEN: Yogakurs i klostermiljö

För 6:e året återvänder vi till fd klostret vid Gardasjön. Klostretområdet och kyrkan är från 1400-talet och ligger 5 minuters promenad från Gardasjön. Vi utövar yoga morgon & kväll och har dagarna fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, åka båt, bada, resa till någon annan stad, umgås…
Läs mer på www.yogaakademien.se

17 - 27 september

Yoga & Meditation lärarutbildning

Den internationella lärarutbildningen på Ananda Mandala Yoga Retreat Center i Småland börjar sep. 2015 och består bland annat av fem intensiva 10-dagars lärarkurser över ca. 3 år. En personlig utveckling som genom en omfattande och djupgående vägledning i yoga & meditation samt en solid pedagogisk kunskap skapar en säker grund för att undervisa yoga och meditation.
Ananda Mandala Yoga Retreat Center
Höghultström
364 33 Åseda
tel. 070 275 50 65
www.yoga-meditation.se

18 SEPTEMBER

KURSSTART FÖR YOGALÄRAREUTBILDNINGEN PÅ YOGADEVI, KUNGSHOLMEN

ASHTANGAYOGA OCH YINYOGA MED AYURVEDISK INRIKTNING

7 helger fördelat under hösten 2015/våren 2016 samt 5 dagars retreat i juni 2016. Utbildningen består av 200 lektionstimmar, självstudier, assistering och lärarpraktik.

Huvudlärare: Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom.
I samarbete med Skandinaviska Ayurveda-Akademin.

Anmälan pågår! Boka tid för ett personligt möte på info@yogadevi.se.

Läs på www.yogadevi.se.


25-27 september

Yogahelg Selma Spa+

Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. Under helgen kommer du att uppleva yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.
Läs mer på www.yogaakademien.se

Oktober

15-20 oktober

Yogaretreat i Sitges, Spanien

En resa för Hela Dig med yoga, meditation, mjuk balanserad träning, andhämtning, återhämtning, påfyllnad, närande god mat för kropp & själ, kroppsbehandlingar och ett möte med sol och hav! Sitges är en charmig badort strax söder om Barcelona och vi bor på ett mysigt familjepensionat med utsikt över Medelhavet. Instruktör är Jonna Ekman Mildén från yogastudion Yogini i Bromma (www.yogini.nu)
Kontaktuppgifter/länk: www.catalunyatravels.com 
www.facebook.com/catalunyatravels
Anmälan och frågor till  
info@catalunyatravels.com

November

27-29 november 2015

Yogahelg Selma Spa+

Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. Under helgen kommer du att uppleva yogans bredd med rörelser, andning och meditation samt ta del av yogans filosofi. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.
Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.
Läs mer på www.yogaakademien.se

December

27 december - 6 januari

Vill du börja det nya året med klarhet och energi?

Vår 10-dagars nyårsretreat på natursköna Ananda Mandala i Småland ger dig möjligheten att få en djup personlig erfarenhet av yoga & meditation och samtidigt att ladda upp både fysiskt och psykiskt. Lärare: Hari Prem m. fl.
Ananda Mandala Yoga Retreat Center
Höghultström
364 33 Åseda
tel. 070 275 50 65
www.yoga-meditation.se

 

2016

Januari

10-24 januari 2016

INDIEN: Yoga & Ayurveda som rehab mot långvarig smärta

Nu kan vi äntligen erbjuda en yogakurs speciellt anpassad för dig med långvarig smärta och värk. En rehabiliterings- och rekreationsresa till Varkala i södra Indien - med ayurveda och individanpassad yoga och dagarna är fria för sol, bad, vila, ayurvediska behandlingar...
www.yogaakademien.se
 

--------------------

Fri publicering i kalendariet här på sajten!

Mejla din information till info@yogafordig.nu så lägger vi in dina uppgifter. Skriv kort och koncist: datum, en mening/rubrik och webbadress och eller annan kontaktuppgift. Du får gärna även skicka med bild, men utan logotyp och företagsinformation.

Vill du att ditt event kommer med i tidningen är priset 800 kr för ett event, textlängd max 400 tkn. För bild tillkommer 500 kr. Meddela detta i samband med att du mejlar dina uppgifter till oss, så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

Återkommande event läggs i slutet av varje månad.